ICE.


För att bilder gör det roligare. (Orkar inte bry mig om att just den här var lite muppig..)

Hallådär. Vaknade upp ur min sömn runt tio - halv elva idag. Såg att det var en gnutta solsken, så jag och mamma ska ut på en promenad på isen om en stund. Blir nog skönt det. Ska gå och klä på mig och det bara, kan ju som inte gå ut i pyjamas. Hejs!

FULLT SERIÖST.


Jag och Mickabella är coola katter.

Har kommit hem för ett litet tag sen. Kom oss iväg först vid sju, Anna var och jobbade en sväng före. Vi åt på Asian Kitchen och det var tyvärr inte speciellt gott. Bara två saker typ. Sen for vi vidare och hämtade upp min farbror plus sambo och brummade vidare till en kusin. Var där ett tag och sen skjutsade pappa hem oss. Jag ska nog gå och sova om ett tag. Imorgon får vi se vad som händer och fötter. Jag har inga som helst planer. Godnatt på er!

TÅRTA.

Jag har just vaknat efter en tupplur på soffan. Min vänstra kind är ganska knallrosa efter att jag har legat med den sidan mot kudden. Blir förresten inte att fara till Sandra ikväll, hon blev sjuk stackarn. Jag och Anna ska iallafall och äta med pappa någonstans, om ett tag.

Skoldagen idag började med musik, vi spelade I feel good, om det är det rätta namnet? Fortsatte med nolab och smällde bubblor, huhu. Sen hade vi åttio minuter so, gjorde mest frågor. Sen hade vi lunch, och sen no där vi hade en tävling på läxförhöret. Vi var i lag, och jag var med Elin, Tom och Jeff. Den sistnämnda sa "tänk om någon svarar ben", och Elin kontrade med "tänk om någon svarar tårta". Det låter kanske inte så kul men jag och Elin fick varsitt anfall (skrattanfall!) Efter det hade vi matte och slutligen slutade vi. Trevlig helg!

MED HUVUDET PÅ SNE.


Idag bröts mitt löfte

om inga onyttigheter mitt i veckan. Jag åt plättar (pannkakor, kalla det vad du vill) och då tog jag en liten glassklick på.. Men skit samma. Imorgon blir det nog mer onyttigheter, ska ha partyparty hos Sandra. Ni behöver ju inte tolka ordet party som party, om ni förstår vad jag menar. Blir iallafall övernattning där, mysigtmysigt.

Idag har jag varit på skolan ytterligare en torsdag. Jag åkte skridskor idag igen på idrotten, och jag ramlade. Det är rätt underhållande att ramla faktiskt! Dagen flöt väl på som vanligt, och jag hann klart med matten som skulle göras klar den här veckan. Känns skönt, hatar att ha skolarbeten att göra på helgerna. När jag kom hem idag bestämde jag mig först för att inte gå på träningen, jag var trött som ett as och hade huvudvärk. Sen ändrade jag mig och gick på träningen, då blev jag piggare och huvudvärken gick nästan över. Så jag gjorde ett bra val. Har suttit i soffan med no-boken och försökt plugga lite till imorgon, har läxa. Det gick inget vidare. Jag skrev ner en massa fakta, men orkade inte läsa igenom det. Jag har hur som haver lunch innan lektionen imorgon, så kan ju alltid läsa på lite då. Bra att veta! Vi hörs.

SJUTTONTJUGOFEM.


Hallåja! Blev en runda på stan efter skolan. Hittade ingenting, lika bra det kanske.. Men var ändå en trevlig stund med alla flickorna minus Sandra. Vi gick på T.A men jag fikade ingenting, drack bara lite varm choklad, det tyckte jag inte var farligt. Ska som som sagt sluta med sånt där onyttigt, iallafall ett tag, och iallafall på veckodagarna.

DRAGKEDJA.


Jeansleggings Pieces/Vero Moda, spetstop ovanpå ett linne ärvd av syster, kofta h&m.

Är hemma på hål. Det är rätt bra att bo nära skolan ändå! Börjar om ungefär en halvtimme och slutar klockan två. So long, ...!

THAILAND NOLLSEX.







(observera färgskillnaden mellan mig och sofi !!)

TA MIG TILLBAKA. Är less på den här jävla vintern nu.

SKRIDSKOR.

