Godnatt!

Nu har jag sett på idol. Visserligen slutade det för en halvtimme sen, men whatever. Tycker Lars är bra! Så är det. Och nu ska Sara sova. Du läste rätt. Längesen jag gick och la mig den här tiden kan jag berätta. Mycket längesen.


Orienteringärsämst.

Har varit trött hela dagen. Skulle duscha på morgonen men råkade självklart sova lite för länge, och fick gå med skitigt (dock uppsatt) hår hela dagen. På idrotten hade vi orienteringskit. Och någon hade slängt ner andra kontrollen så vi knappt hittade den. Trean och femman var också borta. Bytte några bokstäver med Emmaf och Josse, annars hade vi aldrig hunnit tillbaka.. Slutade med svenska. Och när alla var tysta och läste så lät min mage - jättehögt. Som tur var så började jag inte skratta, som jag däremot gjorde på engelskan. När jag läste.. Usch, vet inte vad det är med mig.

Jag har legat på soffan från det att jag kom hem till när vi skulle äta. Såg ett onetreehill avsnitt som jag redan har sett. Ska snart gå och duscha, sen glo på idol. Hejs!

Dockor som barn?

Hellu. Har sett på idol ikväll. Tyckte Sepideh var muy bien. Och dom andra var ju som också bra. Såg någon dokumentär på fyran också. Om kvinnor som har dockor som sina barn! Går ut med dom i vagnen och allt. Helsjukt enligt mig. Ska nog gå och nanna kudden snart. Måste borsta tänderna och tvätta bort sminket, ska se om jag orkar se på vem som åker ut ur idol också. Kommer vara trött imorgon men det lär jag ju vara iallafall. Godnatt!

Plugg

Hej!

Varit på skolan idag. Började med mentorstid, sen so, matte, spanska, bild och hälsa. På spanskan var det ganska kul. Vi stod i två led, killar i det ena och tjejor i det andra. Sen skulle man gå fram en från varje led, Petra sa ett ord och sen skulle man peka på det på tavlan. Då vet du! På bilden var det också kul, I like to rita. Sluta en halvtimme tidigare fick vi också. Helena skulle på något möte. Jag grät inte över det precis. For in till stan med Emma och Angelica. Dom köpte mat och så gick vi till Kulturens hus och träffade Emmelie och Elin. Satt där och pluggade ett tag. Gick inte så bra, gjorde nästan klart matten bara.. Och tränade lite på engelskan. Emma skulle låna en bok. Och när vi gått från KH och var vid Smedjan så hade hon med sig boken men glömt att låna den, haha. Så hon sprang tillbaka dit när det var sju minuter kvar till bussen skulle gå. Men hon hann flickan! Kom väl hem vid 6 någongång och har typ bara ätit. Skulle till gården men det var tydligen bara för sexor idag. Blev lite ledsen i ögat..

Basket

Kom hem från Arcus vid halv 6. Var ju ganska trevligt där. Kollade lite på matcher och var lite smått sära ibland. Fick mycket stor lust att börja basket nu. Men jag, Nathalie och kanske Angelica, ska väl förhoppningsvis börja någonstans. Vet inte var, vet inte när, vet ingenting. Åt tacos till middag faktiskt, det var mums. Ska kanske spela lite guitar hero nu. Kommit in i någon period igen. Puss.

Arcus

Hellu. Det blir Arcus idag. Med Emma, Angelica och Elin. Se på basket för hela slanten. Det blir nog bra det. Hejsvejs!
Vilket långt och mycket intressant inlägg alltså, jag tycker verkligen det. Inte.

Cleanin' out my closet.

Tjoho!

Idag vaknade jag så tidigt som åtta! Somnade tjugo över tolv så det var inte farligt ändå. Har faktiskt plockat undan kläder från mitt rum, och städat litelite i garderoben. Det tar sig. Blir eventuellt en sväng till Arcus och kolla på basket senare. Ska även till mormor på eftermiddagen så får se om jag hinner båda grejorna. Ska nog plocka undan lite mer i mitt rum nu, städa helt enkelt. Behövs.

Good night sleep tight



Hör och häpna, jag ska gå och sova. Nu. Godnatt på er :)

Half past seven

Alltså. Har haft noll saker att blogga om idag. Och har inget att skriva nu heller egentligen. Spelade lite mer Guitar Hero och duschade och klädde på mig vid halv åtta. Passade även på att göra ansiktsmask och fixade mina naglar lite. Problemet är bara att jag har världens sämsta naglar, mjuka som tusan och skivar sig gör dom också. Glöm inte att anteckna.

Pyjamas

Somnade iallafall före ett igår, duktigt va? :) Sov till ungefär halv elva idag. Har ritat lite och sett på tv. Och justja, spelat Guitar Hero. Längesen jag spelade det hemma. Provade på hard, det gick inte så bra.. Sitter fortfarande här i pyjamas, har inte orkat klä på mig idag. Blir väl kanske lagom tills vi ska äta middag eller något. Skulle inte förvåna mig. Och jag har lust att sy nåt klädesplagg! Men jag har inget tyg till det.. Så det blir väl att sitta framför skärmen ett tag istället. Rolig lördag, yess..

Nu måste man ju säga gårdagens


Jacka, halsduk och tröja från H&M, Leejeans, skor från Vagabond och väskan är systers.

Gården

Kom hem nyss efter att ha varit på gården hela kvällen. Gick först till en grillplats vid Höträsket, vissa grillade korv. Jag, Emma och Angelica gick dock därifrån före dom andra, och sällskapade Elin och Emmelie. Har spelat lite pingis, guitar hero och pratelipratat hela kvällen. Var trevligt, och nu är jag trött. Ska försöka gå och lägga mig snart. Good luck, säger jag bara. Godnatt!

Kallllt.

Blev att vara ute en liten sväng tidigare. Var som trevligt ändå. Men kallt. Fast vi satt i min trapp ett tag. Har nyss ätit och ska bege mig till Angelica. Sen till gården, eller skogen? Vet inte riktigt var dom ska grilla.. Ha en trevlig afton folket! :)

One Tree Hill

Såg precis One Tree Hill. Helt sorgligt det var.. Har även gjort någon blandning med frysta rabarber och banan. Låter säkert inte gott och såg ut som spya. Men det var faktiskt rätt gott, haha. Man måste ju experimentera. Nu ska jag nog träffa Emma, Angelica och någon Adam. Angelica ringde och frågade om dom fick komma till mig men det fick dom inte för jag har så stökigt rum, hehe.

