Men lat

Herregud. Det här har nog varit lataste dagen någonsin! Har legat i soffan sen jag kom hem från Emma, typ. Såg först på film och sen har jag sovit i tre timmar. Hur ska det gå att somna ikväll tro? Äh, det går nog. Så småningom iallafall. Snart ska jag då duscha. Sen vet jag inte mycket mer. Imorgon är det ju skolfoto, kommer säkert se ut som en mupp ;p Fast iofs så har jag lyckats att se normal ut under hela mellanstadiet, peppar peppar ta i trä, haha. Låter som att jag är helt nervös fast det var inte meningen, för det är jag faktiskt inte.

Yesterdaay

Hej på dig.

Ah, det var som inte bara jag, Anna och pappa som var och åt igår. Utan en del av släkten också. Två av mina kusiner skulle spela och sjunga på stället vi åt på. Eftersom att jag skulle till Emma fick Anna äran att skjutsa hem mig före tio någongång. När jag kom till henne satt vi först vid datoren och sen gick vi ut och mötte Angelica. Gode kallt var det ute. Hade strumpbyxor på mig..

När vi kom in igen satt vi och surrade sen bäddade vi och gick och la oss surrade där istället. Vi sov alla tre på en madrass, fötterna fick vara utanför. Somnade vid halv två, jag vaknade vid halv nio idag. Kan inte sova länge när jag sover borta. Vid elva klev vi upp och åt frukost, sen hämtade Anna mig. Nu ska jag äta lite. Herrå!

2-4

Hej. Jag sa ju att jag skulle skriva efter matchen. Nu blev det visst lång efter matchen. Det blev 2-4, alltså förlust för oss. Men helt ärligt hade vi faktiskt matchen. På hemvägen skulle pappa fara förbi Boden, och sen så for vi och kollade på någon stuga. Kom hem först tjugo i fyra. Vid halv fem cyklade jag till Konsum och träffade Emma och Angelica. Ringde Jakob, och han kom också. Vi cyklade ner till "under bron" där vi hängde förra sommaren. Bästa sommaren någonsin. Vi kollade på en björk där vi har skrivit in våra namn. Alltså fy vilka minnen, jag saknar very myckkkket. När både Jakob och Angelica hade åkt, cykalde jag och Emma runt och snackade. Sen hamnade vi på Mandaskolan. Där var vi inte länge innan båda for hem till sig. Här sitter jag nu och väntar på pappa. Jag, pappa och Anna ska ut och äta. Sen ska jag vara med folk, och sova hos Emmmma. Puss!


Fotboll.

YO!

Var som sagt på träning tidigare, gick lite sådär. Har ju som ingen kondition nästan.. Kollade när killarna spöade Alvik med 7-0 sen. Vi var en suuuperbra hejarklack. Jag och Angelica stannade kvar med några små pojkar sen. Slutade med att det bara var jag, Angelica, Jakob och Tomk kvar. Gick hem vid halv tio. Har nyss ätit tacos till middag. Hann inte äta innan träningen, och så stannade jag ju efteråt.

Match mot Assi imorgon. Samling på kansliet klockan 9.00. Jag vill ju sova!! Måste iallafall duscha nu. Skriver väl efter matchen eller något liknande. Godnatt :)

Kinesiska

Och så var första skolveckan avklarad. Hade NO lab första lektionen. Eftersom att det var första gången fick vi inte labba nåt. Sen hade vi musik, där gjorde vi inte så mycket. Efter det en 1 timme och 20 minuters lång so-lektion. Åt äcklig pizzasoppa till lunch efter det. Fast jag åt bara mackor.. Sen hade vi no igen och slutade dagen med mattelektion. Eller, vi slutade med kinesiska. Våran mattelärare är från Kina, och vi orkade inte börja jobba i matteboken så då lärde hon oss lite kinesiska istället. Haha. Slutade klockan två idag, har träning vid fem. Sen ska jag nog se på killarnas match. Puss (:

Move your body

Nu tror jag att jag ska ut och röra på mig. En liten springtur skulle sitta fint såhär på kvällskvisten. Har suttit vid datoren ett bra tag nu.. Är sjukt trött förresten, så hoppas man blir lite piggare av den kalla höstluften. Blö, längtar redan till sommaren 09. Typ. Fast höst kan också vara rätt mysigt :)

Gung- gung- gunga..

Hellå. Blev ett sent första inlägg idag. Har varit på skolan till klockan tre, sen lekte jag med Sandra. Sen kom Mikaela också och då gick vi ut. Och helt seriöst, jag kan inte gunga utan att börja må illa! Det är ju kul att gunga, men inte om man mår illa :( Har inte gjort speciellt mycket mer, ätit middag.. bara det. Imorgon är det äntligen fredag! Och på måndag har vi skolfoto, uschanpuschan. 