Hallå. I just denna minut har jag varit hemma i trettiotvå minuter (15.32). Har hunnit suga i mig en smoothie med sugrör och ska åka till träningen om circus 10 minuter. Jag tänkte försöka vara lite nyttig den här veckan, (smoothie är ju inte onyttigt!) och än så länge så har det gått ganska bra! Har inte ätit/druckit något typiskt onyttigt som godis, kakor, chips, läsk osv än. Fast i och för sig så är det bara tisdag, men det ska nog gå bra det här, hehe. Skoldagen idag har varit helt okej. Vi åkte skridskor på idrotten, och tro det eller ej, det var inte tråkigt. Inte min favoritsyssla, men med roligt folk kan det helt enkelt inte bli annat än roligt. Träningen slutar kvart över fem och då ska jag raka vägen hem och äta, duscha och kanske göra bort matten. Kan hända att jag skriver senare. Beror på om jag har något att skriva. Ganska logiskt, va?

OHOHOH.


Nyligt hemkommen från stan. Fick sluta klockan två för Helena skulle på möte. Grät inte över det direkt. Jag och Sandra gick till busshållplatsen och där satt Becky, så hon gick med oss på stan. Sandra gick dock hem före oss. Dessa jeansleggings ovan fick följa med mig hem. Är liiite stora kanske, men det struntar jag i. Tog den minsta storleken som fanns kvar och det var M/L. Förresten så har typ det här varit pinsamhetsdagen. Inte bara för mig, som tur är ;)

MATTE.

Inte helt oväntat så blev det en vara-i-pyjamas-hela-dagen-söndag idag. Klev upp från sängen strax före tolv om jag minns rätt och sen placerade jag mig i soffan. Där satt jag i princip hela dagen med matteboken framför mig. Skrev ner en siffra då och då medan jag kollade på Canadas Next Top Model. Efter att jag hade ätit satte jag mig istället vid köksbordet och och gjorde klart de fyra tal jag hade kvar. Då gick det minsann fortare. Ska komma ihåg det till nästa gång. Nu ska jag nog kolla igenom min bokreflektion och rätta till lite saker. Ska även gå och duscha om ett tag. Har lust att gå på stan imorgon. Får se hur jag gör. Skulle som behöva träna på lite läxor också. Stan är betydligt roligare, men läxorna är ju tyvärr viktigare... Äh,


Over and out.

GINA TRICOT.



jag är inte så färgglad av mig.


BAAN THAI.

Tjoho. Idag har jag varit iväg på stan en sväng. Hittade ett par jeansleggings jag ville ha, men dem fanns inte i min storlek. Blev lite ledsen i ögat då. Begav oss sen till mormor och var där en stund och sen vidare till Baan Thai. Åt tre små thailändska rätter och det var mycket gott. Sen skjutsade Sofi hem oss och har suttit i soffan sen dess, kom väl hem efter sju. Ska fortsätta nöta ut soffan resten av kvällen. Är rätt trött och har fortfarande lite huvudvärk. Imorgon blir det plugg, jippi..

FFFREDAG.

Jag tycker det är lite konstigt att de dagarna jag inte skriver på/knappt skriver på, så får jag mer besökare än de dagarna jag skriver några inlägg på. Mystiskt. Idag började fredagen dåligt. Vi hade ingen musik så hål blev det första vi hade när vi kom till skolan. Grymt irriterande, speciellt då musik är ett av favoritämnena. Så kvart i nio började vår första lektion, nolab. Vi gjorde nå grejsimojser och sen hade vi so. Gjorde frågor och såg på film. Åt lunch och sen gick jag hem, fick ont i huvudet. Har haft det flera dagar den här veckan, säkert bara för att jag tänkte att jag har börjat få mindre huvudvärk.
    Iallafall så gick jag hem, tog en ipren och la mig på soffan. Somnade där efter ett tag och kände mig helt mysko när jag vaknade, typ visste inte var jag var, haha! Efter ett tag kom Anna och mamma hem, och sen kom Sofi och Elias. Vi har ätit paj och sett på tv lite smått. Tack och adjö.

MILK.

Ja, alltså jag skrev ett inlägg tidigare men raderade det. Vet inte om någon hann se det, men jag tänkte att jag kunde skriva senare istället. Det var iallafall en ganska vanlig, men rolig torsdag. När Emma spillde mjölk i matsalen skrek hon till, vilket var roligare än det låter. Efter skolan sprang tiden iväg och vips befann jag mig i idrottshallen för träning. Det var en underhållande träning måste jag meddela. Nu ska lilla äcklet (jag) gå och duscha och sen ska jag nog gå och lägga mig (yeah right..) Håller på att läsa en bok, men tänker inte säga vilken för folk kommer idiotklassa mig.

WINDOW.