Kompakt ben och gitarr

Och så var det helg igen. Känns skönt. Tråkigt att den är så kort bara (att jag alltid ska vara så negativ). Har varit på skolan idag. No-lab först, vi fick kolla på "kompakt ben" i microskop. Läskigt det var, fast jag var typ helt fascinerad (stavning där?) Sen hade vi musik, älskarälskarälskar! Vi spelade gitarr, älskar lite till. Skulle ju vara trevligt om man kunde spela det på riktigt. Finns ju en gitarr hos far min, så får väl öva, eller något. Och för övrigt så är våran musiklärare sjukt bra på att sjunga. Hade sen so. Först muntligt läxförhör, och så såg vi på två filmer. Bland annat del 2 av apfilmen vi såg för någon dag sen. Lunch efter det och sen hade vi en nolektion när Huimin pratade hela timmen. Trött man blev av det. Slutade med matte, hann klart målet för den här veckan plus lite till. Skönt att inte behöva göra något sånt i helgen.

Ikväll blir det troligtvis gården. Skulle vara grillning vid Höträsket, det blir nog mys! Puss :)

Curtain

Hello . Har varit på skolan idag som vanligt. Haft både det ena och det andra. Slutade gjorde vi klockan tre och jag gick hem och slängde i mig mat innan jag tog bussen till stan. Träffade först en syster, och sen mamma. Köpte gardiner gjorde vi. På hemvägen köpte vi pizza. Känns som att det har varit en onyttig vecka det här alltså.. Ska inte göra mycket ikväll, träna på lite läxa, och sen se Idol.


Trötthet

Tjohej. Var tänkt att jag skulle följa med mina kära vänninor till gården ikväll. Men min trötthet gick inte över (konstigt va? ;)) så det blev att sitta hemma hela kvällen. Gjorde faktiskt matte, men dom enklaste talen. Orkade inte tänka. Har sett idol nu också. Ska tvätta mig och sen blir det en ovanligt tidig kväll. Godnatt!

Apa&kaka.

Usch och blä. Har varit trött och haft huvudvärk hela dagen. Kändes som att jag skulle somna på någon lektion. Hade no på morgonen, lyssnade på redovisningar och såg på samma film två gånger. Andra gången blev det dock inte att se så mycket. So efter det. Film var det där också, om apor. Läskiga dom var.. Hade långt hål som började 10.05. Blev en konsumsväng och sen vidare hem till mig. Medan Angelica satt vid datoren och fixade med sin blogg så bakade jag, Emma och Sandra en microkaka. Som kladdkaka fast i micron, går ju så mycket fortare. Lagom till den var färdig så dök Emmelie och Elin upp. Så då åt vi bara med skedar ur formen. Sen satt alla utom Angelica och hade prillor under läppen, hahah. Så fult och så kul. När vi kom tillbaka till skolan så hade vi slöjd. Gick som ändå rätt bra idag, sprättade inte upp någon tråd och slant så att tyget gick sönder iallafall! Sen fick jag vänta på hjälp, och hjälpen hann jag inte få. Så det blev inte så mycket mer gjort än att sy på applikationen. Efter slöjden hade vi svenska. Höll på med adjektiv, sen fick jag göra engelska läxförhöret som jag missade igår när jag och Sandra var elevservice. Läste lite efter det och slutade klockan 14.00. Stod vid vägen med Emmelie, Elin och Sandra ett tag innan jag gick hem. Så kan vi sluta det här inlägget med ett till usch, för jag har skrivit så detaljerat ;)


Haha, så ful bild. När vi alla hade våra kakprillor i käften.

Gray and black and blue


Gratissajt

         Bli medlem, samla poäng och få gratis presentkort m.m!


Sova sova sova

Hejj. Efter att jag skrev det tidigare inlägget låg jag i soffan. Somnade där, mamma sa att hon hade dammsugit och inte ens då hade jag vaknat(!) Orkade heller inte gå på träning när jag var sådär trött. Ser nu på idol. Reklam just nu. Men det börjar väl när som helst. Hejs! :)

Walking in sunshine

Hejhej. Var som inte så jobbig skoldag idag. Hade två lektioner, no och spanska. Sen var jag och Sandra elevservice. Var ju som inte superkul direkt. När vi var klara med det så var det dags för klassikern. Gå/springa en mil. Jag gick, sprang inte många meter. Hade satans ont i vaderna, fast hade nog ändå inte sprungit. När vi hade promenerat klart fick vi sluta. Jag gick hem ungefär tjugo över två. Har gjort microkola som jag ska onyttiga mig med. Måste sluta med sånt där onyttigt nu. Det här blir det sista den här veckan! Säger vi..

Gården

Tjohej. Det blev ingen städning av rummet idag, fy på mig. Har lite dåligt samvete nu.. Blev att gå till gården med Elin och Emmelie efter jag hade ätit. Var ändå rätt trevligt. Vi spelade biljard och pingis, yey! Fast den enda vi kände som var där var Jakob. Sen kände man ju igen resten, höhö. Jag hann inte komma hem innan jag for till kioskpiraten med Anna. Köpte lite candy. Ska nog se lite på televisionen innan jag ska sova. Hejsvejs!

Och så var det en rubrik också

Hejhejhej!
Just nu är jag mycket trött. Kom hem från skolan vid tre-tiden, och sen dess har jag bara ätit och suttit här. Skulle ju städa mitt rum idag var det sagt. Hm.. Känns förjävla tungt så vi får se hur det blir med den saken. Hände som inte så mycket speciellt på skolan. Började med mentorstid, slutade med hälsa. Därimellan hade vi också so, matte och bild. Yeye. På hälsan när vi promenerade runt Höträsket så kom vi på en finurlig idé. Att eventuellt fara till Elins mormor och morfars stuga. Ta med lite gott, sova där och ha allmänt trevligt. Vi får se vad som händer. Måste ju vara ok för först och främst hennes mormor och morfar, och även för allas föräldrar.

Ikväll ska vi eventuellt till gårdeeen. Var bara för sjuor ikväll tydligen. Men jag lovar det inte kommer vara någon där x) Nu ska jag syssla med något annat. Vet inte vad bara..

LISAPLACE (?)


