KEVIN!

Kevin rockade loss. Foto: Daniel Ohlson/tv4

Ih! Jag tror jag måste heja på att Kevin ska bli tvåa i Idol. Har bott i Sverige i 9 månader och sjunger en låt på svenska. Och gör det bra också. Varför jag vill att han ska bli tvåa är ju ganska uppenbart. Det är ju oftast det går sämre för ettan.

Hair

 Den första bilden är tagen 30 november 2007. Alltså snart ett år sedan. Då var mitt hår längre och plattare. Nu kortare och definitivt lockigare. Det är ju som inte värsta skillnaden men man ser ju en viss ändring. Eller? Och förresten. Förlåt för kludd på den första bilden.


Time goes by

Hallåhallå!
Idag har jag sovit till kanske tjugo i tolv. Kan bara meddela att det råkar vara det längsta under det här lovet. Nu borde man kanske vända tillbaka dygnet igen, med tanke på att vi börjar skolan på måndag igen. Var sprang det här lovet iväg? Och var springer egentligen tiden iväg nu för tiden? Nyss var det jul, om mindre än två månader är det jul igen. Nyss började vi sjuan, "snart" börjar vi åttan. Men det är ju seriöst snart. Jag menar. Om tiden ska gå så här fort så är man ju 40 innan man vet ordet av.

En torsdag


Emma blir nog lycklig.


Hej!
Kom precis till far min. Har varit på stan idag. Var i farten tidigt, kom till stan strax efter elva. Först var det något i shopping så man inte fick komma in. Då gick tydligen larmet. Så jag gick in en sväng på Din Sko tills dom öppnade igen. Vilket inte var en särskillt lång stund. Skulle se på en jacka på Intersport. Köpte en i förrgår på Stadium men det var en annons på en jacka från Intersport idag. Tydligen var det fel i den annonsen. Den hade visats i fredags så då var dom jackorna slut. Så om jag inte skulle hitta någon annan så behåller jag den jag har. Sen ringde jag syster som jobbade och följde med och tittade när hon åt. Emma slog en pling sen och berättade att hon anlänt till staden. Så vi gick runt en sväng, gick på Björnen sover (Börje Ohlssons konditori) och fikade lite. Jag en biskvi, och Emma macka och morotskaka. Efter det gick vi till banken och Emma fixade ID-kort. Åkte hem till mig strax efter det. Hade ingenting att göra så vi slängde ihop en chokladbollssmet. Nyttiga klubben! Sen packade jag grejsimojser och strax efter det dök pappa upp. Vi handlade och sen smet vi in på Toys´R us och Anna köpte Halloweendräkt. Nu ska jag äta Luleås, eller kanske Sveriges, godaste grillade kyckling från Ica här i Antnäs. Smygreklam, hehe.


Världens härligaste män

Vi begav oss från Sofi vid halv åtta. Svängde förbi på Kioskpirren på vägen hem. Såg lite Bonde söker fru och Grey's Anatomy. Hann även prata med Becky några minuter. Hon hade kommit med i ett cheerleading-lag. Grattis till dig! Ska fortsätta se Världens härligaste män nu. Hehe.

Imorgon ska jag nog leka med Emma och kanske någon mer en stund. Sen ska jag nog till Antnäs. Blir bara att stanna där till lördag för då ska ju flickorna till mig. Tihi. Hugs.


Live your life

Hellå.

Jag och Anna tog en tripp till Sofi. Har varit här några timmar nu och ska väl äta om ett tag. Halvser på något gammalt oth-avsnitt på femman. Ja. Egentligen har jag, som du ser, ingenting att skriva. Kiss and bye.

Merry blues

Tjoho! Nu är jag hemma igen. For både på stan och storheden. Anna letade en halloweendräkt, utan resultat. Snart så ska jag äta. Är hungrig som tusan. Brukar ju bli så när man springer runt på en massa affärer. Nu har vi fixat någon hostmedicin också. Får hoppas att det hjälper för jag är hur less som helst på att hosta. , hosta, .

Tisdag, tralala

Goddag! Vaknade faktiskt halv tio idag. Har sovit nio timmar och fyrtio minuter. Skönt! Luleå vann igår. Jag har varit på två matcher och båda har dom vunnit. Luleå hockey borde sponsra mig. Jag kan bli deras maskot! Fast nja. Skulle nog ändå bli ganska uttråkad. Är ju inte superintresserad om man säger så. Kom hem och såg på tv. Somnade i soffan igen. Men det är som skönt. Sen steg jag upp och tvättade bort sminket och borstade tänderna, och gick och la mig. somande faktiskt före tolv! Tjugo i närmare bestämt. Ska gå i duschen nu sen ranta med Anna. Puss och hej, leverpastej.

Hockeeey

Jag har ju som ändå inte varit med någon idag. Och inte städat. Jag får krupp på mig själv. Är nog latast i världen. Nu har Sandra ringt iallafall. Frågade om jag ville gå på hockey, hon hade fribiljetter så jag kunde få en. Tack gulledu! Har nyss ätit här i min ensamhet. Mamma och Anna for till mormor idag istället. Och jag är ju fortfarande ganska förkyld så jag fick inte följa. Hörs gör vi väl. Puss!