Jag har varit ganska flitig idag måste jag säga. Även om det verkligen inte känns som att jag har gjort ett piss, har jag hunnit med matteläxan, tränat på gitarrläxan och spanska glosorna och skrivit lite mer än en sida på min kriminalberättelse. Jag har också hunnit med att nörda mig framför både datorn och tvn, plus att jag har ätit middag

Idag gick jag tillbaka till skolan ett tag innan skolan började. Hade inget att roa mig med hemma ändå. Jag och Emma följde med "F:arna" till bilden och roade oss med dem till slöjden började. Gjorde något grejs med en dragkedja och that's it. En ruta hann gå sönder under den lektionen, och jag förstår inte hur ömtåliga fönster det är alltså. Olle hade tydligen bara "dunkat" huvudet mot den (som många säkert har gjort någongång) och så pang, gick ena sidan sönder. Måste ju ha varit en spricka eller något sen tidigare.Tyckte iallafall synd om honom då.. Avslutade dagen med svenska idag och skrev inte så mycket måste jag säga. Har iallafall kommit fram till brottet i berättelsen, fast brottslingen har bara hunnit dyka upp. Jag förstår om ni inte förstår.

MENINGSLÖST.


Nu satte jag bara in en bild för att det är roligare med bilder. Jag och Mickabella iallafall!

Hellå. Är hemma på hål för tillfället. Åt en vädligt nyttig lunch, med en gnutta ironi; milkshake och en macka. Jag visste inte vad jag skulle äta, hehe. Började se Gossip Girl men jag tror inte jag orkar se det just nu. Börjar iallafall om ungefär en timme igen, har slöjd då. Inte så värst tungt alltså. Ett helt meningslöst inlägg blev detta. Men det är ju inte ovanligt.

NO.


Jag vill ha sommar, NU.


Todeloo. Skoldagen började med spanska och vi gjorde inget som behöver återberättas här. Alltså, vi gjorde inget speciellt, rättare sagt. Vi hade hål en timme efter spanskan, och sen engelska. Gick efter halva engelskan, gitarrspelande stod på mitt (och Sandras) schema. Idrott därefter. Våran lärare där kom nästan tio minuter för sent. Och jag säger som jag sa tidigare idag; skulle det vara vi som kom sent så skulle dem allt sätta frånvaro och bli lite irriterade kan jag tro. Avslutade med svenska, började skriva på en kriminalhistoria. Det blev inte bra. Hade ingen som helst fantasi. Skrev circus fem meningar på 40 minuter. Bra jobbat alltså. Skyndade mig hem när vi slutat, tryckte i mig två mackor, bytte om och sen begav jag mig till träningen. Känns bra att vara på banan igen. Har levt alldeles för ohälsosamt undet hösten och vintern. Fy på mig. Nej, nu ska jag ta tag i noläxan som jag har gruvat mig för hela dagen. Uschuschusch.


SOVMORGON.

Jag har nog aldrig skrivit blogg innan skolan börjar. Då var det dags alltså. Igår på skolan fick vi veta att Huimin skulle vara borta första lektionen så vi fick sovmorgon till 09.05, då nästa lektion börjar alltså. Var ju som skönt att slippa no:n måste jag få säga. Det var ju lite sämre att min mamma glömde bort att jag hade sovmorgon så hon kom och väckte mig strax efter sju. Fast jag hade ändå ställt klockan på halv åtta för att jag skulle snooza, hehu. Sitter för tillfället och borstar tänderna. Ska väl vandra till skolan om 10-15 minuter. Adjö!

BLOMMIGT.


Blommiga ting till en (förhoppningsvis) blommig sommar. En sommar som är alldeles för långt bort.

HAVREKEX.

Hallå i stugan. Nu har Sandra precis lämnat mitt hem efter att hon umgåtts med mig sen vi slutade. Vi "spelade"  först gitarr och så kollade vi igenom lite gamla bilder på datoren. Måste säga att skoldagen gick relativt snabbt och lätt idag. På lunchen köpte jag och Sandra "havrekex" som vi så fint kallade dem, och coca cola. Sen satte vi oss i min trapp och skrattade ihjäl oss. Ungefär. Jag sprang upp till mig en sväng och Sandra satt kvar. Hon hade tydligen skrattat för sig själv. Det hade jag velat se! (fast då hade hon ju inte skrattat själv längre). När vi skulle ha bild fick vi komma in 5-10 minuter senare. Dumt att det var på just bilden, för det är det roligaste som sker under måndagen. Så slutade vi ju inte helt ovanligt dagen med en promenad på hälsan. Det var kallt om benen ska jag meddela..