En av alla bilder jag ritat idag. Och ja, jag vet att jag inte är konstnär, men jag vill som ändå lägga ut vissa bilder :)

Bilden ska föreställa en av Lisaplace bilder.


Ritaritarita

Hur lyckas söndagar oftast bli lata dagar? Idag lyckades det verkligen bli det. Har ritat mest hela tiden. När jag inte har gjort det så har jag ätit. Först middag, spagetti och köttfärssås, sen gjorde mamma en god efterätt med äpple, kanel, havregryn m.m. Blev nästan som smulpaj, gott var det iallafall.

Får faktiskt dåligt samvete för jag hade tänkt städa mitt rum idag. Men det har jag ju inte gjort. Måste verkligen göra det imorgon efter skolan. Nu ska jag nog se film tror jag. Puss och hej.

Nothing at all

Tjohej! Egentligen vet jag inte varför jag skriver nu för jag har i-n-g-e-n-t-i-n-g att berätta. Bara att jag vaknade strax före elva och har ätit både frukost och lunch redan. Har även sett på tv. And that's it.

Coloured


Har färglagt den här bilden i photoshop. Så, bättre med eller utan färg? ;)

Fotbollsavslutning

Har kommit hem för cirka en timme sen efter en mycket trevlig fotbollsavslutning. Började med att vi åt på Diamant. Det var en liten buffé och man fick ta någon kyckling, biff med bambuskott och champinjoner, och friterade räkor. Till det ris, bröd och sallad. Gott var det. När vi ätit våldgästade vi Statoil. Köpte lite candy and stuffs. Sen följde vi efter Lars och Magnus, och vi visste inte var vi var påväg. Tillslut kom vi till Golf Garden. Trodde att vi skulle spela endast minigolf, men vi gjorde någon "kamp", men 14 olika grejor. 6 golfbanor, sen var det även basket, frisbee, pistol, gevär, iq-test, skriva alfabetet på datorn m.m. Vid polishuset kom Anna och hämtade mig, och har mest suttit vid tvn sen jag kom hem. Ska kolla lite bloggar, bloggnörd som jag är, sen ska jag fortsätta se på tv. Är för övrigt sjukt trött så blir väl inte att vara uppe så länge. Säger vi.


VINST!

Och sista matchen slutade med vinst. Härligt! 4-0 mot Pajala. Första målet gjordes av Elin, andra en straff av Angelica, tredje Emmelie och sista Elvira. Vi spelade inte så bra första halvlek, något bättre i andra. Och det var då alla målen kom också.

Nu ska jag duscha och göra mig klar. Om jag hinner ska jag in till stan med några flickor innan vi ska äta på Diamant med laget. Efter det ska vi göra någon hemlig grej som våra finurliga tränare har bokat in. Ha det gott !


Music.


Kate Voegele - No good

Hål i naveln

Hejhej och åter hej. Jag kom mig i säng så småningom igår. Släckte väl 01.13 om jag inte minns helt fel. Drömde helt fula drömmar. Att jag, Sandra, Emma och Angelica gjorde hål i naveln. Och den som piercade oss var ingen mindre än Tudda. Vi fick även ett fult blått smycke alla 4. När vi skulle åka buss någonstans efter vi hade piercat oss var Jakob på bussen. Han hade köpt en present till en lärare på Mandaskolan. Sen drömdes även en dröm där vi var flera stycken, både killar och tjejer, som spelade mot några bra fotbollsspelare. Hahaha.

Har faktiskt hunnit göra matte redan. Gjorde till och med lite mer än jag behövde. Så jag inte ska hamna efter när man måste göra femtiosjutusen tal i veckan. Och snart ska jag gå till bv, match klockan 13, samling klockan 12. Sista seriematchen. Hoppas som vanligt på vinst, såklart.


Färdigfixat för den här gången

Ojoj. Nu måste jag gå och sova. Har ju banne mig sista matchen imorgon. Inte för att jag hade glömt det. Men jag tänkte väl inte riktigt på klockan. Har iallafall gjort klart min blogg nu. Jag vill kunna göra bra headers. Mina blir som så 'stela', man känner igen dom när jag det är jag som har gjort dom. If you now what I mean? Nej. Nu ska jag sova. Godnattgodnattgodnatt!


Asleep

Oj herregud vad jag är trött nu. Har varit med flickorna, minus Sandra, ikväll. Sett på film, och när alla hade gått utom Emma och Emmelie hade jag visst även somnat lite. Trevligt sällskap jag är då. Nu ska jag tvätta mig lite och sen gå och sova. Gudomligt skönt. Godnatt! :)

Bloggfix

Eh, jaa. Min blogg ser ut som den gör för att jag ska göra om lite. Men det blev något konstigt så får fixa det sen. Nu måste jag skynda mig till träningen. HEJS.


"Jag vill ju spränga saker"

Tjohej!

Kom hem från skolan för ett tag sen. Har fixat lite ätbart som jag ska äta alldeles strax. På skolan hade vi musik, I love it. Och yeees, jag kunde Ulla-Bella på trummor nu. Vet inte vad jag skulle ha gjort annars, haha. Hade även no-lab innan musiken. Sandras kommentar var ju klockren. Någonting i stil med "Varför ska vi mäta? Jag vill ju spränga saker". Läxförhör på SO:n hade vi minsann också. Och mitt i det så var det tydligen brandövning. Usch vad kallt det var. Jag hade kortärmad klänning och så duggregnade det. Efter lunchen hade vi först NO, och sen matte. Lugnt slut på skolveckan kan man väl inte direkt kalla det. Hann inte riktigt klart med målet för matten den här veckan. Har 5 tal kvar. Men på no:n hann vi iallafall klart med planetgrejset.

Nej, nu ska jag äta. Har sen träning strax efter fem. Efter det kommer "de vanliga" hit. Så vi ska väl se film eller något. Puss!

Våfflor

Hellå. Har varit på skolan idag, och direkt efter det var jag med flickorna hos Emma. Vi gräddade våfflor och var lite sär också. Gick sen till Bergsvallen/sporthallen och såg på basketträning. Jag, Elin, Emmelie, Sanna och Jenny satt sen och såg på någon fotbollsträning innan vi for hemåt. Ser lite idol nu, eller ja, inte just nu. Men jag gjorde det, och ska fortsätta med det nu. Herrååå.

jävlasjukdomar.