Beställning

Har beställt från H&M nu. Det blev lite allt möjligt. Fleecejacka, svarta jeans (fick vit färg på mina i vintras), toppar/tröjor och lite smått och gott. Kommer väl inte behålla allt. Nu ska jag snart duscha, sen ska jag kanske äta 'kvällsfika' och sen blir det väl sova. Svenska första lektionen imorgon. Go'natt (:

Hål. Hålhålhål.

Så har man varit på tredje skoldagen. Första "riktiga", alltså den första dagen med vanliga lektioner. Hade NO, SO, sen världens hål. Då gick vi till Angelica och åt. Sen hade vi slöjd, nästan en timmes hål, och sista lektionen svenska. Slutade klockan tre. Har knappt gjort något sen dess. Sett på lite tv och så. Goodbye!

Run for your life!

Jag fick något ryck ikväll, fick lust att springa. Så det gjorde jag, kom in för några minuter sen. Sjukt jobbigt var det, haha. Men man måste ju. Eller ja, inte egentligen. Men det är ju bra.. ;) Ska snart hoppa i duschen, och sen gå och soova. Imorgon måste jag låna en bok. Var på biblioteket idag, men lånade bara en till skolan. Linas kvällsbok 2. Bryta om tänkte jag också låna, men den var utlånad redan. För övrigt så har jag en bok som jag inte vet var den är. Skulle vara inne i juni. Bra jag är. Nu ska jag sluta babbla på om allt och inget. Hejdå, godnatt och sovsött!

Todays


Jacka - H&M
Tunika - Gina Tricot
Jeans - BikBok
Sjal - Cubus
Och
dom här skorna från Dcate/Stadium

För övrigt så står jag väldigt konstigt på bilden, haha.

update
; och länken funkade inte men gå in på kategorin "nytt i gareroben" om du har lust.


Second day

Slut på skoldag nummer två. Var ganska rejält trött idag. Satt och gäspade titt som tätt när vi hade studieteknik. Var ändå en rätt lugn dag. Trots att den varade 7 timmar. Vi gjorde en tipsrunda, och sen gjorde vi svaren på tipsrundan. Orkar inte förklara hur det gick till. Imorgon börjar vi dock med schemat. Så NO blir det imorgon klockan 8. Det måste nog vara ämnet jag gillar sämst.. Men det får väl gå.

0-0. Lika. Oavgjort.

Har varit och kollat på matchen, 0-0 blev det. Mot serieledarna Haparanda. Men dom spelade bra baik-flickebarnen. När jag kom hem så gick jag direkt i duschen. Ska nog äta lite varm nyponsoppa tror jag.. Eller fil. Höhö, so very intressant you know. Sen blir det väl sova. Inga sena nätter längre, buhuu.

Höst

Kom nyss hem. Varit och handlat med mamma och Anna som sagt. Sitter här med huvudvärk, är dessutom hungrig och sjukt trött. Har inte hunnit vänja mig vid att stiga upp tidigt, och det är ju inte så konstigt.

Nu tycker jag att det kan bli höst på riktigt. Så man får klä sig i varma, höstiga kläder. Och framför allt köpa nya! Tror ju inte att det kommer bli någon mer sommar i år inte. Men det ska ju ske en beställning från H&M. Vet bara inte när. Men snart, snartsnartsnart. Behövs lite nytt i garderoben! Nu skriver jag väldigt osammanhängande egentligen. Ska sluta med det, vi höres.

Första skoldagen är över

Måndag. Nu är det en vanlig måndag. Och vanliga veckor. Med skola vareviga dag. Ny skola är det också. Fast egentligen är den inte så ny för oss från Manda. Vi har ju ätit lunch där i alla år, och jag tror att alla nyblivna sjuor har haft språkval där också. 21 stycken är vi i klassen. Skulle vara 18 från början. Dom två andra tjejerna från Alvik bytte också till våran klass. Sen även en kille.

Första skoldagen var ju rätt lugn. Fick schema, skåpnycklar, almenacka och lärde känna varandra lite bättre. Slutade gjorde vi klockan 12. I framtiden blir det klockan 15 alla dagar utom fredag, då det är en timme tidigare. Jag ska nog följa med mamma och Anna och handla senare, sen ska jag kolla på våran match mot Haparanda. Kommer nog vara rätt så trött ikväll..