åtta

Godmorgon!
Släckte lampan prick klockan ett inatt. Somnade hostandes, och vaknade av att jag hostade. FÖRE ÅTTA! Morr. Idag har jag lust att göra något. Har i och för sig inte dammtorkat mitt rum än. Men jag vill göra något roligt. Städa är tråkigt. Men det behövs ju liksom. Men jag får göra det någon gång nu under lovet. Kanske inte idag.. hehe. Sen ska jag väl pallra mig till Antnäs någon dag också. Tisdag eller onsdag får det ske tror jag. Möjligtvis torsdag. På lördag, alltså på Halloween ska vi vara några flickebarn hos mig. Så då blir det att bege sig till mamma igen. Tror jag ska hoppa in i duschen snart. Sen ska jag möjligtvis höra om någon vill leka med mig. Jag får se vad som händer och sker. See you later aligator!

If you're happy and you know it clap your hands

Tråkig dag måste jag säga. Har haft ont i huvudet och fortsätter att hosta som ett tok. Har mest legat framför tvn och sett på en massa. Sofi var hit en sväng också. Ser nu lite på Ensam mamma söker. Hör det i bakgrunden just nu. Första gången jag ser det i år ska jag bara påpeka. Vet inte varför jag skrev nu. Blev ju bara en massa strunt. Men är man bloggnörd så är man. Nu ska jag återgå till tvn. Pussssss.

Du vet väl inte ens att jag existerar.

Fegis

Helloo.

Inte helt oväntat så somnade jag på soffan framför en konstig film igår. Jag vågade inte se något annat för det var bara läskigt på tv. Men jag är en fegis, jag vågar knappt läsa lite läskiga böcker. Så filmen handlade om två personer som mördade folk så att det skulle se ut som att dom hade tagit självmord. Kanske låter läskigt för en sådan som mig, men den var så konstig så den inte var läskig. Idag har jag inte sysslat med mycket alls. Sett på lite tv, ätit frukost och spillt ut O'boy. Idag skulle vi till mormor men jag kanske inte får följa när jag är så förkyld. Hon får inte smittas när hon ska till Umeå sa mami.


Gårda'

Nyss hemkommen från gården. Var disco där ikväll, så det kostade tjugo spänn att komma in. Dansade typ ingenting dock. Man känner sig ju lite dålig när vissa är så sjukt bra. Maja till exempel!

Jag, Emmelie, Elin och Sandra gick på konsum tidigare. Sen gömde vi oss bakom buskar och skrämde Emma när hon kom. Hon blev skraj. Sen skrämde vi Angelica, och blev nog ännu räddare. Haha. Jag skulle nog ha dött. Nu får vi se vad jag roar mig med. Adios.


Stina-Lee

http://stinalee.se/2008/september/black-white.html

Clothes on.

Hallå! Har ganska nyss fått på mig kläder efter att har varit i pyjamas hela dagen. Ibland är det skönt men idag var det bara jobbigt. Duschade vid fyra någongång, och har även hunnits med att äta middag. Mor min ska ha hit några
"flickor" på Mary Kay-party, eller vad det nu kan heta. Så ska väl se lite där och sen blir det nog film med en syster. Om det dyker upp något annat så kanske det blir ändringar i schemat. Pussar.

Late night early morning


Godmorgon!

Jag förstår verkligen inte varför jag vaknade före 9 när jag somnade klockan 2. Jag ville ju sova många timmar! Har läst ut Gossip Girl nu på morgonen. Den var ganska bra måste jag säga. Har även sett på tv. Det var det ointressanta för den här gången. Simma lugnt!

Så avslutar vi med en lista.

Nämn någon som gjorde dig glad idag: Om man bara måste välja en så går det ju inte så bra..
Vad gjorde du kl 8 i morse:  Påbörjade no-lablektionen.
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: Läste väl någon blogg.
Det sista du sa högt: Ja. Kan det ha varit "hm". Muntert.
Vad var det senaste du köpte: Godis.
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun, uh.
Vad är det för väder hos dig just nu: Höst gånger tusen. Kallt och jävligt.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Njaoe. Vet inte.
Sover du tungt: Det är väl olika. Vaknar av väckarklockan gör jag iallafall. Oftast. 
Drömmer du mycket: Någongång då och då.
Mardrömmar: Längesen var det. Peppar peppar.
Vilket ämne är roligast i skolan: Syslöjd, bild, musik. Engelska, spanska och svenska kan också vara rätt kul. Sen finns det  vissa delar i so:n också. Låter som att jag älskar skolan.
Trivs du med ditt jobb din skola: Jadå.
Favoritklädsel: Hemma är det myskläder för hela slanten. Annars.. Strumpbyxor/leggings, eller jeans.
Favoritlåt just nu: Hm. Finns ju som mycket bra.
Vad ser du om du tittar åt höger: Dörröppning, vägg, lysknapp, medmera.
Vad gör dig glad just nu: Just nu? Tanken på att sova.
Vad ska du göra härnäst: Borsta tvänderna, tvätta bort sminket mitt, läsa och sova. Efter jag är klar med detta.
Höger- eller vänsterhänt: Höger här.
Humör just nu: Trötter.
Klädsel just nu: Leggings, klänning/tunika, stickad kofta.
Musik just nu:  Här är det tyst.
Sommarplaner 2008 2009: Ha det jävligt kul!
Hur många kuddar sover du med: En.
Spelar du nåt instrument: Inte just nu. Men ska kanske börja med gitarr, har sökt plats till det!
Morgon- eller nattmänniska: Natt!
Vilka är viktigast för dig: Min familj och mina vänner helt klart.
Bio eller promenad: Båda kan ju vara mys.
Är du kittlig: JA!
 