Makaroner och pannkaka

Hallå. Har varit på skolan idag, hade fyra lektioner och slutade klockan 14. På slöjden blev jag ju något irriterad när jag skulle sprätta upp tråd och slant så det blev hål i tyget. Tur att vi slutade den lektionen strax efter det. Var med Emma efter skolan. Gick hem till mig och hämtade träningskläder och mattebok, sen cyklade vi till Konsum och köpte godis till den sjuke Angelica, for förbi henne och slutligen hem till Emma. Där åt vi makaroner med ost, och även amerikansk pannkaka som vi inte tillagade helt rätt. Sen gjorde vi lite matte, har två tal kvar av läxan. Träning har också hunnits med. Kändes som att det gick rätt trögt idag. Har sista träningen på fredag, och sista matchen på lördag. Vi ska ha avslutning lördag kväll. Har bara hunnit äta och kikat igenom den tredje (!) H&M-katalogen den här hösten. Ska alldeles strax duscha, sen se idol och göra matte. Kanske ser lite Filip och Fredrik också. Sen blir det väl att nanna kudde.

en tripp till hertsön

Tjo! Blev faktiskt en rätt trevlig kväll. Började med att jag tog bussen till stan och träffade Emma och Angelica, vi satte oss på bussen mot Hertsön när även Sandra kom springandes. Vi visste tyvärr inte var vi skulle kliva av när vi kom fram, och det råkade en mycket söt pojke höra, så då sa han det till oss :) När vi tillslut hade klivit av visste vi inte var fotbollsplanen var, så då fick vi fråga en person om vägen dit. Turist, javisst? Vi råkade missa ungefär hela första halvleken av matchen dock. Träffade även på Chimi, som jag inte gör ofta nu förtiden. Ja, när vi satt där på läktaren kom även någon Adam som Angelica känner. Så vi umgicks väl mer eller mindre med honom innan vi åkte hem. Och när jag och Emma klev av bussen så träffade vi på Elin och Emmelie. När jag kom in genom dörren här hemma så åt jag middag och sen gick jag och Anna till Konsum och hämtade H&M-paketet. Är en del jag inte ska ha tyvärr. Hade beställt en svart kjol, blå-randig skjortklänning, grå lång cardigan, svarta tygskor och en jacka. Den blå-randiga klänningen ska jag ha, den grå cardiganen (?) var nog lite stor, svarta kjolen ska jag inte ha, jackan ska jag inte ha och skorna ska jag kanske behålla. Sen har jag även sett mer eller mindre på Idol och Filip och Fredrik. Nu ska jag tvätta mig och sen soooova. Godnatt.

Cykel på taket

Tjohej och tjoho. Skoldagen idag gick rätt fort, började med no, sen spanska, hål, engelska, hål igen, idrott och slutligen svenska. På idrotten hade vi maxtest, gick väl inte sådär jättebra för mig. Ville komma under 10 minuter men icke sa Nicke. Det blev 10.08. När vi slutat surrade jag med några flickebarn en stund, sen började jag gå hem. Men gick tillbaka till Emmelie och Elin som stod vid cyklarna. Frågade om Elins cykel blivit stulen men hon pekade på taket till cykelställs-grejset. Och cykeln var där uppe. Jag började skratta kan jag säga, samtidigt som jag undrar vad folk har för liv? Någon hade även brytit av stödet på Emmas cykel och placerat det på pakethållaren.


Tränat

Har varit på träning ikväll. Vi har joggat några kilometer med intervallträning, ryck i backe och mer. Var ganska slut efter det, kändes ungefär som att jag skulle spy när som helst. Riktigt så illa var det kanske inte, men jag mådde sjukt illa. Spelade på Multiarenan sen, och sen slutade träningen klockan 20. Då gick jag raka vägen hem och åt middag. Nu funderar jag på att träna på glosorna och sätta in låtar på min mp3. Sen måste jag även duscha. Och usch, imorgon har vi maxtest. Kommer typ springa på en timme. Nä, skoja, men kommer nog inte få så bra tid. Super självförtroende här Sara, toppen!

Spänn vänstra handen hårt!

Tjoho. Har provat avspänningsövningar nu. Måste säga att det kändes rätt fult att ligga där och lyssna på en röst som säger "Spänn vänstra handen hårt, och andas in" m.m. Men jag ska försöka göra den några dagar nu och hoppas det blir bättre men andningen. Tack för lånet av skivan, Becky!

Nu ska jag gå och byta om och sen gå till träningen. Är trött och har ont i huvudet, men får väl hoppas att det blir bättre. Herrå!

15 september.

Tjohej. Blev att vakna tidigt idag, redan klockan 6! Skulle ställa den på 6.30 för att jag skulle duscha, men så råkade det bli fel. Klev ändå upp då och satt och värmde mig en lång stund i duschen. Hann även göra lite matte innan jag gick till skolan. Då hade vi mentorgrejs först, och sen SO. Efter det matte, och då fick vi även gå ut och få reda på resultaten från svenskadiagnoserna. Och jag fick rätt bra, högst, alltså 9, på alla utom en. Där hade jag 7. Efter det hade vi lunch och jag och Sandra gick till mig och åt. När vi kom tillbaka hade vi spanska, den hade redan hunnit börja. Det stod på vårat lilla schema att vi började 11.45, fast egentligenv var det 11.40. Efter spanskan hade vi iallafall bild, råkade riva sönder mitt S, så jag fick börja med ett nytt. Sista lektionen hade vi hälsa, promenerade ett varv runt höträsket då. Jag, Sandra, Emma, Elin och Emmelie gick över spången tillbaka. Det var massa vatten i början och i slutet. När skolan slutade så gick jag hem, skulle gå på Konsum men jag struntade i det. Ska fortsätta se One Tree Hill på femman nu. Hoppas ni njöt av att läsa om min mycket ointressanta dag.

Grattis på födelsedagen, pappa!

Enhjuling

Tjo. Blev att leka med några flickor ikväll. Träffade först Emmelie och Elin, sen väntade vi på Emma och när hon kom begav vi oss til Emmelie som skulle äta middag. Så vi satt och såg på när hon åt, sen gick vi ut och satte oss i garaget en sväng, haha. Vi cyklade även enhjuling, och oh så bra det gick. Hmpf. Strax efter halv åtta dök även Angelica upp, vi for till Bergsvallen en snabbis innan vi alla for hem. Såg på Hål i väggen, och i reklampausen gjorde jag chokladpudding. Och sen så åt jag det. Nu är jag sjukligt trött så jag ska tvätta bort sminket och borsta tänderna och sen fortsätta med boken jag började igår. Sen blir det sova, mums.