H&M

Har suttit och bläddrat två varv i höstens h&m-katalog. Skrivit ner en massa jag vill ha. Blir en beställning därifrån. Inte allt jag vill ha då, men en del. Ska snart äta middag. Sen måste jag duscha och det. Blir ingen sen kväll ikväll inte. Nu när skolan börjar efter den här sommaren som inte ens har varit speciellt speciell. Om man säger så. Tacka vet jag förra sommaren. Och prick ett år sen, 24 augusti 2007. Det var super! Menmen. Får väl hoppas på en bättre sommar nästa år. Och framför allt bättre väder!

Skolstart imorgon..

Igårkväll for jag till Angelica före åtta någongång. Där var även Sanna, Nathalie, Jenny och Emma. Elin och Emmelie dök också upp. Sen bestämde vi oss för att gå till bv, och då hakade även Sandra på. Vi gick och kollade på det så kallade discot på gården. Var som inte mycket folk där inte. Gick hem vid halv elva. Såg på någon film och sen gick jag och sussade.

Ställde klockan på halv nio idag så att jag ska kunna somna ikväll. Skolan börjar ju imorgon. Men jag tror att jag råkade stänga av klockan, så jag somnade om till halv tio istället. Har inte gjort något vettigt idag. Sett på två filmer. En norsk som hette Första Kärleken eller något, och sen Misa Mi, haha. För övrigt så har jag fortfarande pyjamas på mig. Illa.


Prommmmmmis

Nu har jag varit ut på en liten promenad. Blev ingen jogging, kände att jag inte hade ork för det. Ska duscha nu, sen får vi se om jag ska vara med folk. Men dom hinner säkert gå hem från bv innan jag är klar. Trodde inte att det skulle bli så sent..

Snö? I augusti?

Hello. Ställde klockan lite senare idag, 10 fick det bli. Såg på film igårkväll, först Borat (xD) och sen Step Up. Ah, den filmen är så bra. Step Up alltså. Idag har jag mest legat framför tvn. Sett på Voice '08 och en massa annat. Härligt med massa kanaler, det är jag inte vad vid, haha. Om ett tag blir det en prommis/jogging-tur. Var inte på träningen igår.

Ha. Drömde förresten att det snöade, nu i augusti. Tur att jag inte är en sanndrömmare! :)

Me don't like rubriker.

Helloj. Har inte sysslat med så mycket idag. Därför har jag väl inte skrivit något idag. Har helt enkelt inte haft lust. Gick omkring i en stor tshirt som jag sovit med ända till efter klockan fyra idag. Först då bytte jag om, då kom även min syster och hennes kille hit. Dom åt middag här och det, för Sofi har fyllt år.

Vi har även fått vårat Com Hem- grejs fixat, så nu har vi massa kanaler i 3 månader. Prova på- sak. Nej, nu har jag inget mer ointressant att berätta. Hejsvejs.

Älgar

Hello. Matchen gick inte så bra, förlorade med 1-3. Men vi spelade inte så bra, bättre kan vi liksom. Och jag orkade ju såklart nästan ingenting. På hemvägen var det två stora älgar vid vägkanten. Hugaah, tänk att krocka med en sån. När jag kom hem var klockan drygt halv tio, då duschade jag bara och klädde på mig. Sen åkte jag och mami till flygplatsen och hämtade Anna som kom från Chania. Hon kom strax före elva tror jag. Ochja, sen åkte vi hem. Ska väl snart gå och sova, är megatrött.

Dags för match

Nu har jag packat ner det jag ska ha med mig och bytt om. Ska träffa Sandra om drygt tio minuter, så ska vi vandra till kansliet. Hoppas på vinst ikväll (såklart). Önska oss lycka till! :)

 

9.30

Tjo. Hade ställt klockan på 9.30 idag. Som vanlig klev jag inte upp då, utan sisådär 9.50 blev det. Har inte sysslat med så mycket idag. Dammsugit lägenheten, gjort "sökord", ätit nudlar. Inget intressant, och inget roligt. Ikväll har vi match mot Påläng igen. Blir väl lite speltid för mig iallafall :)

Nu tror jag att jag ska börja med lite garderobsrensning/städning. Hinner kanske inte allt idag, men en del.

Trevlig kväll

Hallelåja. Kom hem lite före halv elva eller så tror jag. Var trevligt hos Angelica. Synd bara att Sandra inte orkade vara med, annars hade vi ju varit hela gänget ;) Färgade Angelicas hår gjorde jag, lila. Elin, Emma och Sanna satte lite färg i sitt hår, alltså en slinga. Haha, Elin fick hyper när det inte gick bort! Efter färgningen gick vi ut och satte oss i Angelicas båt i båthamnen. Det var som inte så kallt ute, men ändå så var det det.. Snart ska jag gå och sova, har inget att läsa bara. Får väl ta någon gammal tidning som jag har läst sjuttioelva gånger.

