Going wrong

Håhåjaja. Ännu en slö söndag. Det enda vettiga som har gjorts är att jag har hängt tvätt och sprättat upp en fåll på mina gardiner. Sprättaren var spårlöst försvunnen så jag fick använda mig av en sax. Man tager vad man haver. Har även spelat lite guitar hero. Måste göra några tal i matten också. Jobbigt värre. Förresten irriterar jag mig på att det inte går att få någon profilbild i menyn. Jag har kollat på designadinblogg.se och allt men det funkar inte.

Det är faktiskt dumt att helgerna springer iväg såhär. Imorgon är det ju måndag igen. Man kan ju glädja sig med att det bara är tre veckor till innan det är jullov.

fjjj.

S.


Bikbok

Kollage av mig.


BIKBOK

"renovering"

HEJ! Ska bara meddela att det kommer vara sjukt fult här idag och kanske ännu längre. Fick för mig att ändra allt. Då vet ni, svejs.

Update; Nu ger jag mig för den här gången. Det blev inte så bra men jag kan typ inte göra en snygg header. Nu ska jag duscha och sen får jag se vad som sker.

Jul i vårt hus

Sitter för tillfället och borstar tänderna. Har precis duschat, orkade inte tvätta håret nu, gjorde det vid klockan två idag. Har städat mitt rum idag, som jag sa att jag skulle göra. Vi har också plockat fram adventsljusstakar, stjärnor och julgardiner i köket. Imorgon åker det upp röda gardiner i mitt rum. Mysipys. Var på hockey också och det slutade med vinst för Luleå, 5-3 mot Rögle. Det är så jävla rätt åt mig. Jag har sagt "Luleå suger, dom kommer tyo åka ut från elitserien och blablabla." Än har jag inte varit på en match i år som dom har förlorat. Nog för att jag bara varit på fyra matcher men ändå. När jag kom hem så åt jag middag. Mamma har köpt en sån där hel kyckling för ett tag sen och så gjorde hon den idag, med klyftpottis och någon go´ sås. Jag tycker om mat, hehe. Gick till Mikaela en sväng också. Vi såg lite på Julens Hjältar :) Jag blev helt trött vid halv tio så jag gick hem. Har ännu inte kommit mig i säng. Har sett på tv och spelat lite guitar hero med Anna. Snart ska jag bege mig till mitt nystädade rum och lägga mig i min renbäddade säng och läsa. Slutligen ska jag sova, lovely.

Garlic

Jag skrev ett inlägg igår men när jag publicerade det så blev det något knasigt. Hade ingenting speciellt att berätta ändå, bara om skolan som vanligt. Efter skolan hade jag massa huvudvärk och var trött, så jag låg i soffan och glodde på tv ett tag. Jag ville sova men inte somnade jag. Lagade "kycklinggegga" (det låter gott va? haha) till middag och Angelica kom och gjorde mig sällskap att äta det. Det består av kyckling (färdiggrillad eller filé spelar ingen roll), grädde, tacokrydda och vitlök. Sen äter man det på tacochips med gurka och tomat. Yum. Fast jag glömde sätta i vitlöken igår, hehe. Sen gick vi och mötte Sandra på Konsum. Vi var där en stund, gick och mötte Emma och sen tillbaka till Konsum. Emmelie kom också dit. Jag och Emma köpte en B&J - Fossil Fuel, det var mums. Sen gick vi hem till mig och Mikaela kom förbi efter en liten stund. Vi såg på Idol och surrade lite smått. Sen gick jag, Emma, Emmelie och Mikaela ut en stund efter att Sandra och Angelica åkt. Det var kallt så vi gick in igen circus kvart över tio kanske. Så såg vi på Idol och Idol eftersnack. Jag blev ganska glad när Johan åkte! Men den där tjejen som fick värsta hyper när han sjöng, skämma ut sig själv eller? Och sen gråta när han åkte ut som flera gjorde, det var ganska kul faktiskt. Förresten så har Robin B blivit värsta bra, och han var lite söti igår, det brukar han som inte vara, haha. Jag gick och la mig efter att Mikaela gått hem och somnade kanske tio över tolv. Idag ska jag städa och sen ska jag på hockii. Pussohej.