Stjärntecken: Fiskarna
Äckligaste insekten: Har ju som tur är inte stött på alla äckel. Men spindlar, uäe.
Vad vill du jobba som? Lite tankar på frisör. Men nja. Kan ju knappt göra flätor så.
Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten upp och ner, eller håller andan.
Vad längtar du mest efter just nu? Det kan du ju fundera över.
Hur svarar du i hemtelefonen? Hej, det är Sara!
Hur svarar du i mobiltelefonen? Hallå? eller "Hej det är Sara"
Antal timmar sömn inatt? Sju och en halv kanske.
Vem sov hos dig senast? Längesen någon sov här. Kanske Sandra och Emma när jag fyllde år? Om jag minns rätt.
Vad ser du fram emot? Att sova.
Vad vill du ha just nu? Moneymoneymoney. Och kanske någonting mer..
Vem längtar du mest efter? !! :)
Vilken buss åker du oftast? Trean eller fyran, LLT
Vilken årstid är det nu? Autumn you know.
Anser du dig själv snygg? Vissa dagar är ju bättre än andra.
Har du varit kär? Nja. Inte på riktigt.
Är du kär nu? Nej.

Rutigt


Samma kofta som igår från Gina, klänning från en marknad förra året, strumpbyxor.

Tacos

Efter senaste inlägget kom Anna och mamma hem. Dom hade varit och handlat en hel del så jag hjälpte att plocka upp lite. Annas mascara var spårlöst försvunnen. Sen hittade mamma den i laxpåsen, haha. Skar grönsaker sen, till tacosen. Vi åt tacos med kyckling istället för köttfärs, det var mums! Nu har Sofi och Anders kommit. Ingen bebbe idag..

Xoxo, gossip girl.


Mmh. Gossip Girl är mycket bra. Har sett två avsnitt nyss. Och så lite gnäll: jag är typ sjuk.

Förkyld gånger 1000

Aaaah! Sitter och hostar och snorar ihjäl mig. Har blivit hur förkyld som helst. Var ändå på skolan idag. Hade no-lab och höll på med jäst. Det stank. Sen hade vi musik och spelade gitarr! Var som kul. Hade en mycket lugn so-lektion. Frågesport och sen läste jag Vinterviken / pratade. Lunch efter det. Någon soppa. Åt dock mackor. Haha, Emmelie skulle skrämma mig men skrämde en i 7C. Sen hade vi no kortare än vanligt, så då började vi också matten tidigare och fick sluta tjugo i två istället för två. Alla klasser slutade typ tidigare idag verkade det som. Stod och surrade och lyssnade med (på?) Malin, Hannah och andra innan jag traskade hemåt. Åh, måste städa. Och härligt, lov till den tredje!

Live your life



Hello. Bestämde mig för att strunta i hockey. Känner mig ju inte hundra, och så kommer man hem efter tio och det är så jobbigt. På vardagarna alltså. För då måste man ju duscha och så kommer man i säng för sent. För sent för min smak alltså. Men det finns väl kanske fler tillfällen. Och sen är ju Luleå inte så bra heller.. Har istället roat mig med att plocka till lite i mitt rum. Ska nog dammtorka och det imorgon. Behövs!

Färgglatt.


Linne och leggings H&M. Kofta Gina Tricot, tubtopp ? ring Ur och penn .

Dissa min arm!


Med andra ord

Sitter här och äter fil och müsli med fruktgrejs. Kan ju som vara bra att veta. Har haft ont i halsen, huvudet, hostat och blivit mer förkyld idag. Lite mer gnäll vetdu. Stod ändå ut hela dagen. Gick hem på ett hål och tog en Treo. Hade ingen lust att missa engelskaprovet. Emmelie, Elin och Sandra följde med och vi spelade Med Andra Ord igen. Jag och Elin vann, hehe. Känns iallafall som att det gick rätt bra på engelskaprovet. Var ordet innehålla jag inte visste bara. Vi ´hade inte ens det som glosa. Vi sa det till Sari och hon skulle tydligen inte räkna med den då. Supert!
Ikväl lblir det kanske hockey om jag orkar. Fick låna Angelicas årskort för hon hade fått sittplatsbiljett av Jakob. Tack söt! :)

Ah förresten! Den där svenska-uppgiften vi fick var att vi skulle intervjua någon äldre om hur dom hade det när dom växte upp och det. Jag får ta mormor, hon är ju typ den äldsta jag känner. 69 år, så hon är ju inte supergammal.