THOUGHTS.

Hej&hallå, upp i det blå. Blev bara att se en snutt av P3 guldgalan igår. Såg på någon halvbra film istället, lite kul var den väl kanske. Idag var planerna att fara till systeryster men hon spydde, och fick väl magsjuka stackarn. Magsjuka är verkligen usch. Så vi brummade till mormoran en sväng istället. Har sysslat med lite tvtittande och mattejobbande sen vi kom hem. Matte är verkligen också usch. Nu sitter jag här med de engelska glosorna framför mig. Är ju svårare när vi ska ha muntligt, för då ska man beskriva orden. Annars är det ju som bara att lära sig stava dem och så är det klart. Jag orkar inte hålla på och tänka hela tiden. Efter skolan imorgon ska jag umgås med Sandra. Eller umgås och umgås, vi ska träna på gitarrläxan tillsammans, hehe. Snart ska jag ta ett skutt in i duschen, ska nog äta en kaka mamma bakade igår också. Nyttiga klubben, kom och hjälp mig!

EKORRE.

När jag precis hade vaknat imorse och fortfarande låg i min säng hörde jag något konstigt på balkongen. Jag drog upp persiennen men såg inget så jag ropade på mamma. Hon öppnade balkongdörren och där satt en liten ekorre bland soporna som stod där för tillfället. Det var lite småkul. Annars har dagen inte bjudit på så roliga stunder. Har varit i pyjamas alldeles för länge, och kom ut ur duschen för inte så längesen. Jag har försökt mig på att spela gitarr men det går inte mycket bra. Eller, det vi fick i läxa gick väl helt okej, men provade en låt och det gick inte bra. Jag tror nog inte att dagen kommer att bjuda på så roliga stunder heller. Jag ser förhoppningsvis på P3 guld klockan 21. Adjö!

SOVASOVA.

Våran första lektion var musik idag, och jag måste meddela att det var mycket kul! Sämre var det att jag fick springa till skolan, nog för att det är typ tvåhundra meter men ändå. Skoldagen var för övrigt väldigt jobbig, som alla andra fredagar. So, no och matte efter varandra. Gick hem med Mikaela och Emma efter skolan. Skulle vara med dem men jag blev jättetrött när jag kom hem. Så trött att jag somnade i soffan och sov middag i ungefär två och en halv timme. Det hade min syster tydligen också gjort. Har sett Let's dance ikväll, tycker ärligt talat att det är skönast att vara hemma och ta det lugnt på fredagar. Efter en skolvecka brukar jag bli rätt trött. Speciellt nu när jag inte kan somna på nätterna. Jobbigt.

Femtonde i första.



Det skulle föreställa Nevnarien men jag lyckades nog inte så bra..

Made in Sweden.

Detta har varit en fullkomligt vanlig och ganska lat dag. Steg upp kvar över sju imorse, och jag har märkt att jag hinner om jag stiger upp då. Ställer klockan alldeles för tidigt egentligen. Fast sen är det ju så att jag inte kan kliva upp ur sängen om jag inte snoozar först.. Hade no och so på morgonen, det var jobbigt. På hålet stannade jag kvar på skolan för ovanlighetens skull, vi sysslade inte med så mycket egentligen. Slöjd var det sen och jag fortsatte med min kjol som jag är förjävla less på att göra. Har fått sprätta sjuttioelva gånger känns det som. Avslutade med engelska, fick bara läxa och så skulle man skriva om jullovet. Efter skolan gick jag raka vägen hem och lade mig soffan, somnade och sov mer än en timme också. Även den största delen av denna kväll har spenderats i soffan. Såg på semestersvenskarna i Thailandet, jag vill också dit nu! Är less på vintern och vill ha sommarsommarsommar. Såg även Andreas Carlsson och Baggarnas program Made in Sweden. Detta var väl det roligaste du har hört..?

First.

Idag har jag varit på mitt livs första gitarrlektion. Jag blev glad imorse när jag fick reda på att de hade ringt till Sandra också, så vi spelade samma tid. Lycka! Annars gjorde vi väl inte så mycket speciellt på skolan, började med en ny uppgift på svenskan. Och så fick jag reda på att nästa bokreflektion ska vara inne vecka 5. Jag har börjat på en för några dagar sen, men jag tycker inte om att skriva bokreflektioner. Det känns som att de aldrig blir bra. Hade även idrott idag, det var inte ens jobbigt. Jag var på första träningen på evigheter också! Klockan fyra började den så det blev lite stressigt efter skolan. Det kändes skönt att träna igen alltså. När jag kom hem åt jag och ska snart bege mig mot duschen.