Bebis!

Jag for inte till staden ikväll. Vi fick finbesök från Boden och de är fortfarande kvar. Har just suttit och gosat med en sovande bebis. Varför luktar alla bebisar så gott egentligen? Ih, han är så sötig. Efter att jag varit hos tandläkaren satt jag vid datorn för det mesta. Ni såg väl mina och Sandras möss och det? Vi har typ sämst humor, och ganska tråkigt ibland. Satt även och skrev lite på min berättelse. Har inte blivit mer än drygt 4 A4:an ännu, liiite mer än så. Händer väl inget mer än lite tvtittande och så småningom ska jag väl sova. Fredag imorgon, sköntsköntskönt. Uh, vi ska disikera en firre kom jag på.

Sandra, jag & mössen

Jag och Sandra konverserade på msn och irriterade oss på varför allt måste vara så dyrt, eller överhuvudtaget kosta någonting. Det spårade ur lite smått och så kom vi fram till att vi ska demonstrera i musdräkter så att ingen känner igen oss. Så vi har suttit på varsin dator, i varsitt hem och ritat våra olika grejor. Resultatet kommer här, haha.

Mina delar till musen.

Sandras delar

Vi kom på att den inte hade några armar och ben så då gjorde vi en arm och ett ben var:

Sandras

Mina

Haha, en skylt. Min skylt.

Sandras skylt

För att skrämma upp de som inte håller med oss: hatt och stav, dessa är mina.

och Sandras

Och så tyckte vi ju inte att de/vi skulle gå nakna, så de fick kläder. Det här är mina kläder.

Och Sandras kläder och snygga modell.

HAHAHA. Måste bara observera er om att vi inte var så seriösa, vi hade väl rätt tråkigt innan. That's all. x)


DISKMASKIN.

Sitter och lyssnar till ljudet av en diskmaskin. Klingar som musik i öronen, skulle jag nog inte säga. Skönt att den var klar nu. Idag fick vi sluta efter matten, dvs 11.15. Hann klämma in tre lektioner på 3 timmar och en kvart. Svenska- och jag läste. Idrott- och vi spelade innebandy igen. Och så matte förstås. Det är förresten sjukt kallt ute idag, brrr. Efter den långa skoldagen begav jag mig hemåt med Sandra. Vi gick genom den varma regnskogen och korsade Antarktis. Vi åt mackor och drack O'boy, sen spelade vi Guitar Hero. Strax före tretton knatade vi ner till vårdcentralen och jag var hos tandläkaren i sisådär fem minuter. Jag är glad att jag inte har tandläkarskräck, faktum är att jag tyckte om att gå till tandläkaren när jag var liten. Det gör jag inte längre, men jag är definitivt inte rädd för det. Hon sa att jag fick i uppgift att vicka på en tand som knappt är lös. Men ofta jag vill det. Sen har jag redan nu en lös tand på nedre raden. Två gluggar uppe och två nere är väl inte hipphipp hurra precis. Jag skulle ju inte skratta utan att hålla för käften då! Nu är det ju nog jobbigt. Ursäkta för tandprat den senaste tiden, men jag tycker allvarligt talat synd om mig.

Aerosmith

Tog en skön promenad där efter att jag skrivit. Gick i min ensamhet i femtio minuter och lyssnade på musik. Det var kallt om benen men inget annat. Varför blir alltid de kalla? Det var även en gnutta irriterande att handsfree-"pluppen" bara for ut hela tiden. När jag kom hem så spelade jag guitarhero med systeryster. Mamma/hon (vet inte riktigt) köpte Aerosmith igår, endast 299 på Ica Maxi. Så nu har vi två gitarrer också, det är ju lite roligare det. Har även hunnit med att se ett avsnitt av oth, men inte gjort matte - det viktigaste. Jag tycker det är så jävla tråkigt att jag får kruuuuupp. Men det måste göras, så jag ska nog göra bort det nu och sen se på bönderna. Hej!