Grey's !

Hallå!

Nu kan jag engelskan rätt bra tror jag. Matten har jag också gjort, måste nog träna pyttelite mer på spanskan. Gick bara igenom den snabbt. For ut och sprang ikväll. Uäe. Jag tycker inte om det måste jag säga. Eller det är ju skönt när man får ryck så man vill springa. Men annars, nej.

Har glott lite på Bonde söker fru. Är inte det töntigt så säg? Haha. Ser nu på Grey's Anatomy, det är däremot super. Godnatt säger jag nu!


Åttionio

Herregud så trött jag blev sista lektionen, och är det fortfarande. Har bara suttit vid  datoren sen jag kom hem. Illa. Eftersom att jag skulle behöva göra läxa och plugga  lite till provet imorgon. Tror dock att jag kan det mesta. Började förresten  med en kjol med dragkedja fram på slöjden. Eller började och började. Hann rita  upp mönstret på papper. Så så långt hann jag inte. På svenskan fick vi en ny   uppgift. Vi skulle först skriva i jag-form som en gamling. Då skrev jag om en Britta   som var 89 år och bodde i ett rött hus med vita knutar. Efter det skulle vi skriva hur   det var att komma in i någon gamlings hem. Man skulle alltså skriva om ett verkligt  hem. Vi ska få någon större uppgift, så det där var bara lite.. kom i gång, eller   något? Slutade gjorde vi klockan två idag. Måste som sagt göra läxa, och så borde  jag väl fara ut och springa. Känns tungt. Sjukt tungt.  


Bara för att

Tyckte som om den här bilden på något sätt.

I almost weared this.


klockan 6

Tjo. Lite särt är det ju att jag halvsov i soffan vid sju igårkväll. Var hur trött som helst. Gick och la mig före halv nio, och jag kunde ändå inte somna förrän vid elva. Var ju trött när klockan ringde klockan 6 imorse. Jag hade bestämt mig för att stiga upp tidigt och ta det lugnt på morgonen. Jag har mina ideér. Har hunnit ha no och spanska på skolan. Har hål till 10.50 nu, så jag gick hem en sväng. Kan säga att jag inte har stor lust att gå tillbaka till skolan. Hostar som ett tok gör jag också. Och har lite ont i magggen. Usch vad jag gnäller. Gnällblogg.blogg.se kanske jag borde byta namn till. Fast jag tror jag struntar i det.


Telefonsamtal.


Ah! Glömde ju nämna en sjukt kul sak som hände på lunchen. Det vibrerade i fickan och jag svarade.

Jag - Hallå?
Den - Hej, är det Sara Andersson? (med lite skorrande)
Jag - Jaa?
Den - Ja, då har jag kommit rätt. Vill du vara med i en undersökning?
Jag - Vadå för undersökning?
Denne sa något i stil med "om tjejer gör killsaker".
Jag - Näee.
Den - Rapar du?
Jag - (asgarvar) Jag ville inte vara med i undersökningen.
Den - Nejnej, det är inte undersökningen.

Skrattade så att tårarna sprutade. Sen gick telefonen runt till alla vid bordet, och frågorna han ställde alla var : Rapar du? och fiser du? Hahaha!

Alvedon är min bästa vän.

Hejjö.

Det var sjukligt jobbigt att stiga upp imorse ska jag säga. Jag ska aldrig mer vara uppe till efter tio. Jag är ju som en död fisk när jag somnar klockan tolv, som jag gjorde inatt. Efter skolan idag så hade jag väldigt, väldigt ont i skallen. Eller fick det typ efter spanskan (12.30). Gick ändå bara hem och slängde i mig en macka och två alvedon, och sen hämtade Anna mig. Vi först dit vid Banvägen och sen på Max och åt. Svängde in på Konsum på hemvägen och hyrde film. Ska väl se den nu. Kramochpuss.

Det kan vara 4 dagar kvar! :D

Playtime

Ny header. Igen!

Idag var jag i pyjamas till ungefär klockan två. Efter klockan två var den nog till och med. Träffade SandraPandra och ElinPelin på Konsum före tre. Stod ute sen och höll på att frysa häckarna av oss. Så vi begav oss hem till mig och spelade Trivial Pursuit, stavning? Sen gick flickebarnen. Så vitt jag vet så gjorde jag inte så mcyket innan Elin kom tillbaka, fast den här gången var flickan Emma med. Vi spelade lite tp vi också, sen köpte vi glass på Konsum. Jag och Emma delade på en marängswiss. Det var den sista som fanns kvar så den var ju menad till oss. När vi kom till mig igen så åt vi glassen och spelade Yatzy. Har även provat mina svarta jeans sjuttioelva gånger för mor min har sytt in och fållat upp dom. Kunde ju ha köpt en 34:a, men när dom var nya kändes dom ganska trånga måste jag säga. Nej. Nu ska jag kolla runt på lite blogs, och sen får vi se vad som händer och sker. Har då ingen lust att gå och sova, men jag måste väl. Pusspusspuss.

Men åh.