Gitarr.

Hallå. Har nyss slängt i mig lite middag, en sen sådan (för att vara jag iallafall). Hade som sagt vanliga lektioner idag, var lite småtungt. For in till stan med Emma och Sandra efter skolan, vi fikade och sen hade vi trevligt hos Sandra. Emmas mamma och pappa hämtade henne strax efter sju och jag liftade med dom. När jag kom hem talade min mamma om för mig att de hade ringt och sagt att jag fick börja spela gitarr. Läskigt värre. Jag ville ju spela med Sandra ju. Men jag antar att jag borde vara glad. Ska se Guldbaggegalan ikväll.
Over and out.

11 JANUARI 2009.


Hallådär. Idag har jag lekt med Emma och Elin hos Emma. Vi bakade en kaka som inte blev så där jättebra, och så såg vi på tv. Vi såg Habib, och 90210, detdu. Gick därifrån circus tjugo i fem. Har inte gjort mycket ikväll. Sett på tv och givit massage till mor min. Skola med vanliga lektioner imorgon, inte peppad.

Natt.


Har nyss sett ett Gossip Girl-avsnitt. Det var mycket längesen och det enda negativa var att det var fransk text, då kunde jag nästan inte låta bli att kolla på texten och då förstod jag inte mycket. Nej, bättre är det med otextat än med franska, det säger jag då. Snart ska jag gå och lägga mig, måste nog trycka i mig en macka eller något först. Godnatt!

Äppelpäppel.



Sitter invirad (om det nu heter så) i en filt och dricker varm choklad för tillfället. Kvällen har spenderats med Mikaela, Emma, Elin och så var Emmelie med ett tag. Började hos Elin och sen var vi ute lite. Fryser fortfarande. Bilden ovan tog jag med Sandras kamera i torsdags.

Fredag!

Idag var det mycket tyngre att gå upp än igår. Jag somnade ungefär lika sent också, läste först och sen låg jag och tänkte på allt och inget, sen läste jag lite till. Minns inte ens att klockan har ringt. Men mamma väckte mig iallafall strax efter sju och så sov jag lite till, till kvart över sju. Dagen var riktigt lugn. Gjorde någon musiktävling först. Petra satte på en låt och så skulle man skriva artist och låttitel. Våran grupp vann, hehe. Sen hade vi en tävling där vi skulle bygga ett högt torn med sugrör och piprensare. Det gick ju inte riktigt lika bra, haha. Vi gjorde även någon rita-sak. Åkte in till stan sen, kollade lite på Bikbok och gick och åt på Dagobert. Efter det begav vi oss mot Pontus och bowlade. Ritkigt kul var det! Efteråt gick jag på stan med Angelica och Sandra. Provade flera saker men inget var som så fint. Det var tråkigt då. Ikväll har jag inte gjort mycket. Ser på Let's Dance och sitter vid datorn om vartannat. Trevlig helg!


Tidsfördriv.