twentytwo

Hellu. Har nyss tryckt i mig en mandarin (clementin för att vara exakt). Måste meddela att satsumas är godast, den här var liksom hård. Intresseklubben antecknar så det ryker. Slutade klockan fjorton.nollnoll idag, innan det hade vi fyra lektioner; no, so, slöjd och svenska. På slöjden sydde jag ihop en del av min kjol, nu är det bara öppet på framsidan där dragkedjan ska vara. Och självklart ett hål rätt igenom så den går att använda. På svenskan läste vi i hela femtio minuter. Började på någon ny bok, verkar rätt så bra iallafall. Vill läsa Hur kär får man bli? nu, Angelica har snart läst ut den, då ska jag sno den! Funderade på att fara ut och springa lite, men jag tror det får bli en prommis istället så kanske jag kutar imorgon. Var för övrigt till tandläkaren idag, mina tänder var tydligen påväg. Yeahright, jag kommer ha gluggar tills jag är 22. Ska kanske dra ut en tand på nedre raden också, jag döööör. Jag har fan aldrig haft problem med tänderna tidigare. Varför ska jag få det nu? Äh, ska väl inte klaga egentligen. Tänk på barnen i Afrika var det ju.


Upp och ner, ner och upp

Så var man hemma från ytterligare en skoldag. Visserligen så kom jag hem för drygt en halvtimme sen, men ändå. På no:n redovisade jag och Sandra om tagghudingar. Jag kände mig allmänt skrattig men det gick ändå rätt bra, förutom att jag stod och läste rätt upp och ner från boken vi gjort då. Men det var för att jag inte skulle skratta, och jag var ju inte den enda som gjorde det heller. Sen hade vi spanish och såg bara på något program. Hål+mat, sen engelska och glosförhör. Tror det gick helt okej, glömde bort ett ord där ett tag men sen dök det upp i min hjärna igen. På hålet där hade flera snöbollskrig, jag var dock inte med mycket. När jag såg Emma och Mikela var jag rätt glad för det faktiskt. På idrotten spelade vi innebandy, det var rätt kul. Brukar som inte tycka det. Läste på svenskan innan vi slutligen slutade. Ska snart äta stekt palt från igår, senare ska vi bege oss till Storheden. Pussochhej.

Poor kids.

Dagen har väl egentligen inte varit så speciell. Fick en chock när jag kom ut på morgonen, var ju hur mycket snö som helst! Går alltid i diket när jag går till skolan, idag fick jag en hel del snö i skorna ska jag påpeka. Hade helt vanliga lektioner på skolan. Mentorstid, so, matte, spanska, bild och hälsa. Alltså helt seriöst, nog är man väl lite knasig om man tvingar oss stackars barn att gå ut i värsta blåsten plus att det snöade på hälsan. Hade iskalla fötter när jag gick och när jag kom hem drack jag äcklig varm choklad. Smakade papper. Ställde mig och skalade potäter efter det och sen gjorde jag ett par julkort, hade dock ingen fantasi. Åt palt till middag och har även hunnit se lite på televisionen. Nu ska jag duscha och sen lägga mig och läsa plus träna på glosorna. Jag är trött (som vanligt dårå). Puss!

Gulleplutt

Nu är det så här att jag har varit i Boden idag. Vi for först till Storheden för mormor skulle köpa kläder till Elias och sen  vidare hem till syster. Det var ju ganska längesen jag träffade de ändå, jag var ju sjuk förra helgen när Anna och mamma var där. Ehm, jag vet inte varför jag skriver, för jag har varken något intressant eller ointressant att berätta. Tror jag ska göra lite matte snart. Sen se på de ensamma mammorna. Vi hörs väl, hugs.


Kyla, film och Greaselåtar.