Illustration


Jag har inte gjort den på "riktigt" sätt. Utan fuskade lite.. JAG VILL HA ILLUSTRATOR! Då vet ni, puss.

Biljarddrottningarna.. hmpf.

Blev en kväll på gården med bara Sandra. Dom andra flickebarnen var utspridda lite här och där. Vi gjorde det vanliga. Pingis, tv och biljard. Jag och Sandra spelade biljard i två år, ungefär. Vi gick därifrån strax efter tio för hennes far skulle hämta henne. Har sett på lite tv sen jag kom hem. Ska alldeles strax gå och sova, tycker jag har blivit duktig på det där. Imorgon har jag inget planerat. Skulle inte förvåna mig om det blev en pyjamasheladagen-dag. Men vi får se. Vi får se.

Bättre sent än aldrig


IGÅR.

Städerska

Hello! Var rätt trevlig på gården igår måste jag säga. Skrattade en del iallafall. Elin bet mig i benet!! Spelade ju som sagt lite biljard, och även rundpingis. Allt var som vanligt alltså. Var inte där så länge, bara till ungefär halv tio. När jag kom hem åt jag chirre och dirre, och ananas och såg på tv. Tyckte att det var rätt så bra att Yasmina åkte ut från Idol måste jag få säga. Idag vaknade jag av mig själv klockan 9. Åt frukost och sen for jag med Anna till Kvantum där hon fyllde på blommor. Sen for vi vidare och städade på Möbelhuset. Och tjänade några kronor. Vet iallafall att jag inte ska jobba som städerska när jag blir stor. Fy så tråkigt! For sen till H&M och ÖoB. Och tillbaka till Kvantum och sen hem igen. Jag har varit flitig! Huhu. Ska käka lite nu, och sen ska jag ut och springa. Puss och hej!

På gården

Hello. Åt mumsmat idag. Fläskfilé med pepparsås och pasta. Visserligen är potatis godare. Jag älskar mat!! Haha. Har suttit och lekt lite i photoshop idag. Innan jag åt, och sen begav jag mig hit  - till gården. Ringde och försökte tvinga Sandra att komma hit, det gick inte bra. Tråkflicka! Har spelat lite biljard och pingis nu. Emmelie och Elin spelar biljard nu, den som vinner möter mig. Ehm, ja. Har ju som du ser inte så mycket att skriva. Herrå.

Varm choklad

Sitter och dricker varm choklad iklädd stor tröja och strumpbyxor. Ute är det svinkallt och regnigt. Det har haglat idag också. På skolan var det ju jobbigaste dagen på veckan. So, no och matte efter varandra. Gick ändå rätt bra på matten, hann klart det man skulle hinna, plus lite till. Blir nog en sväng till gårda´ ikväll. Var längesen nu så det är på tiden. Nu - soffa!

woow.

Tjabbadabadoo. Eller nåt.
Har inte fördrivit tiden ikväll med speciellt mycket mer än tvtittande. Har kollat igenom musikläxan och engelskagrejsimojset också. Och suttit och klottrat lite smått. Ska tvätta av mig och borsta tänderna alldeles strax och sen lägga mig och läsa. Har börjat lägga mig lite tidigare nu, duktigt jag är! Fast jag läser ju ändå rätt länge så speciellt stor skillnad blir det ej. Anyway, nattinatti.

EngelskaEngelskaEngelska

Känner mig ju rätt duktig som har börjat plugga till engelskaprovet som vi ska ha om en vecka. Jag gör det bara för att jag inte blev glad efter svenskaprovet, typ. Har lagt in alla glosor på glosboken eftersom att gloswebben inte funkar på min superdator. Sen även lite oregelbundna verb, regelbunden imperfekt and stuff. Ska fortsätta kolla igenom repetitionshäftet vi fick. Jag ska klara detta hur bra som helst! Säger vi. Nog englishtalk. See you later, aligator.

Ninjagnugg

Hello you.

Började dagen med svenskaprov. Fick veta resultatet i slutet av dagen och det hade visst inte gått så bra för mig. Blev ett "g" (vi får ju inte betyg än). Såe, jag ska plugga mer till engelskaprovet nästa vecka. Hade idrott inomhus för första gången det här året nu. Gjorde bara några bollekar. Hade hellre spelat basket eller något. På vårat hål innan sista lektionen så ninjagnuggades vi, haha. Håller just nu på att se på Förlossningskliniken på tv4fakta. Reklam nu. Då vet ni. Hugs.

sjukgymnasten

Nu är jag hemma från sjukgymnasten. Fick först värma upp på någon cykel. Inte en sån där vanlig utan en med ryggstöd. Fick sen hålla på på en "skidmaskin" i tio minuter. Sen pratade han och kände på hur jag andades. Visade sig tydligen att rödhåriga har kortare blodkärl eller vad det nu var. Bara nackdelar med att vara rödhårig, hell yeah. Haha. Nu ska jag snart äta middag, sen duscha, göra läxa och plugga lite. Vill till gården men tror inte det blir så. Hinner förmodligen inte. Herrå!