1. Tre namn jag lyssnar till:
Endast Sara.
2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Jag är ganska ärlig och har mer och mer börjat säga vad jag tycker.
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Jag är rätt blyg och "vågar" inte ta kontakt med folk.
4. Detta är jag rädd för:
Mörker och insekter (mest spindlar och getingar).
5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Sömn, umgänge och mat!
6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Ljuga, såra någon medvetet (visst kan jag, men då mår jag inte bra efteråt) och en massa mer.
7. Detta tycker jag om att göra:
Umgås, köpa kläder spela fotboll.
8. Detta vill jag göra just nu:
Fortsätta sitta här vid datoren ett tag och lyssna på musik.
9. Bästa känslan:
När man skrattar så mycket att man får ont i magen!
10. Värsta känslan:
Att inte känna sig omtyckt. Inte så att alla ska älska mig men, du kanske förstår.
11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:
Jag har som ingen nu, men han ska väl vara ärlig, ha humor och så snäll såklart.
12. Är jag kär just nu?
Nej.
13. Jag vill gifta mig...
...en vacker dag om massa år.
14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
Leva ett bra liv med familj, ha ett roligt jobb och ha massa upplevelser i form av resor medmera.
15. Min käraste ägodel:
Eftersom att jag inte äger mina vänner och min familj så svarar jag; jag vet inte.
16. Något jag vill ha i present:
SYSTEMKAMERA.
17. Detta har jag på mig just nu:
T-shirt, strumpbyxor, sockar, underkläder och en filt.
18. Favoritkläder:
Jeans, strumpbyxor/tights + klänning/kjol/tunika - det mesta alltså.
19. Favoritdjur:
Kan aldrig välja mellan kanin, hund och katt. Tyvärr så är jag ju allergisk mot kissemissar.
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Det mesta.
21. Favoritlåtar just nu:
Just nu Rob Pattinson - Never think och Let me sign, Blue Foundation - Eyes on fire är de jag nöter mest i nuläget.
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Roligast: musik och syslöjd. Tråkigast: No och matte.
23. Stjärntecken:
Fiskarna.
24. En bok jag älskar:
Twilightböckerna.
25. En film jag älskar:
Pearl Harbor och Twilight (jag är ju twilightnörd..)
26. Tv-program jag gillar:
Gossip girl och One tree hill.
27. Favoritdoft:
Ingen aning.
28. Detta äter jag gärna:
Något gott kött, hehe.
29. Dricker helst:
Vatten.
30. Favoritgodis:
Choklad i inte allt för stora mängder.
31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Thailand igen!
32. Färg på mina ögon:
Någon blå/grå/grön-aktig.
33. Min längd:
Sist var jag 160.4 cm, så nu är det väl drygt 161.
34. Jag tror på:
Inget speciellt.
35. Jag spelar:
Fotboll.
36. Person jag beundrar:
Jag beundrar många personer för olika saker.
37. Så här bor jag:
Lägenhet och hus.
38. Antal döda krukväxter i hemmet:
Har inte räknat, men så vitt jag vet så är det ingen.
39. Det här tänder mig:
Haha, inte vet jag.
41. Favoritfärg:
Jag har tråkigt nog ingen.
42. Favoritcitat:
Vet inte.
43. En hemlighet jag vet:
Hemligheter är ju inte direkt till för att avslöjas.
44. Bästa present jag fått:
Ingen som helst aning. Får alltid massa fina grejor.
45. Senast köpta skiva:
Markus Fagervall 2006, jag och Emma var ju galna i honom när han var/hade varit med i Idol. Lite pinsamt så här i efterhand, haha.
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Ärligt talat så vet jag inte rikigt. Hårfärgen?
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
Vader, lår och mage.
48. Udda förmåga/egenskap:
Kan "rulla" på magen.
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
En firre. Nej, jag vet inte.
50. Vad lyssnar du på just nu?
Muse - Supermassive black hole.
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
Har varit på skolan, bowlat och varit på stan.
52. Var är dina föräldrar från?
Norrbotten.
53. Vad är det senaste du installerade på datorn:
Oftast min syster som sköter installationer.
54. Vilken är din favoritrestaurang?
Jag vet inte, äter inte ofta på restaurang.
55. När badade du i en pool senast?
Vet inte vilken dag precis, men någon dag i höstas.
56. Har du varit med i någon skolpjäs?
Ja, alltså såna där små som man gör och visar upp för klassen. Och en kort en gjorde jag, Becky och Sandra på en julfest i fyran, haha.
57. Hur många barn vill du ha?
Två eller tre, men det kanske hinner ändras eftersom att det är ett bra tag kvar.
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Jazz och skrikrock, och massa.
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Jag får inte ens rösta.
60. Vad har du för TV-kanaler?
Ettan, tvåan, trean, fyran, femman, sexan, tv4+, tv4fakta, tv400, tv4film, MTV och kanske någon fler, huhu.
61. Har du åkt moped någon gång?
Ja, iallafall vespa.
62. Har du busringt någon gång?
Jodu.
63. Har du fått felparkeringsböter?
Nej.
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Nja, tveksamt.
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Thailand.
66. Har du en egen trädgård?
Inte egen egen, men vi har ju en trädgård hos pappa iaf.
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Ingen som helst aning.
68. Kan du alla orden i nationalsången?
Jag tror det.
69. Badkar eller duschkabin?
Badkar, fast ibland är det skönare med kabin.
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Haha, Twilight!
71. Favoritpizza?
Capriccosa (eller hur man nu stavar det).
72. Chips eller popcorn?
Chips for sure!
73. Vilken färg på läppstift använder du?
Använder inte läppstift.
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
Nej.
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Nej.
76. Apelsin- eller äppeljuice?
Apelsin.
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Sandra, Elin, Emmelie, Hannah, Emma och Angelica som tittade på idag, på Dagobert, haha. Vi åt mackor ;)
78. Favoritchoklad?
Fazer.
79. När röstade du senast?
Om det är i något politiskt så har det aldrig hänt. Annars var det nog under WCPRC i femman eller sexan.
80. När åt du en hemodlad tomat sist?
Vet inte om jag har ätit en hemodlad tomat någongång.
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
Nä, det tror jag ej :(
82. Är du bra på matlagning?
Nej, inte speciellt.
83. Klarar du att tanka själv?
Har aldrig provat.
84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?
Nehejdå.
85. Pepsi eller Coca Cola?
Coca Cola.
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Nej.
87. Vad var det senaste du handlade?
Försvarets hudsalva!
88. Har du kräkts offentligt?
Nej.
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Hitta den sanna kärleken.
90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Nja, då är det nog mer utseéndet man blir kär i.
91. Har du ringt något betalnummer?
Jag tror inte det.
92. Kan man vara vän med sitt ex?
Ja, det beror väl på varför man gjorde slut kanske.
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
Sofi, Elias och Anders på BB.
94. Hade du mycket hår som liten bebis?
Nja, jag var ju inte flint iallafall.
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Det som "följer med". Alltså inget eget inspelat.
96. Vad har du i din väska?
För tillfället, en halsduk, vantar, kofta, två böcker, plånbok.
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Läser.
98. Vad är du tacksam för idag?
Att vi slapp vanliga lektioner, haha.
99. Var hittade du den här listan?
Tudda.
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
De som vill!

