Packat och klart..

.. nästan. Har några saker som har blivit tvättade som hänger på tork. Dom åker ner imorgonbitti. Ska alldeles strax hoppa i duschen, sen gå och lägga mig. Får väl ligga och bläddra i några tidningar så jag blir trött. Har ingen bok att läsa, tyvärr. Ha nu en riktigt bra helg, och ni som ska på LK får också ha det bra. Hälsa Lasse från mig va? ;) Haha, skämt åsido. Uppdaterar när jag är hemma igen. Antingen på söndag eller måndag. Puss.

 Umeå last year.

Hothothot

Gissa vad, gissa vad?! Det blev stranden idag igen! Idag följde Emmapemma med, och vi badade två gånger. Vi tjugo-kvart i tre blev vi less, och började gå hemåt. Vi trodde det var mycket närmare än det var. vi gick barfota efter den stekheta asfalten. Så jag har lite smått ont i hälarna nu. När vi var nästan vid Nordkalotten körde min familj förbi, så dom stannade och plockade upp oss. Tur det! För varmt var det. Har förresten bränt mig som tusan idag. Är knallröd(rosa) på nyckelbenen, och har soleksem. NICE. Har nyss varit och kollat på träningen, och nu ska jag käka.

UMEÅ IMORGON, kommer bli så bäst.

Tonight

Kvällen blev nice. Jag och Becky satt vi båthamnen och pratade och tog kort. Sen gick vi därifrån och satte oss på gungor på ett dagis. Då gick Sandra plötsligt förbi, hon var påväg till sin faster. Så jag gick hem med henne. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Sitter och dricker ett glas O´boy. Vet inte om jag ska gå och lägga mig och läsa snart. Ska nog ställa klockan imorgon så att jag kan somna på kvällen. Ska ju upp vid 6 på torsdag.



waiting

Hallådär. Nu sitter jag här. Nyduschad, barbent och i blommig klänning och väntar på att Becky ska ringa. Sen ska jag vara med henne. Har nog inte träffat henne på hela sommaren. Och hon har varit i USA, så det blir väl en hel del prat. Trevligttrevligt. Annars gör jag inte så mycket mer. Smsar med Malin. Fyllde på mobilen igår så jag har gratis sms nu. Riktigt nice är det! Aja, herrå.

Farbror Vind

Hejhej! Det fina vädret verkar inte försvinna. Var tänkt att jag, mina systrar och mamma skulle ta turbåt ut till Klubbviken idag. Trots att vi var där mer än en halvtimme innan den avgick så kom vi inte med. Fullt. Då tog vi vårt pick och pack och brummade till Tjuvholmssundet istället. Vi hade planer på att grilla hamburgare och äta middag på stranden. Då kom Farbror Vind och förstörde våra planer. Så vi åkte hem, och ska grilla hamburgare på balkongen istället.

På tal om bananer så har jag soleksem. Och på tal om två bananer så åker vi till Umeå på torsdag. Jag kommer knappt kunna spela. Men umgås med laget är ju alltid toppen! Adios!

Stan

Hello. Har varit på stan idag. Blev inte så mycket köpt, för jag fyllde på mobilen med 200 kronor. Men ett par solglasögon blev det. Fast dom satt ganska högt upp på näsan, men jag tror inte att jag orkar bry mig om det. Var först bara med Sandra, sen träffade vi Emma, Angelica och tre pojkar. Dom var jävligt irriterande, höll på att blockera vägen för folk och så. Själv tycker jag bara att det är töntigt (med risk för att verka sur). Herrå!

Helveteshelveteshelvete.

Godnatt

Tjenis. Här sitter jag och orkar inte gå och sova. Har inget att läsa så får väl vänta tills Anna har läst klart Aftonbladet Söndag. Märkte att jag visst var ganska röd på ryggen också. Sved när jag duschade. Har nyss satt in en massa låtar på mp3'n. Både gammalt och nytt. Mest gammalt dock.. Nu ska jag kolla runt lite på bloggar och så. Sen får jag gå och läga mig. Med eller utan Söndag. Go'natt!

Ett öga


Tralala

Nu sitter jag här och lyssnar på bra musik. Snart är det duschen som gäller. Inte nog med att jag varit på stranden och svettats så har jag även gått en promenad med mamsen. Sprang lite också. Så ren och fräsch kan man ju inte kalla mig just nu. Imorgon blir det väl stranden och pressa igen. Är väl sagt att det ska vara fint väder, så det får vi hoppas på.. :)

Sommar, sommar och sol.

Blev beachen idag också. Var stekhett först, och sen började det blåsa. Då började jag frysa. Aldrig är man nöjd. Sen är det något konstigt med mig. Får alltid ont i huvudet om jag ligger på mage. Jag vet verkligen inte varför det är så. Nej. Nu ska jag roa mig med annat. Goodbye,

four days left (:

i rutig klänning..