Femtonde oktober tvåtusenåtta

Hello. På skolan hade vi no-läxförhöret som jag skrev om. Var inte så värst svårt så jag tror det gick rätt bra. Vi fick göra någon enkät när vi var klara. Jag gick tio i nio för jag skulle vara hos tandläkaren nio. Fick dock komma in tio över och grejen man trycker på när man tar kort i munnen verkade krångla. Så trots att jag bara tog röntgenbilder så var jag klar halv tio ungefär. När jag kom tillbaka till skolan hade vi so, hann bara vara med där i cirkus tjugofem minuter. Blev inte så ledsen över det. Sen hade vi hål. Jag, Elin och Emmelie gick till mig och drack milkshake. Gick sen till skolan innan slöjden började. Blev klar med mitt örngott där, äntligen. Kan ju meddela att det inte blev så vackert. Sen slösade jag hela lektionen på att fundera vad jag ska börja med. En klänning vill jag kanske göra. Ville sy en svart spetsklänning men dom hade bara rosa spets. Så jag funderar på att göra en klänning med dragkedja, huhu. På sista lektionen, svenskan, var det ju inte så jobbigt. Sari var borta och det var bara en som sa vad vi skulle syssla med (läsa eller plugga till provet) och sen gick han ut. Så skötte vi ju det super också. Inte. Vi hade en trevlig lektion iallafall! Haha. Ska till sjukgymnasten klockan sjutton, mindre kul.

Förstår mig inte på mig själv.

Jag förstår mig verkligen inte på mig själv. Har inte kunnat träna på hur länge som helst för att jag har haft en massa huvudvärk. Så den enda dagen på ett tag, när jag inte har huvudvärk, så tränar jag inte. Varför vet jag inte.. Det blev bara inte, och fick sjukt dåligt samvete över det. Hur många tänker "öh" just nu? Jag masade mig ut strax före åtta och sprang/promenerade iallafall. Kändes ju lite bättre då ändå. Har nyss druckit en kopp té och ätit en banana och ska nog faktiskt gå och lägga mig nu. Tro det eller ej, igår hade jag lagt mig den här tiden.

Imorgon har vi no-läxförhör och ska jag vara ärlig har jag inte tränat ett piss. Det går ju bra det här. Får väl träna lite när jag har lagt mig. Ska för övrigt till tandläkaren imorgon snabbt och ta några röntgenbilder. Och klockan 17 ska jag till sjukgymnasten. Gudomligt skönt att vi inte slutar tre utan två imorgon. Sov sött folket!

At school.

Hallelåja. Sitter på skolan och har hål ett tag. Till tio i elva närmare bestämt. Har haft no och jobbat om bakterier. Och det är tydligen bakteriers avföring som gör att man får dålig andedräkt. Känns ju.. mysigt att veta. Har även haft spanish. Läxförhör på klockgrejs. Var som inte så svårt. Sen höll vi på om substantiv. Så du vet. Ska väl äta om en stund, tror matsalen öppnar halv elva. Sen har vi engelska, hål, idrott och svenska. Slutar klockan tre och ska förhoppningsvis på träning idag. Håller tummarna för min skalle.

Åh.

Det bidde inget skriveri igår. Gjorde inget speciellt, och hade inget annat att skriva, så då struntade jag i det helt enkelt. Åkte till mamma på kvällen och bakade när jag kom hit. Skulle ha med och sälja i personalrummet på skolan för att vi ska samla pengar till klasskassan. Och idag var jag hur trött som helst på morgonen. Ovanligt? Nej. Började med mentorstid, vi har läxa till varje dag den här veckan, utom idag. Dessutom prov på torsdag. Sen hade vi so, matte, spanska, bild och hälsa. Lyckades självklart få ont i huvudet under dagen. Vad är det för jävla fel när jag har haft huvudvärk varje dag i en vecka?! Skulle träna idag, och var helt peppad på det. Men det orkade jag verkligen inte när mitt huvud dunkar. Arrgh. Har sett 5 gossip girl avsnitt istället. Ursäkta för det negativa inlägget.


Tacos med gaffel

Alltså åh. Har sjukligt ont i huvudet nu. Har typ aft ont i det alla dagar den här veckan utom igår. Vad är det med mig? Har jag en hjärntumör eller vad? Nä. Så illa lär det ju inte vara. Och man kanske inte ens har ont i skallen då, hehe.

Blev en sväng till staden tidigare. Vet inte varför vi for dit egentligen. For sen och hälsade på hos en faster och fikade. Och sen vidare hemåt. Har suttit och sett lite på tv, och ätit tacos. Vi hade köpt fullkorns tacobröd och dom var icke bra. När jag vek ihop det sprack det och allt ramlade ut. Så jag fick äta tacos med gaffel. Blir ju inte samma sak dåee.,

Saturday

Hej! Blev faktiskt inte så sent igår. Släckte väl kring halv tolv. Applåder till mig! Höhö. Vaknade vid halv tio idag. Har spelat lite biljard med mig själv, tyckte jag behövde träna, haha. Har även duschat, klätt på mig och sminkat mig. Jag och pappa skulle kanske in till stan en sväng. Ska äta lite nu. Åt bara en mannafrutti till frukost. Det var för övrigt mycket längesen jag åt en sådan. Trevlig lördag folket!