One Tree Hill

Har räknat lite matte idag, är långt ifrån klar men vafan, jag hatar matte. Och min hjärna var verkligen inte sugen på decimaler, överslagsräkning, plus, delat, minus, gånger - matte helt enkelt. Så jag tog en rejäl paus och såg på fyra oth-avsnitt. Och det är muy bien. Tror ändå att jag ska träna på engelskaglosorna som vi ska kunna till på tisdag. Skulle ju vara bra.


Matte

Tjohej. Vaknade vid 10 idag och har endast ätit frukost och sett på tv. Ska göra matte snart, tråkigt som tusan. Sen ska jag nog se lite på One Tree Hill. Har många avsnitt att ta igen. Tråkigt att det är söndag förresten, har ingen lust med skola imorgon, huhu. Matte var det, ciao!

Flickebarnen - hjärta.

Tjo. Kom nyss hem, blev en trevlig kväll med mina kära flickor. Såg en film som hette Kid Svensk, den var både bra och konstig. Mitt i filmen kom vi på att vi skulle göra kladdkake-smet, så medan bagaren Emma gjorde det 'hyprade'  vi andra till tusen. Blev hes efter det! Och jag blev sjukt rädd när det var en man vid Emmas buskar, som i själva verket bara rastade sin hund.. Fortsatte sen att se filmen och när den var slut snackade vi en hel del. Jag, Emma, Angelica, Elin och Emmelie började cykla från Emma cirkus 23.15. Sandra hade fått hämtning lite tidigare. Vid S-kurvan vinkade vi adjö till Emma och Angelica som fortsatte hem till Angelica. Och ja, sen har det inte hänt så mycket mer. Ska sitta lite till vid datoren och sen lägga mig och läsa Tillsammans - andra boken, som jag fick låna av Emmapemma. Godnatt!

Efter det här är ju allt bara en droppe i havet!

Ahlgrens bilar

Har kommit hem från stan nu. Skulle först träffa flickorna på Åhlens men dom var inte där när jag kom. Däremot träffade jag Amanda och Julia. Gick sen till H&M där dom befann sig, Emma, Elin och Angelica. Träffade sen Nathalie och gick på Blå Gåsen. Sen på Aurora. Jag och Emma blev jättenyfikna på en plastburk med Ahlgrens Bilar som vi var tvungna att köpa. Det stod att man skulle skaka burken innan man öppnade. När vi öppnade burken var det bara vanliga bilar. Lite besviken blev man ju då.. Fortsatte att gå omkring, sen gick vi till Kioskpirren och hyrde film. Så det blir att se film hos Emma ikväll. Gick till Kulturens Hus och väntade på bussen. När vi kom till shoppings busshållplats hade den redan gått därifrån. Så vi fick springa därifrån till Smedjan. Som Angelica sa  "Det känns som att vi har gjort det här förut."
En gång i vintras eller när det nu var så fick vi springa genom stan. Och då hoppade Emma på kryckor. Haha, vi är superduktiga på att passa tider.. Eller så inte.

Stan idag

Godmorgon! Eller goddag? Vaknade iallafall för en timme sen så det är nog lite morgon för mig än. Hade fått ett sms av Angelica som frågade om jag vill följa med till stan med flickebarnen. Dom skulle åka in klockan 11, men jag ska åka om en stund. Jag hade annars 20 minuter på mig att bli klar, alltså, äta frukost och allt. Och stress orkar vi inte med. Ska klä på mig och det nu istället, sen måste jag se när någon buss går. PUSS.

Avenged Sevenfold - Dear God



Not so fresh

Sitter här nu och är ganska ofräsch. Har varit på träning och har icke duschat än. På träningen var vi 9 personer, många som är förkylda och det just nu. Hoppas vi har folk till sista matchen nästa lördag. Men det är ju mer än en vecka kvar så det är ju mest troligt att några hinner bli friska. Träningen gick som lite sådär, var nog en ganska oseriös träning om jag tänker efter, huhu. När jag kom hem var jag sjukt hungrig så då värmde jag mat som min kära mor och en av mina kära systrar ätit. Kycklingfilé med pasta, yey. Det var gott, gott. Fast egentligen hade nog nästan vad som helst varit gott när jag var sådär hungrig, men bara nästan. Nej, nu ska jag gå och duscha innan jag blir allt för trött. Sen blir det mest troligt televisionen. Måste egentligen räkna matte, men på en fredagkväll? Noway. Får bli imorgon eller på söndag. Anyway, hejdå!


Enhetsdag

Hello. Rätt chill dag idag alltså. Hade enhetsdag, vi var en grupp med 2 killar och resten tjejer. Var rätt kul vissa "stationer". Men icket på dom där man skulle snurra. Jag började må illa och jag ramlade TVÅ gånger. Hahaha. När vi kom tillbaka från Trolltjärn där vi varit åt vi lunch, sen gick vi till omklädningsrummet där några av flickebarnen från 7a satt. Och 2 killar också då. Sen var vi ute ett tag och klockan 12.30 var vi i klassrummet och skulle utvärdera dagen. Efter det fick vi göra lite allt möjligt. Först spelade vi Negro Pedro eller Pedro Negro, äh, Svarte Petter på svenska. Sen var det prisutdelning kan ju säga att vi inte vann. Kom däremot på delad sista plats, haha. När vi hade slutat svamlade jag med Elin och Sandra innan jag slutligen gick hem. Har bara ätit lite än så länge, ska se Idol 2006 nu på tv400. Träning ikväll. Goodbye.

I miss the times, too.

JJAA.

Vinst, yes! 8-0 blev det, jag gjorde mål (A) Var riktigt kul att spela idag, och det kändes som att det gick bättre än tidigare matcher. Sen vet jag ju inte hur det såg ut! Skyndade mig hem till Idol efter matchen, dom är ju i Luleå. Men nu är det reklam. Efter Idol är det Filip och Fredrik så jag måste duscha efter klockan 22.. Fan, jag borde ju nästan sova då :) Nej, nu ska jag läsa några bloggar innan Idol börjar igen. Puss!


Dear god, the only thing I ask of you.