Träning, fan så skönt.

Gud vad skönt det kändes att röra på sig igen. Visst, det var jävligt jobbig när man knappt har någon kondition. Men skönt och kul var det. Får visst vara med på matchen imorgon också, kommer väl inte spela mycket, men lite är ju bättre än inget alls :)

Nu ska jag snart äta, sen vara med flickorna. Ska ringa Sandra och höra om hon orkar vara med, hon kom hem från Stockholm för nån timme sen. Det blir färgning av Angelicas hår. Ciao!

Äntligen träning

Nu har jag varit med Mikaela och Emma en stund. Blev inte så länge för jag var tvungen att äta innan träningen. Var typ ååår sen jag tränade. Har först haft massa allergi så jag har varit täpp i näsan, haft kliigt i ögonen och haft lite tungt och andas då och då. Och efter Umeå när jag äntligen skulle börja träna igen, ja, då blev jag förkyld. Så nu blir det att träna igen. Har ju inte direkt någon kondition nu, men den får jag väl träna upp igen. Har match imorgon men det blir nog inte att spela för min del..

Garderobsrensning?

Hellå. Lyckades faktiskt somna vid 1 inatt. Inte dåligt, det tar sig ;) Hade ställt klockan på 9. Det gick mindre bra att stiga upp då. Låg först och snoozade ett tag, sen stängde jag av. Och jag tror jag somnade om, men bara till typ fem i tio. Idag hade jag först tänkt städa & rensa min garderob. Ser förjävligt ut i den. Men Mikaela frågade mig om jag vill leka med henne och Emma, så det gör man ju hellre. Fast jag kanske börjar med garderoben lite smått. Vi får se, vi får se.

Saved!

Sitter och ser på tv nu. Någon film på trean som heter Saved! Verkar väl lite sådär. Ska försöka gå och lägga mig tidigare ikväll. Får väl se hur det ska gå. Blir nog ingen mer bloggning ikväll, så godnatt =)

Städat

Hallå. Idag har jag som sagt städat mitt rum, ska byta sängkläder om en stund också. Täcket och det är ute på balkongen. Har egentligen inte gjort så mycket mer. Sett lite på tv, suttit lite vid datoren. Hujedamej vad ointressant. Nu känns det nästan som att jag bara skriver för att skriva, haha. Så det ska jag sluta med, herrå.

Rainy

Godmorgon. Skulle ställa klockan på 9, sen blev det 9.30 men jag råkade somna om till 10.15.. Går inte bra det här "vända tillbaka dygnet"-grejset.

Idag ska jag inte roa mig med mycket. Skulle följa med Emma och Angelica till stan, men jag ändrade mig. Har ändå inga pengar. Ska nog städa mitt rum istället, det behövs. Man kan ju ändå inte vara ute i sånt här pissväder. Snart ska jag äta lunch. Åt ingen frukost när jag steg upp (som inte var för så längesen.) Det blir frunch. Försvenskad brunch ;)

Förut är verkligen inte nu

Jag vet inte vad som händer nuförtiden. Jag glider ifrån er. Men jag kan inte skylla på mig själv. Jag kan inte det. Men jag ser det ju från mina ögon. Känner med mina känslor. Vet inte hur många timmar jag har funderat sammanlagt. På om vi är riktiga vänner. Som det känns nu, nej. Som det kändes förut, ja. Kan förut komma tillbaka. Kan förut bli nu, och ännu bättre? För jag hatar verkligen det här. Att inte känna mig välkommen, där man förut var en femtedel.

Good night sleep tight

Nu ska jag nog gå och lägga mig. Ska ställa klockan på 9 imorgon också. Försöka vända tillbaka dygnet. Fast det kanske krävs att man ska gå och lägga sig i tid också? Haha..
 





 

Ett herrans liv



Nu sitter jag här igen. Har sett på "Ett herrans liv" med Filip & Fredrik. Sköna grabbar det där ;)

Sandra är i Sthlm!