Hej. Har nu fixat klart Angelicas blogg. Header, länkar, bakgrund. Det mesta egentligen. Har annars inte gjort så mycket ikväll. Sett på en film. Den nys människan hette den. Sen satt jag ute på balkongen en stund. Speciellt varmt var det ju inte. 18-19 grader. Men det kändes betydligt kallare. Så där satt jag. I rutig klänning, grå knästrumpor och två filtar på det. Fick dela med mig med filtarna till Anna som också kom och satte sig där. Så då åkte långbyxor på. Alltså. Intressesmurfarnas pennor borde glöda? Godnatt (:

A new again

Det blev en ny header igen. Inte heller denna är ju super, men bättre än den andra. Enligt mig! Nu ska jag leka lite med photoshop. Sen äta. Pusshej (:

The beach

Härligt väder idag alltså. Har varit och stekt fläsk på stranden drygt 3 timmar. Skönt var det, men varmt som tusan. Fick lite färg minsann. Blir kanske en runda runt höträsket senare. När det har blivit lite svalare. Har inga andra planer för kvällen. Herrå.

I cried

Jag sa det. Jag berättade för alla. Trodde aldrig jag skulle våga. Men nu efteråt känns det bra. Eller bra och bra. Vissa tog det ju bättre än andra. Men tyvärr så är jag van vid det. Hoppas det bättrar sig nu. Det tror jag att det gör. Godnatt :)

LW

Min header är ju inte vacker, men den får duga. Ett tag iallafall. Orkar inte hålla på och fixa nåt mer. Ikväll har det varit 25 grader. Det är säkert lite svalare nu, kanske drygt 20. Varma sommarkvällarär super. Har dock inte utnyttjat denna särskilt bra. Satt bara på balkongen en litenliten stund. Ochyssnade på Lars Winnerbäck. Han kommer till Luleåkalaset nästa lördag. Och då är jag i Umeå. Så jävla typiskt! När jag märkte det för flera månader sen fick jag krupp. Nej, nu ska jag sluta sörja.Får väl se honom någon annan gång. Förhoppningsvis. Hejrå.


Från Chicy.se






(klickbara bilder)

boring

Det bidde ingen strand idag. Mådde inte så bra så jag stannade hemma istället. Och här har jag inte gjort mycket. Sminkat mig, som jag ofta gör när jag har tråkigt, klippt luggen och suttit vid datorn. Ikväll blir det eventuellt en promenad och spring- tur med mami. Behövs ju om jag ska spela i Umeå.. Hejs.

Again

Blev en Ikeatripp idag igen. Med pappa och Anna. Köpte iallafall en fönsterlampa idag. Sen for vi till någonting som jag alltid glömmer bort vad det heter. Var iallafall på ett ställe där min farbror befinner sig. Därifrån började vi rulla vid kvart över sju - halv åtta. Kom hem vid tio, vi stannade i Kalix och där går ju allt så långsamt ;) Så for pappa förbi på några ställen på hemvägen också så det tog sin lilla tid. Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig, imorgon blir det playan. ciao!

I hate it.

Helveteshelvete. Jag vet inte vad som har hänt bara för att jag har varit i stugan ett tag.
Allt är bara konstigt. Inte var det så där när vissa kom hem från utlandet. Jag orkar snart
inte mer. Jag måste prata med dom. Men hur?

Tjugotredje

Ello'. Jag har spenderat en tid i stugan ett tag. Fiskat, träffat släkt, varit på marknad och lite smått och gott. På marknaden inhandlades svarta ballerina för 99 silvermynt. Good price. Blev också att åka en karusell med en faster och en syster. Idag (enligt tiden igår) blev det en sväng till Haparanda och IKEA. Skulle ha både kuddar, kuddfodral, fönsterlampa och ramar. Ramar var det enda jag hittade. Vi tog även en tripp till Finnelandet och efter det Candy World. Snartsnart blir det läsaläsa nya Fridatidningen och sen sovasova säng. Go'natt.

Header


Den här headern ska komma upp här på bloggen. Men det är något fel, sitter vid våran gamla dator. Kanske det som är felet (den är superseg). Våran laptop strular. Eller egentligen är det väl sladden så att man får ström. Intresseklubben antecknar. Snart ska jag gå och sova, fast jag är inte ett dugg trött. Godnatt iallfall.

Start of something new

Sara med fem s. Det var inte det namnet jag hade tänkt mig egentligen. Men alla jag provade var upptagna så nu fick det bli så. sssssara. Ska fixa header och bakgrund nu. Ingen presentation blir det än så länge. Kanske kommer. Enjoy!

RSS 2.0