Hallelåja. Skoldagen idag var typ ingenting. Alltså, vi gjorde ju saker, men jag tänker nog för mycket så det knappt känns någonting. Oj, det där blev konstigt. Iallafall, hade svenska, läste mest. Och så visade Sari olika bokreflektioner. Sen hade vi idrott, friidrott. Usch, jag är verkligen inte bra på det, och då blir jag bara irriterad. Sen hade vi matte, och jag märkte att jag var helt efter för att jag var borta EN lektion i måndags pga sjukhusbesöket. Sjukt jobbigt, för det betyder att jag måste göra massa matte i helgen. Och jag hatar matte, bokstavligt talat. Efter matten hade vi hål i 1 timme och 45 minuter. Åt lunch, och sen gick jag och Becky hem till mig. Satt vid datoren först. Sen drack vi o'boy och åt pepparkakor. När vi kom tillbaka hade vi spanska, jag och Becky mötte Pontus och Marcus i memory. Vi förlorade. Stort. Sista lektionen blev det engelska, jobbade i boken först, men sen fick dom som var klara läsa sina böcker. Alltså svenska böcker. Så det gjorde jag. Slutade gjorde vi klockan 15, då gick jag och Becky till mig. Har ätit och det för en stund sen, så ska byta om till matchen nu. måste gå om en halvtimme ungefär. Puss.

Det är nog mig det är fel på. Fa-an.


Together we cry

Tjo. Kom just ur duschen. Har varit på träning, och det gick som inte så bra. Var trött i hela skallen ungefär. Har förresten match imorgon, mot Övertorneå. Näst sista seriematchen. Man får ju bara hoppas på vinst.

Jaa, efter att jag hade kommit tillbaka til skolan efter hålet så hade vi då slöjd. Tycker om att sy, även om jag inte är så bra på det.. Men då får jag träna, träna, träna. Sen hade vi svenska, gjorde klart personbeskrivning om Angelica, sen läste jag Linas Kvällsbok 2. Den är grymt bra. När vi ändå håller på med böcker kan jag bara säga att Bryta Om också är mycket bra. Då vet ni. Nu ska jag se Idol och sen Vem kan slå Filip och Fredrik, yeahyeah. Herrå.

du ska inte säga så mycket.

Hål

Hej. Är hemma på hål, flickebarnen sitter i vardagsrummet och ser på Musse Pigg. Nästa lektion börjar 11.45, syslöjd, me like. Sen har vi nog svenska och så slutar vi klockan 14. Härligthärligt. Hör sen, kanske. Puss!

tuesday

Hej!

Nu har jag duschat, ska iväg och klippa mig snart. Klockan 18 närmare bestämt. Vet inte riktigt hur jag ska ha luggen än. Lutar mot snelugg. Idag har jag iallafall inte gjort mer än varit på skolan. Haft NO, spanska, engelska, svenska, idrott. Tror det var allt. Nu ska jag äta. Herrå.

monday

Nämen tjenare.

Har varit sjukt trött idag. Och det har även hunnits med ett besök på sjukhuset. Skulle vara där 9.30, men så ska det ju självklart bli fel med tekniken så fick komma in drygt en halvtimme senare. Skulle tydligen prova någon medicin, som kostade nästan 500 kronor. Varför får medicin vara så dyrt ens? När jag kom tillbaka följde söta Emma med mig och åt. Fast maten var ju inte så god, som vanligt..

Sen hade vi spanska, jag skrattade så jag grät- flera gånger. Nu måste jag börja skärpa mig ;) Sen hade vi ett kort hål, i drygt 25 minuter. Följde med 7f när dom bytte om och satt och surrade lite med Becky. Sen hade vi bild. Skulle skriva våra namn som loggor vi själva valt ut. Jag valde så fyndigt som Puma. Inte speciellt svårt alltså. Sen hade vi hälsa sista lektionen, promenerade ett varv runt Höträsket. Jag och Sandra gick i armkrok och var fullt seriösa hela vägen. Eller inte. Sen hjälpte jag Sandra lite att städa sitt skåp, och slutligen gick jag hem. Har haft huvudvärk och även sovit några timmar. Blev bättre då. Jag och Anna har även ätit middag, och sen har jag inte gjort mycket mer. So very intressanta inlägg jag skriver every day alltså.

Jag hatar det här. Så jävla mycket.

Kulturnatten

Nu är jag precis hemkommen. Skulle stanna ett tag till med Sandra och Angelica, men mamma och Anna var i närheten så jag åkte hem istället. När jag satte mig här kände jag att jag var ganska trött. Iallafall, så mycket fika fick vi inte sålt. Men dom som hade stått tidigare sålde nog lite mer. Vi kollade när några dansade också, och även när något rockband spelade. Sen var det även en eskimå som sjöng och spelade tamburin(?). Det han sjöng var ungefär "Aaaaah aah aah aaaah". Det var ändå en rätt trevlig kväll och nu ska jag sjunka ner i soffan och äta chips. Fast först ska jag tvätta bort sminket, lika bra att göra bort det.

För övrigt känns det som klockan är mycket mer än den är egentligen.

Buss

Ska alldeles strax ta bussen in till stan. Ska träffa Sandra där och efter en stund ska vi väl gå till stadsparken och sälja fika. Ni som befinner er i Luleå kan ju alltid komma och stödja Baik F14 ;) Jag ska faktiskt ha på mig fleecejacka så jag inte fryser ihjäl ikväll. Då vet ni! Hejdå.


Ritat


den här har jag ritat idag. blev mest nöjd med ansiktet och håret. huhu.

update; hade visst råkat skriva 6/7 på bilden ska vara 6/9 =)

Sjukt kul

 Födelsedagsbarnet (som fyller år imorgon) med våran present - en blöja. Yes vi har sjuk humor. Dock var det ju inte det enda hon fick av oss.

Det var sjukt trevligt igår. När jag kom så åt vi kladdkaka och någon marängsak som jag inte vet vad det heter. Jag kom sist, och det tycker jag inte om att göra, haha. Sen spelade vissa guitar hero, vissa biljard, vissa airhockey (tror jag det heter) och vissa kastade pil. Spelhörnan, yesss. Efter det bestämde vi oss för att gå ut, ner till älven nedanför Emma. Så stod vi där hela högen och kollade upp på stjärnhimlen. Jag hade aldrig sett en satellit förut, men nu har jag minsann det! Och shit vad fort dom rör sig.