Tjohej! Kom hem från Mikaela för en litenliten stund sen. Bor ju i samma trappuppgång så det var inte så jobbigt att gå hem, två trappor upp you know. Emma var också med, hon skulle sova där. Började med att de kom och frågade om jag ville följa med ut. Jag som för tillfället hade på mig fleecebraller och en klänning bytte om till jeans och sen gick vi till gården. Var inte så underhållande där, är typ inte det längre. Gick till rinken sen och det var kallt. Så vi bytte om till mjukisbyxor alla tre och så gick vi och köpte chips och trocadero på Konsum. Satt sen i Mikaelas rum och såg på I know who killed me. Var lite bra och lite konstig. Sen fick vi något skrattanfall och så började vi sjunga Greaselåtar. Snart ska jag gå och lägga mig, ska bli nice. Godnatt!


Julkort

Det är lite julmysigt just nu. Mamma har bakat saffransbröd, jag och Anna gör julkort (jag tog dock en liten paus) och så lite julmusik på det. Jag längtar till julafton, jag brukar inte göra det. Lite tråkigt är det ju att vi inte är hela familjen längre, alla barn/tonåringar vill väl vara det. Idag då, jag följde med min syster till stan. Det var sjukt mycket folk, vi fick knappt en parkering. Vi gick bara på Tiimari och hon köpte ännu mer pysselgrejor. Köpte lite candy på Kioskpirren, svängde förbi Konsum och sen hem igen. Har suttit och gjort lite mer julkort. Näej, ska väl kolla lite på några bloggar och sen möjligtvis fortsätta arbeta. Hejochhå.

So this is Christmas

Har mest tillbringat tiden sen förra inlägget
på mitt arsle. Men säg inte att jag inte har varit
flitig för det! Började på en ny berättelse, igen, och
kändes som att det gick bra att skriva idag. Sen har
jag och Anna knåpat ihop 22 julkort till hennes
UF-företag. Det ska väl göras ungefär 65783 till, men
det får hon och hennes kompis sköta. Jag kan
ju hjälpa till lite jag också om jag får och hon är
snäll. Sen har jag även sett Idol också, mindre aktivt.
Jag blev överlycklig (typ) när Johan hängde lös,
och ännu mer lycklig när han inte hängde minst löst.
Sen blev jag oglad (låter bättre än arg i detta sammanhang)
när han inte åkte. Killen kan inte sjunga, och han är
inte ens snygg som tusentals i min ålder tycks tycka.
Förstår mig inte riktigt på dem. Näej, nu ska jag väl
borsta gaddarna, tvätta bort sminkelinket och lägga
mig och läsa några rader innan jag slumrar. Godnatt.

Smells like teen spirit

Hej! Har nyss ätit plättar med vaniljglass och blåbärssylt från igår. Slutade 2 o´clock idag. Bytte plats på matten och nolab, så vi började dagen med matte. Fick dock ägna trettio av de fyrtio minuterna till att ändra i räknehäftet. Hade inte skrivit S, V och T (sträcka, medelhastiget och tid), det var ju inte det roligaste som skulle kunnat hända. Sen hade vi musik, ah, vad kul det var! Jag, Sandra, Emma och Angelica ska spela Smells like teen spirit (jag älskar låten). Emma på trummor, Angelica på bas och jag och Sandra på elgitarr. Fast idag gick det ju som inte så bra, är inte så haj på det här med gitarr ännu. Sen kom den fruktade so:n och redovisning. Måste säga att det ändå gick rätt bra, över förväntat. Blev inte ens röd i fejjan eller pratade för fort. Något jag fått höra efter ungefär alla andra redovisningar. Hade lunch och åt någon osmaklig kebabpanna. Jag tyckte inte att det var mycket gott måste jag få säga. På no:n efter lunch så skulle vi också redovisa, men vi sköt fram det till tisdag eftersom att inte så många var klara. Nu är då mitt och Sandras arbete om tagghudingar klart iallafall, skönt det. Sist men inte minst hade vi nolab och disikerade en bläckfisk. Uäh, vi skulle dra loss munnen och allt. Och det luktade inte gott, det luktade fisk, och fisk luktar ju som alla antagligen vet inte gott. Begav mig hemåt på momangen. Nu är jag bara överlycklig för att det är fredag och att jag ska sitta och dega i soffan hela kvällen.