Sov sött.


Nu ska jag gå och sova (!) Har varit trött ett tag. Men så brukar det vara på fredagar. Iallafall för mig.       
    

Idol

Hellå!

Nu är jag hos papí. Ser på Idol och äter chips. For och handlade och så innan. Har satt in bilder på datoren och låtar på mobilen. Nu ska nog fortsätta med idolnördandet. Puss och hej!

081010

Tjohej. Har slutat skolan för den här veckan nu. Sköntsköntskönt. Ska till pappa idag. Tror han slutar fyra sen får han hämta mig. Igår var jag ju som sagt på stan förresten. Emma provade vinterjackor och så. Vi vinkade adjö till Angelica på tågstationen innan hon for till Örebro. Fick även låna hennes årskort till hockeyn, gulle. Jag och Emma vandrade omkring på stan en stund innan vi gick och åt på Dagobert. Köpte sen godis och tog bussen till coop och såg på hockey. Luleå vann ju såklart bara för att jag var där, hihi. 8-2 bidde det. Kom väl hem vid tio och gick och la mig vid halv elva. Gjorde faktiskt avslappnings-cd'n, och har gjort den tre dagar i rad nu! Hoppas det fungerar. Snart ska jag packa ner lite grejor, och sen ska jag nog se på Gossip Girl. Me like, me like.

Håltimme

Hej! Är hemma på hål. Bestämde mig för att gå till skolan trots lite huvudvärk imorse. Har bara haft tre lektioner idag. Svenska, matte och spanska. Blir engelska klockan 14 sen slutar vi. Ska nog in till stan med Emma, hon skulle leta en vinterjacka. Det var detdet, herrå!

Gossip Girl

Hello.

Idag har jag inte gjort mycket. Det blir ju så när man är hemma. Fick för övrigt mer ont i huvudet under dagen. Jobbigt. Sjukt jobbigt. Provade faktiskt på att baka scones idag. Har nog aldrig ätit det förut(!) Så jag vet inte om det blev helt rätt. För gott tyckte jag väl inte att det var. Har även gjort matteläxan till imorgon. Och sett på flera avsnitt Gossip Girl. Men vi hade inte sista från första säsongen och det tog ungefär ett år att ladda ner. Och jag ville inte fortsätta med andra säsongen utan att ha sett det sista. Det går ju liksom inte. Ja. Det är väl ungefär det jag har fördrivit tiden med idag. Plus lite tv-tittande och datorsittande. Bra för huvudet Sara, mycket bra.


Naturorientering..?

Haha, oj. Satt och läste några av mina inlägg och såg att jag hade råkat skriva naturorientering i det här inlägget. Ska ju självklart vara nutidsorientering!

Förresten så är jag hemma idag också. Bestämde mig för det igårkväll för jag kände mig inte så bra. Har lite ont i huvudet idag också, men långt ifrån så illa som det var igår och i förrgår. Då vet ni.

Nick Pitera


Killen är ju grym. Sjunger duett med sig själv !

Skolfoto

Nu är det såhär att jag såg på två nya avsnitt Oth tidigare. Det var bra, mycket bra. Sen satte (lade) jag mig framför tvn, där det började One Tree Hill. Dock ett gammalt avsnitt, som jag har sett tidigare. Intressant..? Fast egentligen. Hur mycket av det jag skriver är egentligen något att hurra för? Har ätit middag för ett tag sen också. Och förresten. Fick skolfotona idag! Det var ju som inte så hemskt att jag blundade eller gjorde en grimas eller så. Men inte så super heller måste jag säga.

Sen måste jag nämna ytterligare en intressant sak. Jag har fortfarande ont i huvudet. Och jag får se om jag ens ska till skolan imorgon.

Och tillsist. Grattis på födelsedagen Tudda :)

Huvudvärk, huvudvärk och huvudvärk

Jag gick hem från skolan idag. Har jätteont i huvudet idag också. Hade iallafall några frågor på den enda lektionen jag var med på. Naturorientering hette det. Sen hade vi hål en liten stund innan spanskan. Men eftersom att jag skulle till sjukhuset så hann jag inte vara med något på den. Hos farbror doktor gjorde jag inte så mycket mer än det jag brukar. Är sjukligt less på dom där sjukhusbesöken nu. När jag kom tillbaka hämtade jag mina grejer i skåpet, sa till Petra att jag gick hem och sen gjorde jag det. Gick hem alltså. Ska fixa något att äta snart, och sen se på One Tree Hill. Man kan ju lika gärna passa på.


Malmö ligger i södra Spanien

Sådärja. Nu kan jag glosorna också. Förresten så glömde jag nämna en überintressant sak. Jag fick 86 av 88 poäng på spanskaprovet. Blev något irriterad när jag märkte att jag hade skrivit att Malmö ligger i södra Spanien. Slarvfel är dom värsta felen tycker jag. Just nu funderar jag på om jag ska duscha ikväll eller imorgonbitti. Har stora problem alltså. Förresten så ska jag till Sunderbyn imorgon igen. Blir less på dom här jävla sjukhusbesöken som inte känns som att dom är till någon nytta. Jag inbillar mig säkert med allt också, säger vi.