Förresten. Folket var; jag, Emma, Sandra, Elin, Emmelie, Angelica, Nathalie, Sanna, Jenny, Jakob, JoelB, TomH, August och OscarK. Tror att jag fick med alla. Sen for pojkarna hem en efter en. Eller en gång var det tre. Alla flickebarn sov i Emmas förråd. Förlåt ni som försökte sova när vi andra hade hyper (A)

Jag gick hem vid tio idag, en morgonprommis blev det. Var som rätt skönt ändå. Hade ont i huvudet, det började faktiskt igår morse och gick inte över ens till idag. Men när jag kom hem svalde jag två alvedon. Är trött nu. Har sovit drygt fem timmar. Hur ska det gå ikväll när vi ska stå och sälja fika i stadsparken..?

Dusch

Nu har jag både hunnit vara på träning och äta. Ska skynda mig i duschen, och sen packa ner lite småsaker. Ska ju till Emma ikväll. Hon har köpt godis för 186 kronor, 3 chipspåsar, 1 påse ostbågar, läsk och även gjort kladdkaka. Hon är ju busig flickan! Nej. Duschen var det, ha en trevlig kväll. För det ska jag ha har jag bestämt.

Fredag!

Shit vad dagen har gått sakta. Och vi har inte roliga ämnen på fredagar heller. Eller musik är kul, och det kommer väl bli lite roligare med NO lab när vi får börja labba. Slutade klockan två idag, och har inte hunnit göra så mycket. Träning vid fem, sen ska jag till Emma. Hon fyller år på söndag så vi ska till henne ikväll. Känns som att det kommer bli sjukt jävla trevligt, (ursäkta svordomen) och det får vi ju hoppas att det blir. Vi ska sova i hennes förråd på madrasser på golvet. Och Emma och Angelica ska och sälja fika klockan 11 imorgonbitti, dom kommer nog vara rätt trötta. Själv ska jag göra det på kvällen, 18-21, med Sandra och några fler. Nej, nu måste jag göra klart Tuddas blogg. Hejdå! 

Idooool

Hallåja. Sitter och ser på idol men det är reklam just nu. Har inte gjort så mycket ikväll, ätit middag, diskat, suttit vid datorn. Påbörjade Tuddas bloggdesign, gjorde en header men den är rätt tråkig. Så jag gör nog en ny imorgon eller någon dag. Hann inte göra så mycket mer för att jag hade planerat att se idol. Det är säkert från Luleå sist.. Godnatt eller nåt.

Skrattanfall

Kom hem för inte längesen, var på skolan till klockan tre och sen har jag varit hos Becky. Vi satt mest vid datorn, allt är som vanligt alltså ;) Idag på skolan hade vi ett hål som var en timme och 45 minuter och kommer ha det varje torsdag. Köpte pizza på chattnoga och gick hem till mig och åt då. Sen hade vi spanska, det var rätt kul. Inte för att vi gjorde något speciellt men det var som ändå roligt. På sista lektionen hade vi engelska. Usch, fick ett sånt där skrattanfall igen. Det går inte att sitta bredvid Elin och Sandra x) Den här gången skrattade vi för att lät som att Elin sa olly fast hon sa only. Sjuk humor, javisst!

För övrigt (som jag verkar säga rätt mycket) så såg jag på Idol igår. Tyckte dom skulle börja i Luleå! Men det gjorde ju dom inte. Tyckte iallafall att juryn verkar helt okej faktiskt, ganska bra till och med. Nej, nu ska jag läsa några bloggar, sen får jag se vad jag hittar på. Skulle "behöva" se några One Tree Hill avsnitt från säsong 5. Har inte sett alla och säsong 6 har ju börjat nu!


Regn, regn och åter regn

Höstväder gånger tusen eller? Kom nyss hem från träningen och är ganska dränkt. Allt, och då menar jag allt, var blött. Fötter, shorts, tröja. Och inte är det varmt heller. Träningen gick för övrigt uselt, bara så ni vet. En bättre sak är att det första h&m paketet har kommit, så jag ska gå i duschen så jag kan prova när mamma och Anna kommer hem. Ciao!

Skola

Skoldagen slutade klockan två idag, och kommer fortsätta göra det på onsdagar. Vi hade ett hål precis innan sista lektionen, men vi fick ta bort det och sluta en timme tidigare istället. Skönt!

Idag hade vi först NO och sen SO på morgonen. Satt och gäspade var femte sekund eller något. Sen hade vi hål i en timme och 40 minuter. Åt lunch och det då. Efter det hade vi slöjd. Fick göra något träningsgrejs för att lära oss maskinerna. Sen hann jag även riva en tygbit till mitt örngott. Det ska vara knallrosa och ha ett vitt hjärta, hihi. Och slutligen hade vi svenska, fortsatte göra diagnosgrejs och tror att vi ska göra sista imorgon. Sen slutade vi då klockan två, jag gick hem och har nu ätit lite. Ska på träning där vid fyra, måste kolla upp den exakta tiden, tio eller kvart över fyra är det iallfall.

Sån här ointressant fakta

1. Vad heter du? Sara Andersson
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Josefine eller Linnea tror jag.
4. Vilket stjärntecken är du? Fiskarna
5. Vilken årgång är du? 1995
6. Var bor du? Luleå
7. Bott utomlands? Nej
8. Flyttat antal gånger? En
9. Vart skulle du vilja bo? Jadu. Kanske i stan eller nåt.
10. Vilken skolklass? 7e
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Vet inte, något man tjänar bra på ;)

UTSEENDE
1. Hur lång är du? 160.5 ungefär.
2. Hur mycket väger du? -
3. Hårfärg och frisyr? Rödaktig, (inte färgat) ganska medellångt.
4. Ögonfärg? Grå-blå eller nåt..
5. Mest nöjd med? Vet inte.
6. Skostorlek? 38/39
7. Glasögon? Nej
8. Har du några piercingar/tatueringar? 3 hål i öronen


KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? En svart, behöver en ny.
2. Vad använder du just nu för skor? Gråaktiga sneakers mest.
3. Favoritfärg på kläder? Oj. Ingen aning.
4. Favoritmaterial på kläder? Stickat är fint på hösten och vintern, annars vet jag inte.
5. Favoritaffär? h&m, och alla budgetkedjor (stavning på budget?)
6. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Olika.
7. Favoritmärke? Bryr mig inte så mycket om märken.