Hotel California

Tjohej. Hade ingen tid till att skriva igår. Gick till skolan för första gången den här veckan. Efter skolan umgicks jag lite med flickorna minus Sandra. Vi var hos Angelica och sysslade inte med så värst mycket. Gick hem vid fyra och fixade lite mat. Circus kvart över sjutton svängde Emma och hennes mor förbi och hämtade upp mig och vi begav oss till Scandic. Vi och några andra baik-lag + föräldrar rensade våning fyra där. Soffor, sängar- sånt som finns i ett hotellrum. Ska säljas sen och så får vi pengar till lagkassan. Det är ju inte dåligt. Idag har jag också varit på skolan, varit en trött mört för det mesta. Gick raka vägen hem efter skolan och käkade glass och såg på Gossip Girl. Har även hunnit med ett oth-avsnitt. Snart ska jag äta broccolisoppa, det är mumselimumsigt.

Uäeeehehä.

Låt den rätte komma in

Både jag och syster stannade hemma idag också. Har hostat en del och så, mamma hade tydligen vaknat inatt av att jag hostade. Såg en film som hette Younblood på tv4film igår, handlade om hockey och den var lite bra. De har ju oftast gamla filmer på den kanalen, filmen var från 80-talet kanske? Har nyss sett Låt den rätte komma in, måste säga att den inte var så läskig som jag trodde att den skulle vara. Den var typ inte ens läskig. Men den var som lite bra ändå. Får se om jag ska till skolan imorgon, jag tror nog det. Over and out.


Sjuker

Anledningen varför jag inte skrev igår: hade inget att skriva om. Så enkelt var det. Egentligen har jag inte mycket att berätta nu heller. Har haft en förjävla tråkig helg. Varit sjuk. Förkyld, hosta, ont i halsen. Hemma idag, jag har sett på Midsommar med syster som jag lyckats smitta. Måste nog äta lite snart, åt frukost vid tio. Det är det bästa med att vara sjuk, sovmorgon! För även om man ibland är sjukt less på skolan, så är det ju väldigt mycket bättre att befinna sig där med sina vänner än att ligga hemma hela dagen och ha tråkigt.

Heart-shaped box

Hej och hallå. Ett mycket sent första inlägg idag, men det spelar inte så stor roll. Har väl inte så mycket att berätta. Discot igår var sådär, var inte helt frisk och då var det lite jobbigt. Kom hem före tolv någongång iallafall. Det var ganska kul att skratta åt alla som hade "klänningar" som man nästan såg hela arslet på. Sexigt värre, naat. Idag har varit en av de tråkigaste dagarna på tretton år, åtta månader och tio dagar. Har varit ensam hemma mest hela dagen, och är det fortfarande. Är förkyld som tusan och trött. Mamma och Anna for till syster i Boden. Jag kunde ju självklart inte följa med och smitta lille Elias. De kommer nog hem snart förresten. Har legat och ätit chips och sett på Gossip Girl, sen i soffan och glott på dålig tv. Inte orkade jag vara med väninnorna heller. Nu ska jag glo på internet istället. Puss och hej.

Kul..

Kul att snön smälter bort igen. Kul att jag är förkyld igen. Kul att mina tänder jag drog ut i december förra året som skulle komma efter ett halvår aldrig kommer. Och ännu roligare att jag har en lös tand under en av mina gluggar. Nej, det är fan inte kul. Men nu ska vi vara positiva. Ska på disco, usch vad jag hatar ordet och varför vet jag inte. Malin ska faktiskt komma, och som hon sa så var det längesen vi träffades utanför skolan. Så ska jag också leka med Sandra, Elin, Emmelie och eventuellt Angelica där. Har duschat nyss, även fast jag duschade på morgonen. Men mitt hår var så fult, och helt seriöst så såg min lugg faktiskt lite skitig ut. På skolan var det andra och sista MR-dagen. Vi redovisade artiklar från barnkonventionen och jag stod där framme och höll seriöst på att skratta ihjäl mig. När jag skrattar utan anledning kan jag inte sluta heller. Drog visst med mig Sandra också, och Emmelie och Elin som kollade på. Uschuschusch. Det var inte kul, även om det säkerligen såg ut så. Jobbade mest med mobbning sen, och så fick vi helg circus tio minuter tidigare. Hejdå, himlen är blå.