Och så bidde det en liten egobild här,

Skalledunk

Hej. Blev inte något datorsittande igår, och heller ingen bloggning. Men jag, Anna och mamma begav oss till Sofi och Anders igår eftermiddag. Tror minsann att det var vid tjugo över två. Åt middag där och det. När vi åkte hem regnade det och blåste massor hela vägen. Uschh. Blev att vara uppe lite för länge för min smak också och det resulterade i trötthet och huvudvärk idag. Klarade iallafall hela skoldagen och när jag kom hem svalde jag två alvedon och lade mig i soffan. Somnade där efter ett tag. När jag vaknade blev det att äta lite middag, var sjukligt trött då också. Och så hände det något så jag iallafall blev lite piggare. Skulle till gården med mina väninnor men det orkar jag inte. Måste träna på glosorna också. Fyfan vad jobbigt! Men har man glosförhör imorgon så har man.

The gård

Kom nyss hem. Har varit på gården ungefär hela kvällen. Spelat lite pingis, sett på tv och bara umgåtts. Var ganska så kul må jag säga. Var där med Emma, Elin, Sandra och Angelica som gick efter ett tag. Och eftersom att det är kanelbullens dag så bjöd dom på kanelbullar. Så jag har lyckats proppa i mig hela tre stycken idag. Tjockt värre. Nu ska jag glo lite på datoren, sen får jag se vad som händer. Puss (:

Det har snöat.

En sak jag glömde tidigare. Det har snöat idag! 4 oktober och första snön. Så här tidigt brukar det inte snöa, inte ens i Luleå. Det var ju ingen snö som stannade kvar som tur var. Men ändå. Tyckte det var sommar nyss, så det kan ju inte bara bli vinter sådär.

Blev iallafall att vara med Elin och Emma. Vi var hos Elin och spelade kort och åt stora kanelbullar. Det är ju kanelbullens dag idag! Sen gick vi ut i kylan och gick till Konsum. Gick hemåt efter det. Blir gården ikväll, mys !

mini hemmaspa

Hallå!

Har haft ett litet hemmaspa, eller vad man ska kalla det. Haft hårinpackning, ansiktsmask, badat fotbad (haha emma!) och peelat kroppen. Gjorde hemmagjord hårinpackning och mitt hår har nu en svag doft av majonäs, trots att jag har tvättat ur det med shampo. Mums. Verkligen. Inte. Ska kanske leka med Elin och Emma, och vem vet om det är någon fler, om ett tag. Haré bra!

Television

Nu är jag rejält trött alltså. Har sett på idol, och lite annat, på televisionen. Tyckte faktiskt att rätt person åkte ut. Inte ofta det är så. Blir nog att sova snart, och hoppas på att man får sova ut - länge, imorgon. Efter en skolvecka behövs det! Åh. Jag kom precis på en sak. Jag glömde låna böcker idag, attans. Får väl fortsätta med den jag redan har läst en gång. Japp, jag är lite smått boknörd. Godnatt!

Spetsigt



spetstop systers gamla, leejeans, pappas gamla skärp, skor dcate/stadium

What doesn't kill you only makes you stronger

Helloj. Var rätt trevlig dag idag må jag säga. Började med nolab, fick kolla i microskop igen. Det var lite småäckligt. Hade musik sen. Spelade gitarr, gick ju inte så bra för min del. Usch, känns som att jag måste lära mig. Verkar så himla kul! Hade sen långa solektionen, en timme och tjugo minuter. Visserligen är den bara 20 minuter längre än andra lektioner, men ändå. Sen hade vi då lunch. Efter det no och till sist matte. Hade faktiskt vikarie i no och matte idag. Hon var mycket bra tycker jag. När vi gick ut från skolan jag, Emma och Sandra så särade vi oss lite. Sen gick vi till mig och hämtade pengar, och fortsatte sen till Konsum och köpte godis. Vi la upp alla våra karameller på bandet på en rad och fick hela två komplimanger för det. En av en kund bakom oss, och en av han i kassan. Man tackar, man tackar. Gick sen hem till mig igen efter att vi hade suttit på bänken utanför Konsum. Såg lite på tv, och sen så promenerade Sandra hemåt. Jag och Emma såg lite mer tv, och sen blev det datorsittande. När jag skulle äta begav sig Emma hem. Ikväll ska jag inte göra mer än se på idol. Varsego' för den detaljerade texten.

inget intressant

Tjohej! Blev inte något bloggande för min del igår. Var först på skolan, sen stan och till sist på gården. Var inte hemma något nästan, bokstavligt talat. Och idag då. Har varit på skolan, och hos sjukgymnast. Med min andningsgrejsimojs. Var kul på skolan idag, det blev några asgarv kan man säga, mihi. Har bara sett på televisionen efter skolan. Skulle på hockey men tror jag ska till stan istället. Det är kvällsöppet och det är det ju inte varje dag. Nu ska jag äta, puss!

RSS 2.0