Foto.

Första skoldagen har blivit avklarad och det var inte ens speciellt jobbigt att stiga upp imorse. Trots att jag sov cirkus 4 och en halv timme. Vi hade inte jobbig dag alla. Vi gjorde massa namnlekar och sånt för att lära känna och lära sig namnen på våra nio nya elever. Och de skulle lära sig tjugoen namn.. Så då var vi alltså 30 stycken i klassen då. Slutade tolv gjorde vi. Jag hade planerat att vara med Sandra och se Twilight (hon har inte sett den och jag kan ju som ni kanske märkt inte få nog av den) men det blev att vara med henne och Mikaela istället. Vi såg inte Twilight, däremot fotade vi i trappuppgången och utomhus i mer än en timme. Gick sen upp till mig och sjöng SingStar och sådant. Var riktigt trevligt. Får nog bilder av Sandra någon vacker dag också, så det kommer troligtvis upp här någongång. Imorgon ska vi bowla med klassen och så slutar vi ett eller två. Ska springa på biblioteket och Bikbok då tror jag, ska se om det råkar finnas jeansleggings.

I fly like a paper, get high like planes.

Vilken slöardag det har varit idag alltså. Började med att mamma ringde och väckte mig klockan 10 för att jag ska kunna somna ikväll. Då blev jag sur och ställde klockan på halv elva och sov till då istället. Inte mycket längre men ändå. Låg i sängen till halv tolv och lyssnade på musik så att jag inte skulle somna om. Jag åt frukost vid tvn och befann mig i soffan till klockan fem ungefär. Undra om huvudvärken jag har för tillfället beror på det? Har duschat nyss och ska se Grammisgalan. Sen är det ju skola imorgon. Det är inte själva skolan jag är deprimerad över (även om jag gärna skulle ha lov ett tag till) utan det är att vakna så jäkla tidigt! Det är ju hur jobbigt som helst..

En sill som ätit en hoppkräfta.

Nu tänkte jag ta mig lite tid att skriva några tråkiga meningar här. Det var ju trots allt drygt 2 dygn sen (det stod att senaste inlägget var skrivet för 1 dag och 22 timmar sen). Vilket alltså betyder att jag skrev söndagkväll. Min Twilightmani har fortsatt och jag har läst ut både Om jag kunde drömma och När jag hör din röst. Jag läste hur mycket som helst igår, först det jag hade kvar av första boken och sen en hel del av den andra (som jag läste ut idag). Efter att jag läst idag så blev det duschen, tv och sen kom Sofi, Anders och Elias förbi. Vi åt palt och spelade Rappakalja, det var mycket roligt. Det var ett ord som hette Rödåt eller något och den rätta beskrivningen var "En sill som ätit en hoppkräfta och blivit röd om magen". Det skrattade vi åt ska jag meddela. Förresten så är jag lite deprimerad över att skolan börjar på torsdag. Det betyder alltså en ledig dag till, huvva. Jag har verkligen inte spenderat de två senaste dygnet på ett bra sätt. Bara skuttat runt här hemma (när jag inte legat i sängen och läst förstås).

So the lion fell in love with the lamb.