MR

Jag blev klar med "ett livsöde" och en bokreflektion på Vinterviken igår. Måste lämna in den, och en till reflektion innan jul. Har läst en del böcker men inte skrivit reflektioner, det är ju som inte det roligaste man kan fördriva tiden med. Aja. Idag vaknade jag upp och det var alldeles vitt ute. Så då var det vinter nu då? På skolan var det MR(Mänskliga rättigheter)-dag och det kommer fortsätta imorgon. Har kollat på film, svarat på frågor och börjat med planscher som vi ska göra klart imorgon. Sen var det tydligen något anti-mobbinggrejs som skulle ske. Nu sitter jag här med förjävla ont i halsen, har beställt halstabletter av mamma som hon förhoppnigsvis köper efter att hon har slutat.

Fena

For och hälsade på i Sunderbyn igår. Höll i lille bebben, gulligull. Har varit på skolan idag. No, So, slöjd och svenska. Har iallafall klippt ut delar till min kjol nu, och börjat nåla nåt grejs. På so:n hann vi faktiskt en del med våran fiskism. Emma ritade kung Lars och jag ritade en symbol och började på skapelseberättelsen, Angelica gjorde en bok som heter Fena, det är alltså fiskismens bibel. Då vet du. Nu ska jag göra lite skolarbete i svenska. "Ett livsöde" och bokreflektion. Jippie, inte.

Rugby

Tjoho. Varit på skolan till femton nollnoll idag. Hade no på morgonen, jobbade dock inte så mycket. Sen hade vi spanska läxförhör, gick nog helt okej. Ett litet hål mellan spanskan och engelskan. På engelskan fick vi ny läxa och så jobbade vi i workbook. Sen lånade jag en bok på engelska också. Jag hatar egentligen att läsa engelska böcker, men antar att utmaningar bara är bra.. På hålet innan idrotten var jag och Sandra i omkädningsrummet innan vi började. På idrotten spelade vi rugby med våra egna regler, det var kul i början men man tröttnade ganska fort. Så vi spelade Killerball istället. På svenskan läste vi och skrattade lite som vanligt. Gick till konsum efter skolan och vidare hem till mig med flickorna minus Angelica som fortfarande var hemma. Vi gjorde inte så mycket, spelade spel och tog det rätt lugnt. Jag har nu inte helt ovanligt ont i huvudet och försöker få ner en Treo. Usch, det är verkligen inte gott. Ska och hälsa på syster, bebis och Anders ikväll. Måste ju få träffa Sofisen! Puss och hej!

Gulligast i hela världen

Jag har blivit moster idag till den sötaste lille pojken i hela världen! Grattis syster och Anders :)
Tjoho. Idag har jag varit på skolan och gjort det vanliga. Fick en bild skickad på min systerson under dagen, underbart söt som sagt. Efter skolan tog jag bussen till stan och träffade mor min, sen kom Anna. Vi köpte lite presenter till bebben och sen for vi hem och åt och slog in presenter. Efter det begav vi oss till sjukhuset en sväng. Det är ju besöksförbud på själva BB, och Sofi kunde inte resa sig för hon blev snittad. Men bebben och Anders fick vi se iallafall. Har nu kommit hem för ett tag sen, har hunnit duscha också. Ska nog ta det lite lugnt i soffan ett tag innan jag går och sover. Pusshej!