Hello..! Nu har jag egentligen inget intressant att säga. Bara att jag åt broccolisoppa till middag. Varmt och gott när det är så grått, kallt, regnigt och blåsigt ute. Har även suttit vid datoren det mesta av kvällen. Becky ringde så snackade med henne ett tag, sen ringde det till henne så då la vi på. Jag ringde till Sandra och hörde om hon var i Stockholm. Det var hon. Hon fick reda på det av sin mamma imorse eller något. Därför hon inte har sagt något, haha. Så imorgon skulle hon shoppppa. Jag vill också till Stockholm. Var där typ 2004 sist. Kanske nästa sommar? (:

Answer this questions, please (A)

Vem är du?:
Är vi kompisar?:
Hur och när och varför "träffades" vi?:
Tycker du om mej?:
kulle du kunna pussa/krama mig?:
Ge mig ett smeknamn och berätta varför du valde just det:
Beskriv mig med ett enda ord!:
Vad var ditt första intryck av mig?:
Är du fortfarande av samma åsikt?
Vad påminner dig om mig?:
Om du skulle kunna ge mig vad som helst, vad skulle det då vara?:
Hur bra känner du mig?:
När sågs vi senast? Eller skulle du vilja träffa mig irl?:

Today I'm wearing this


Jeansjacka som jag hittade i en garderob här hemma, klänning från Gina Tricot, strumpbyxor från H&M, skor från Din Sko och väskan är min systers.

Björnen sover

Nyss hemkommen från stan. Det blev inte att fara in så tidigt ändå. Först skulle vi cykla, men då regnade det as hell. Då tänkte vi ta bussen, och den missade vi. Så då fick vi en regnig och blåsig prommis över Bergnäsbron. Vi var iallafall smarta och hade paraply. När vi kom till stan började Becky få migrän, så hon gick och åt. Men det blev inte bättre. Så hon for hem. En liten fågel hade viskade i mitt öra att Angelica var på stan. Så då träffade jag henne och Emma. Angelica klippte sig, och då hakade även Elin och Emmelie på. Sen gick vi på "Björnen sover" och fikade. Jag drack varm choklad, det var så himla kallt ute. Och ja. Sen sprang vi runt lite. Och som sagt, nyss kom jag hem. Snart kommer väl mor min från jobbet också, lät som hennes fotsteg i trappan. Och det var det också, haha x) Nu ska jag sluta skriva ointressanta saker. Herråå!

Nu blir det stan

Hallå. Ställde klockan på 9 idag. Lika bra att vänja om sig till skolan som börjar om prick en vecka. Egentligen var det inte därför jag ställde klockan. Utan för att jag ska till stan med Becky. Har typ 80 spänn, yippie.

Ni skulle bara veta hur glad jag blev nyss. Hittade en jeansjacka i en garderob här hemma. Vet inte om det är mammas eller Annas, men jag tog den iallafall. Mohaha. Det jag har på mig idag kommer senare. Ha det bra!

Barn så länge man kan

Efter promenaden idag bytte jag om och det, sen gick jag och Mikaela till Konsum. Där satt vi och väntade på Becky i drygt en halvtimme. Först hade hon inte hittat nycklarna, och sen rymde hennes gerbil. När hon väl kom skulle jag hem och äta. Sen gick vi ut igen. Kul hade vi. Vi var på en lekplats på Mandaskolan. Sen gungade vi i dom stora gungorna på Bergsskolans skolgård. Vi begravde en humla också. Vad barnsligt det där lät.. Men man ska ju vara barn så länge man kan! Var tänkt att vi skulle vara med varandra ikväll också, men ingen orkade. Så nu sitter jag och leker med photoshop litegrann. Ovanligt? Nej.

Sunny day

Hej. Sitter här och väntar på mamma. Vi ska ut och promenera idag igen. Idag är det ungefär samma väder som igår. Drygt 20 grader, sol och så blåser det lite. Sen ska jag vara med Mikaela och kanske Becky.

Min syster sitter säkert på en strand på Kreta och steker nu. Herregud vad skönt!!

Hahaha

En nervös kille ~14 kommer in i en tobaksaffär.
Killen (till expediten, tjej ~16): Jag vill ha ett paket kondomer.
Expediten: Vilken sort?
Expediten pekar på hyllan med kondomer bakom disken.
Killen: Vet inte, vilken är bra ?
Expediten: Jag vet inte, jag använder inte kondomer.
Killen tar ett steg bakåt, välter nästan ner en hylla och tar sedan förvirrat en chokladbit från hyllan.
Killen: Jag tar den här istället.

HAHA. Från http://tjuvlyssnat.se

Sometimesometime

Nu har jag suttit och lekt med photoshop ett bra tag. Har inte åstadkommit något bra. OCH HUR OFTA BRUKAR JAG SÄGA ÅSTADKOMMIT? x) Nu var det tänkt att det skulle komma en bild iallafall. Men det går inte att ladda upp någon, det var ju typiskt. För det är mycket roligare att blogga mer bilder, speciellt när man skriver så kort som jag. Någongång, jag säger bara någongång, så ska jag tamejfan skriva ett långt inlägg. Kommer nog ta ett bra tag tills det händer..