Har nyss sett Twilight för tredje gången på circus en vecka. Jag måste hålla med Anna, jag är kär i Robert Pattinson, hans låtar och såklart filmen. Jag tror jag ska gå och lägga mig och läsa Om jag kunde drömma snart också, den är ju också underbart bra. Jag känner mig lite besatt, men så kan det ju få vara, haha. Längtar redan till nästa film! Nej, nu ska jag avsluta det här med ett godnatt även om jag inte ska gå och lägga mig riktigt än. Godnatt!

Never think.

Hellå. Måste meddela att jag såg The Notebook för första gången igår, den var mycket bra måste jag hålla med alla om. Somnade gjorde jag vid 3, vilket var mycket illa i och med att jag ställt klockan på 6 och vi hade samling till match 7.15. Men jag vaknade för fan inte av klockan, utan vaknade 8.30 (hur nu det kan komma sig). Så jag missade alltså första matchen, men sen skjutsade Emmas snälla mamma mig till Arcus. Min mamma hade nämligen inte vaknat då. Men jag hann iallafall spela alla matcher utom en idag. Och vi vann 2 och förlorade 3 (inräknat med den jag inte spelade), det var väl inte så bra, men jag tillbringade iallafall dagen med härliga flickor, heuheu. Jag kom hem ungefär halv sju så jag har bara hunnit äta och sitta här. Ska nog bege mig mot duschen alldeles strax. Hejs!


Let me sign.



Blev på sätt och vis som jag sa igår, jag var hemma. Fast vid det tillfället menade jag hemma som hemma utan kompisar. Men så blev det inte, och inte var jag ett dugg ledsen för det. Träffade Elin och Emma på Konsum och så gick vi till mig och spelade spel och hade det trevligt. Jag filmade Elin och Emma, den bästa var ju "Per Ledin är gay.. och han har ingen grej", haha. Humor på hög nivå eller?
Dagen min har varit en sån där slödag. Bara varit hemma och till största del suttit vid datoren. Vaknade klockan ett också. Illa det, har samling för match 7.15 imorgonbitti. Mysigt. Men jag kommer nog ändå inte kunna spela något nästan, inte tränat på år och dar ungefär. Men de behövde tydligen folk, och någon minut ska jag väl kunna härda ut. För tillfället lyssnar jag på bra och lugn musik. Hejsvejs!

Andra januari.


Tjo! Såg Twilight igår igen, sjukt vad bra film, och han Edward är snygger. Sen låg jag och läste hur länge som helst utan att jag blev trött, slutade läsa 05.40 och somnade ganska så fort. Vaknade klockan ett av ett samtal från Emma idag. Kvart i två satt vi på bussen påväg till stan. Sprang inte alls länge där, så jag gick till Sandra sen. Såg lite på Beck och så. Kom hem strax efter fem och har bara hunnit äta. Det blir nog att spendera kvällen hemma, rätt skönt tycker jag.

tjugotrenollsex.


Gókväll!
Nu ska jag skriva ett sånt här meningslöst och tråkigt inlägg som ingen ens tycker är roligt att läsa. Så den stora frågan är alltså, varför skriver jag? För skojs skull. Men iallafall. Kvällen har tillbringats (tillbringats har jag börjat skriva mycket) hemma och jag har vandrat lite mellan sängen, soffan och datastolen. Låg först och läste ut en bok som var brao, och sen såg jag parlamentet. När jag kom hem från Emma började jag med en header till henne som jag avslutade för ett tag sen. Behövde en till bild så kunde inte göra klart den på en gång. Har även knåpat ihop en till Angelica, men den blev jag inte alls nöjd med. Jag ska göra en till imorgon så får hon välja mellan dem. Nu ska jag gå i duschen och sen bädda min säng med nya sängkläder. Alltså inte nyanya, utan bara nya från garderoben där vi har sängkläder. Borde nog sluta här. Hejsvejs!

Tvåtusennio.


Så var det 2009 då. Nyårsafton var hur bra som helst. Jag, Sandra och Angelica kom till Emma vid nio, Emmelie och Elin var redan där. Vi sjöng (skrek) SingStar och började gå ut vid halv tolv. Vi gick först förbi Angelica och sen ner till båthamnen. Jag lovar, nästa år ska jag inte gå ut i tunna strumpbyxor på nyår (säger vi). När vi stått och sett på raketerna i stan så värmde vi oss lite hos Angelica innan vi traskade tillbaka till Emma. Där surrade vi och hade sjukt roligt fram till circus halv nio på morgonen. Vaknade tjugo i två idag så fem timmars sömn har jag iallafall fått. Det var mer än jag trodde. God fortsättning på 2009 (:

RSS 2.0