Vanilla

Hallå! Har kommit tillbaka till mamma nu igen. Åt kycklingfilé och klyftpotatis och lite efterrätt på det. Vaniljvisp är yum! Förresten, när jag och Anna åkte till Antnäs så låg det en död hare mitt på vägen, stackars.. Och när vi åkte hem var det regnigt, mörkt och dimmigt och man såg inte så bra. Det var lite småläskigt faktiskt. Ska faktiskt se på ensam mamma söker snart, sen blir det sanningens ögonblick om jag orkar. Är sjukt trött och har huvudvärk så jag kanske går och lägger mig istället. Men inget mer inlägg idag iallafall. Godnatt!

Imorgon smäller det! :)

Autumn

Hallåja. Är hos papi i Antnäs nu, är ju fars dag idag om någon missat det. Sofi och Anders skulle nog också komma hit. Har spelat Super Mario på ett gammalt Nintendo och varit en sväng på Ica. Buäh, jag har inget att skriva. Sätter in några bilder från hösten istället.

Skola.
 

Plätt/pannkake-ätning med flickorna.


Bak på gården.

Choklad och lakrits

Toodiloo. Begav mig till gården ikväll. Var där med Emmelie och Elin. Vi bakade muffins. De var torra och inte alls goda. Vi satte glasyr och något lakritsströssel på. Passade ju som inte så bra med lakrits och choklad tillsammans. Nu är jag faktiskt ganska trött. Så jag ska nog inte vara uppe hur länge som helst inatt. Imorgon ska jag nog till far min, det är ju fars dag ju. Herrå!


YATZY

Kom alldeles nyss hem. Blev att vara hos Elin för det mesta, och inte gjorde vi något speciellt speciellt, vilket var ganska väntat. Men det var trevligt ändå! Vi spelade yatzy, surrade på, lekte charader, haha. När Emma och Emmelie gick så gick jag, Sandra och Elin ut. Blev sittandes på en busshållplats till Sandras buss kom. När jag gick hem var det jättekallt. Jag hade inga långkallefjonger, ingen mössa och inga vantar. Nu är jag hungrig och när Anna kommer hem ska vi förhoppningsvis äta. Får nog ta mig en banan tills dess. Puss och adjö, fiskar i en sjö (den kom jag på nyss!)

Special.

Hej. Sitter här och borstar tänderna. Ska bege mig till Elin snart och vara med alla flickor, tror jag.  Som vanligt på helgerna är jag ju rätt seg på morgnarna (dagarna?) Vi skulle göra något speciellt idag, alltså inte bara vara med varandra. Men ingen kommer på något. Så vi får se vad vi hittar på. Ha det bra iallafall!

Now I know I'm not the only one

Hallelåja. Basketen var ganska trevlig måste jag säga. Sen att Plannja förlorade är ju en annan femma. Var där med Emma, Angelica och Adam. Det började mindre bra. Jag råkade gå till fel läktare, men det löste sig ju bra sen. Har sett på tv sen jag kom hem och ska fortsätta med det en stund till. Det är ju fredag, så lite chips och dipp ska få åka ner i min mage. Det tycker den om! Eller, jag tycker om det iallafall. Imorgon ska det hittas på något med flickebarnen. Vad som sker får vi se. Och sen är det söndag, och så måndag igen. Jag har inte sagt att jag är positiv av mig.

Jag blir aldrig less


Jose Gonzales - Heartbeats

Mr and Mrs Spigg

GOD DAG!