Nu måste jag snart gå och lägga mig. Sovsött <3

Mamma Mia så bra

Jag och Becky cyklade in till stan vid halv 6. Vi gick och köpte biljetter sen godis. Var där ett bra tag innan filmen började. Riktigt bra var den förresten. Efter filmen var vi båda helt speedade. Vi provade ringa världen osocialaste person, haha. Så där gick vi och flummade på Bergnäsbron. När jag kom hem stod Mikaela och välkomnade mig på balkongen. Ja, hennes balkong då. Fast det var nog bara en slump att hon stod där. Nu ska jag sluta svamla. Ska läsa bloggar, sen blir det väl lite photoshop maybe. Är inne i en sån period nu, haha.

Mamma Mia ikväll

Nu har jag varit ut på en ganska lång promenad. Gick i drygt en och en halvtimme. Skönt var det. Det är inte ett moln (så långt ögat kan nå) idag. Är väl kring 20 grader också. Men som alltid så blåser det ju i Luleå. Vilket i och för sig är rätt skönt när man promenerar.

Nyss ringde Becky till mig. Frågade om jag ville gå på bio. Så så blir det. Mamma Mia ska vi se, den ska ju visst vara bra. Nu ska jag hoppa in i duschen. Puss.

Promenad

Hellå. Nu sitter min syster på planet påväg till Grekland. Härligt! För henne alltså. Själv ska jag gå ut och promenera med mor min. Var väl ett tag sen jag rörde på mig.. Ska klä på mig nu. Ha en bra lördag :)

oj vilket kort inlägg..

Rebecca i photoshop

Hehu. Har inte gått och lagt mig än. Bestämde mig för att sova ut imorgon istället. Har suttit och hållt på lite i PS. En bild på Becky kommer häär *Trumvirvel* :)


[Har bara fixat i ansiktet och yttepyttelite i håret]

Nytt igen

Nu har jag suttit och trixat med designen. Igen. Blev mer nöjd än dom andra gångerna nu. Om man får säga så. Nej, nu ska jag snart gå och lägga mig. Ställer klockan på 6 imorgon, kanske följer med och skjutsar Anna till Luleå Airport, som dom har bytt namn till. Om jag är för trött stänger jag av larmet och somnar om.


Gånger fyra


Lekte med photoshop. Igen.

En tripp till stan


inte så vacker bild.
Det blev en tripp till stan med Sandra idag. Har haft lust att gå på stan flera dagar nu, och så var det faktiskt jättetråkigt. Det var trevligt att umgås med Sandra, men att gå på stan var bara jobbigt, huhu. Ska bara informera er om att jag och Sandra provade mycket vackra skor på Indiska. Eller jaa, egentligen var dom nog ganska fräna. Kom iallafall hem nyss. Ska äta middag om ett tag. Orkar nog inte göra något ikväll. Har huvudvärk, det suger.

Långt ifrån så som det var förut



Är det så konstigt att jag inte vet vad felet är? Varför ingen frågar längre, och varför inget längre känns som förut.

It's friday again

Hello. Igårkväll var jag med Mikaela en stund, vi var ute och gick mest bara runt. Sen ringde vi Sandra och försökte få henne att komma, men det gick inte så bra. När jag kom hem såg jag The Hot Chick. Har sett den förut, och den är inte speciellt bra må jag säga. Men jag hade ingen lust att gå och lägga mig så det blev att se på den.

Idag ska jag nog leka med Sandra lite, kanske Mikaela också. Inget mer planerat. Men Sandra vaknar väl 13 som vanligt, så vad jag ska göra tills dess vet jag icke.


A picture


It's not like before.

Bara en torsdag

Hallåja. Idag har jag lekt med Angelica och Becky. Satt mest vid datoren, men provade även Angelicas nya systemkamera. Nikon D60 om jag inte minns helt fel. Jag vill också ha en systekamera ju. Några minuter före fem cyklade jag hem och åt, sen åkte jag och Anna till Storheden. Skulle gå på myrorna en sväng (brukar aldrig vara där!) men det hade stängt klockan 18. Så då gick vi på Biltema och sen åkte vi hem igen. So very intressant, jag vet.

Blue eyes beautiful



Lekte med photoshop igår. Det du.

Sommaren är för kort

Godmorgon! Vaknade vid halv tio idag. Lika bra att börja vakna lite tidigare för skolan börjar ju nästa måndag. Den tjugofemte. Lika fort som sommaren kom, lika fort tar den slut. Sorgligt.