DITT RUM
1. Stort, litet eller mitt emellan? Rätt litet
2. Vilken färg på tapeterna? Beiga med brun fondvägg hos mamma, och gula hos pappa.
3. Vilka färger går rummen i övrigt? Brunt och vitt - mamma. Eh, typ inga speciella - pappa.
4. Favoritmöbel i rummet och varför? Sängen får det väl bli, bara för att.
5. Vad vill du ändra där inne? Typ allt - båda rummen.
6. Vad har du där inne av följande:
a) Tv?  nej
b) Video/dvd? nej
c) Dator? nej
d) Stereo? ja
e) Telefon? nej. eller mobil ibland ;)
7. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Gården här utanför.
8. Vad gör du oftast i ditt rum? Sover!

BLANDAT
1. Vad har du i din:
a) Jackficka just nu? Hm. Inget tror jag! (mycket ovanligt)
b) Skolväska just nu? Brukar inte ha väska till skolan..
2. Vad är du beroende av? Mycket.
3. Vad tror du på? big bang! x)
4. Vad köpte du senast? Bussbiljett ;>

GREJER
1. Plånbok: Ljusblå
2.Tandborste: Rosa
3. Smycken: Massor
4. Solglasögon: Bruna och lite stora ;p
5. Underkläder: Har ju en del.
6. Nagellack: Gillar rosa och rödaktiga, ljust nu har jag ofärgat.
7. Vad åt du senast? Lax och potatis.
8. Vem ringde du senast? Syster var det tydligen.
9. Roligast förra veckan? Kanske första dagarna i skolan när vi inte gjorde så mycket nödvändigt.
10. Favoritläsk: Gamla vanliga coca cola :D
11. Favoritskådespelare: Hm. Jag vet nog inte.
12. Favorithund: labradorer är söta, och så ganska många fler.
13. Favoritjuice? Apelsinjuice får det nog bli.
14. Nödvändig kändis: Nödvändig? Oprah eller? ;D
15.Vad vill du ha för hårfärg? Skulle vilja prova vara brunett, men ändå inte förstöra min nuvarande hårfärg.
16. Har du lyssnat på nåt annat nu? ?
17. Vem ska du gifta dig med? OM jag ska gifta mig, det vet man ju aldrig ;) Men då får det väl förhoppningsvis bli någon jag älskar :D
18. Är du kär i nån du har nämnt i de tidigare frågorna? Nej.
19. Idrottar du? Ja, fotboll :D
20. Tycker du om att ligga på stranden och sola? Jao
21. Vad har du på dig idag/kväll? T-shirt, cardigan, shorts, strumpbyxor.
22.Har du växt något det här året? Tror det.
23. Vilka år har varit dina bästa? 2007, iallafall sommaren. Sen var det ju bra när man var liten..
24. Vad ser du fram emot? En varm sommar!
25. Hur långt hår har du? Jadu. Inte kort iallafall.
26. Är du nöjd med det? Njae.
27. Går du i skolan så mycket som du ska? Yes!
28.Vad har du för betyg i svenska? Har inte betyg än
29. Och engelske? -
30. Och matte? -
31. Vilket är ditt sämsta ämne? No tror jag.
32.Har du en bra klass? Jodå
33. Vad ligger på ditt databord just nu? En tallrik, mobil, örhängen, usbminne.
34. Varför blev du arg senast du var det? Ja vad kan det ha varit. Säkert att någon nia ska vara så cool för att dom är just nior x)
35. Hur ofta städar du? För sällan
36. Hur ser stolen som du sitter på ut? Svart datastol som kan snurra! ;p

andra september

Tjenahejhallå.

Jag sa att jag kanske kommer blogga mer när skolan har börjat. Men så kan man ju inte kalla det när man börjar klockan 8 och slutar klockan 15. Hinner varken blogga på morgonen, och om man gör något efter skolan blir det ju inte heller nåt. Fast egentligen, hur många läser? ;)

Nåja. Idag har det då varit skola igen. Hade no på morgonen, fattade inte allt precis. Sen hade vi nog spanska, fick några glosor. Inte många dock, och dom flesta lärde vi oss på vårterminen. Men bara för att friska upp minnet tror jag det var. Sen hade vi hål i drygt en timme. Då åt vi, sen hade vi engelska, och efter det hål i nästan en timme igen. Sen hade vi idrott med 7a. Skulle ha friidrott men när idrotten började så började det också regna. Mindre bra. Mer bra var att vi spelade fotboll istället, först tjejer mot tjejer. Sen tjejer mot killar, blev ju rätt grötigt med två klasser på planen. Sen var sista lektionen svenska. Gjorde diagnosgrejs, rätt svårt var det ju. Fast några kunde jag allt ;> När skolan slutade tog jag, sandra, elin och angelica bussen, dom tre förstnämnda till stan och angelica till björkskatan. Jag och Sandra åt på dagobert och sen gick vi till björnen sover. Då kom Emmelie, sen gick vi runt lite. Och sen köpte vi present till Emma. Flickebarnet fyller år på söndag, 7 september.

Nu har jag skrivit detaljerat som satan, så nu får det vara nog. Adjö!

Jag hatar att det bara är jag som ser hur du är.

Godnatt

Träningen idag var grymt kul. Även om det inte gick speciellt bra för mig, höhö. Den var inte jobbig heller och det var rätt skönt just idag. Fast jag ångrar att jag inte tog underställ ändå, var rätt kallt om benen mina. När jag kom hem vid halv nio efter att ha stannat och surrat lite med fok åt jag middag. Sen blev det att sitta vid tvn en stund innan jag slutligen gick i duschen. Där satt jag och värmde mig i en halvtimme, skönt var det! Nu ska jag gå och sova. Är mycket trött. Godnatt.

Måndag

Skola idag då. Har haft SO, liiite matte, skolfoto, bild och hälsa. Skulle ha spanska men klassen som tog kort före oss var så söliga så vi hann inte på spanskan. Eller egentligen var det väl fotografen som inte var så snabb :) Vi fick bildläxa, ska rita 3 ägg! Med skuggor och sånt, haha.

Har träningen 18.30. Vi ska säkert värma upp runt Höträsket. Och jag har ingen kondition, mycket irriterande. Får nog fara ut och springa imorgon också.

RSS 2.0