Annars då. Vet inte vad jag ska syssla med idag. Vill gå på stan, synd att man inte är megarik bara. Vill ha så mycket just nu. Jeans, tröjor- det mesta egentligen. Jaja, ha en bra dag!

Bara en dag

Hallåja. Idag har jag egentligen inte gjort något speciellt. Var iväg och handlade lite med mamma och Anna. Kom hem och åt, och sen brummade jag och Anna till Kioskpirren. Regnet öste bokstavligt talat ner. Gick till Mikaela när vi kom tillbaka därifrån och där har jag tillbringat kvällen. Gick dom två trapporna upp till mig klockan elva. Nu är jag ganska trött. Så kanske går och lägger mig lite tidigare idag. Hur många gånger har jag sagt det egentligen..? 

Ett dass förtusan!


Hur ointressant är inte det här på en skala? Men så här blev resultatet av dasset vi målade, haha.

The winner takes it all

Hallåja. Nu ska jag berätta en sak. Jag har varit i min syster stuga hela helgen, fram till idag. Har därför inte bloggat mycket. Men litegrann. Där har det iallafall varit pissväder, och vi har målat utedasset. Solen kom ungefär när vi åkte, så det var ju lite synd. Så är det. När vi kom hem släppte Anna av mig vid BV och jag kollade på halvleken som var kvar av våran match. Vann med 9-0 gjorde vi, så det var ju super. Stannade kvar med Mikaela och Madde, som var och kollade på matchen, och Sandra. När jag kom hem åt jag varma mackor och så såg jag en film på trean. Hade visst sett den förut. Snart ska jag väl duscha, och sen sova. Godnatt :)

Nighty (?)

Nu ska jag tvätta av mig och sen sova. Skönt ska det bli, är ganska trött. Godnatt söton :)

Lady Gaga - Just dance



Inte superny, men ganska bra :)

Chicy.se again


Bildkollage från Chicy.se

CHICY.SE,
någon vacker dag måste jag beställa där ifrån. Jag gillar en stor del av det jag ser på den sidan..


Kräftor


Bild från Google

Detta har jag ätit till middag idag. Kräftor. Tillsammans med bröd och aioli. Ganska gott var det.
Ska bara passa på att skriva grattis till Angelica som fyller år idag, grattis! :)

Winter


En vinterbild. Vi närmar väl oss höst?

driving licence

Grattis till körkortet systeryster!

Jag har varit tidigt i farten idag. For hem ifrån några minuter över 10. Jag och mamma gick på stan en sväng, köpte blommor till Anna. Och jag köpte en bh. Sen for vi till vägverket och väntade på att syster skulle komma. Och när hon kom så hade hon fått körkortet :) Nu är jag hemma igen, ska snart äta lite. Hejs.


Pictures

Nu kom 3 inlägg ganska tätt. Men jag var ju som sagt med Emma idag. Vi fotade lite, så tänkte bara sätta in två bilder. Kommer fler imorgon.

 

Skor


Lovade ju att visa skorna jag köpte igår. 99.50 kr på rean på Stadium.

Dagens


          Linne från H&M, Jeans från Tiger, och skor (NYA!) från Stadium.

sjunde augusti tvåtusenåtta

Tjo. Sitter bara här och fördriver tiden. Väntar på Emma som borde smsa mig när som helst. Ska möta henne vid bussen. Idag när jag vaknade var det 29 grader. Igår var det ganska mycket kallare. Iallafall på eftermiddagen då det var 15 grader. Det var sol tidigare också, nu har det regnat och himlen ser ju inte sådär jättemysig ut. Måste gå och känna hur varmt det är ute, om jag kan gå ut i shorts eller inte. Have a nice day ;) !

A little

Tjo. Kvällen har inte bestått av så mycket. Har surrat i telefon lite, var ut på en liten prommis, sett på lite tv och ätit lite chips. Allt väldigt lite, haha. Nu gör jag inte mycket. Sätter in låtar på mobilen. Ska väl snart gå och snarka. Imorgon kommer Emma hit. Kan hända att hon sover över. Det återstår att se. Nu ska jag sluta "surra" , go´natt!

Stan

Hallelåja. Var först tänkt att jag kanske skulle på staden med Malin idag. Men hon var sjuk, så det blev inte. Men då smsade Emma mig och frågade om jag ville komma. Så då tog jag bussen och träffade henne, William och myggan. Blir ju inte att kolla i så många affärer när dom där pojkarna är med, men ett par skor fyndade jag. Bild kanske kommer. Converse-look-a-likes är det iallafall.  Nu ska jag äta glass, puss.

Just me


Yesterday

 

Kofta; Only, Jeans; Tiger (systerysters gamla), tshirt; H&M.

Hade väldigt tråkig klädsel, egentligen..


femte augusti tvåtusenåtta

Go'kväll. Har inte sysslat med så mycket idag. Skulle däremot ha behövt städat mitt rum. Men icke sa nicke, så bidde det inte. Far min kom och hämtade mig och syster efter halv fem. Då köpte vi pizza. När vi kom hem så var jag inte här länge, utan då skuttade jag till Malin. Var med henne och Paulina några timmar. Kom hem för inte så längesen, så har inte hunnit göra mer än ätit mackor och druckit o'boy. Intressssant.

Jagvillocksåutomlands:)

Curly

Tjenis. Igårkväll lockade Anna mitt hår. Bara för skojs skull. Såg nästan ut som dock-hår. Tyvärr är ju det mesta borta idag. Men så blir det ju när man sover..


No shoes for me

Hello guys. Min dag har inte bestått av mycket. Följde med mor min och handlade, och sen sprang jag in på Stadium för att se om ett par skor fanns. Fanns gjorde dom inte, bara i rosa. Är inte så färgstark av mig, tyvärr. Så några skor bidde det inte.

Annars mår jag sådär idag. Är trött trots att jag sovit nästan 12 timmar. Är även apförkyld. Hostar och snorar. Nog om det. Nu ska jag nog sätta in bilder från Umeå på datoren. Har inte tagit så många, men några stycken. Kolla http://www.saraaA.pixbox.se :)

Umeå fotbollsfestival 2008

I´m back.

Hela faderullanlej började torsdagmorgon. Jag befann mig på kansliet kvart i sju, och därifrån rullade vi strax efter klockan sju. När vi kom fram till Umeå bar vi in våra saker sen vandrade vi den korta vägen till Gammlia. Inte långt efter tolv började våran första match - mot Järfälla. Vi hade ett riktigt bra läge att ta ledningen på en hörna, men så bidde det inte. Utan vi förlorade istället. På eftermiddagen gick vi in till stan. Jag köpte blåbärsmjukglass som bara rann. Klockan sju spelade vi Laserdome. Kul som fan var det! Efter det gick vi "hem" till Östra Gymnasiet igen. På fredagen hade vi nästa match mot Guif. Vet inte vad vi gjorde den matchen men förlorade gjorde vi. Nästa match var vid klockan fem. Där hade vi matchen och spelade mycket bra. Men det svåra för oss är nog att göra mål. Så Vindeln (?) som vi mötte fick ett mål i slutminuterna. Och det blev förlust - åter igen. På kvällen gick vi på disco och shakeade loss. Kul var det. På lördagen hade vi ytterligare en match. Vi var i B-slutspel. Vi spelade mot Byske / Bodå som vi mötte i Piteå Summer Games och förlorade med 2-0 mot. Den här gången blev det 0-0 i fulltid. Och matchen avgjordes på det mest orättvisa sätt. Straffar. Så ja. Förlorade gjorde vi ännu en gång. Och vi gick utan vinster från den här turneringen. Men sen är vi också flest 95:or och möter 94-lag. Menar inte att 95:or är dåliga. Men det är vårat första år på 11-manna och dom andra lagen har ett års erfarenhet av det. Så det blir ju en viss skillnad.

Efter matchen på lördagen for vi tillbaka till skolan och åt och duschade. Vid fyra gick jag och några till in till stan och köpte glass. När vi kom tillbaka åkte jag och fler till Nydala med p95. Såg på en match mellan Lira p96 och något annat lag. Lira vann med 2-0. När vi kom tillbaka åt vi, sen gick vi till discot. Därifrån gick vi vid tolv. Smsade lite med Malin på vägen till skolan och när vi kommit fram. Sen skulle både hon och jag sova. Vaknade gjorde jag av att Emma väckte mig mellan åtta och halv nio. Då gick vi och åt frukost och sen packade jag. Var tänkt att vi skulle åka hem med bussen klockan 10. Men ett visst p95 lag var lite söliga så vi kom iväg först kvart i elva. Satt med Emma på hemvägen. Var rätt skoj ändå. När jag kom hem kom syster och mötte mig, och när jag kom hem var jag helt slut. Har faktiskt blivit förkyld därborta för idrottshallen vi sov i var kallkallkall. Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket. Legat i soffan och glott på dumburken, och ätit middag. Sen har jag även hunnit sitta här ett tag. Nä, nu ska jag sluta skriva. Har nog fått med det mesta nu. Märkte att jag berättade väldigt detaljerat. Hejsvejs!

RSS 2.0