Innan jag somnade igår läste jag elva eller tolv kapitel i min bok. Och det är inte såna där korta kapitel heller. Men jag var som inte så trött, hihi. Idag har jag varit på skolan som alla andra vanliga fredagar. Det vill säga varken lov eller röd dag. På nolabbet så labbade vi ingenting. Vi började bara jobba med djurarts-grejsimojser lite smått. Jag och Sandra ska skriva om tagghudingar så du vet! På musiken spelade vi någon låt. Jag spelade både gitarr och piano. Kan väl inte säga att det låter så vackert där man sitter och spelar. Sen hade vi SO. Läste gjorde hon och sen skulle vi komma på en ny religion. Jag, Emma och Angelica har hittat på Fiskismen. Mr och Mrs Spigg är Gud, respektive Gudinna. Och så har vi kungen, Gammelgäddan Lars. På lunchen gjorde vi väl inte så mycket. Jag och Hannah sjöng, och våran grupp heter Hsss. WE WILL ROCK YOU! På No:n fortsatte vi med djurarterna och sen hade vi matteprov. Det gick väl ganska bra tror jag. Svarade på alla utom en iallafall. Den sista, den höll jag på med i säkert mer än tjugo minuter. Sen gav jag upp. Slutade och gick hem till mig med Emma, Elin, Emmelie och Angelica. Spelade Med Andra Ord igen och sen så gick dom hem. Jag skrämde nog iväg dom lite, haha. Har duschat nu. Ska på Plannja sen och om jag skulle gå ut med skitig lugg skulle jag bara tänka på den hela tiden. Så det fick bli en dusch. Nu var det slut på det ointressanta. Puss och hej, leverpastej!

EMA

Blev att sitta här till ungefär för en timme sen. Påbörjade en berättelse. Jag tycker om att skriva, det har jag alltid gjort. Har några gamla berättelser på datorn som jag skrev på lågstadiet, tror jag det kan ha varit. Kanske ettan eller så. Hoppade i duschen när jag gick härifrån, för ungefär en timme sen alltså. Ser på EMA men det är som reklam nu. Ska väl gå och sova om ett tag. Adjöken!


Detail

Tjolahopptjolahej. Blev en sväng till gården igårkväll. Var som ett tag sen tycker jag. Såg Bonde söker fru där och åt Elin och Emmelies kladdkaka. Gick och la mig vid tio och läste en boka. Idag steg jag upp 07.07. Gjorde sånt som man gör på morgonen. Det vill säga åt frukost, klädde på mig, borstade tänderna och sminkade mig. Började dagen med svenska och jag skrev klart min uppsats "Ett livsöde". Nu väntar bara renskrivning på datoren. Men jag tycker inte att jag skrev den på ett bra sätt, uääe.  Sen hade vi idrott och vikarie där. Eftersom att vi fortfarande har valvecka så spelade vi basket igen. Det var sjukligt varmt måste jag få tala om. Idag var jag klar helt fort efter idrotten. Jag brukar vara bland dom sista men jag har börjat rappa på. Jag var klar 10.07 och lektionen efteråt började 10.25. Tummen upp! Matte var det där. Fick tillbaka testprovet och om vi hade fått betyg hade det varit mvg. Så det var väl bra. Åt lunch sen och sen var det spanska. Vi höll på med schemagrejs, korsord och översättning av meningar. En timmes hål, jag var rastlös som en ko, och så avslutade vi med engelska. Fortsatte på en berättelse, den är klar snart. Måste göra hemma för den ska vara klar på tisdag. Och vi har engelska först på tisdag. När vi slutade gick jag raka vägen hem och fortsatte plugga. So, spanska, matte och engelskan. Blev klar med allt utom engelskan. Lite kvar på den som sagt. Har ätit middag och sen satte jag mig här. Ska nog se lite på EMAMTV ikväll. Ha det nice!

Classic

Hej och ursäkta. Ursäkta att jag skrev ett kort och hur tråkigt som helst inlägg igår. Ska gottgöra mig och skriva väldigt detaljerat idag tänkte jag. Bara för att. So here we go. (Börjar med gårdagen.)

Tisdagmorgon och jag steg nog upp vid kvart över sju. Seg som jag är på morgonen så blev det rätt stressigt. Kom väl sisådär 1 minut för sent. Började med no, jobbar för tillfälligt med olika djurarter. Eller ska börja kanske man borde säga. För vi hann bara med Huimins pratande och vårat antecknande. Sen hade vi nog spanska. Började jobba med att skriva av vårat schema på spanska.. Vi hade hål ett tag, och sen engelska. Skrev klart en uppsats och började med en berättelse där vi skulle välja ett färdigskrivet slut, eller början. Hål i 55 minuter och sen var det idrott. Som jag berättat igår så spelade vi basket som var mycket roligt. Bytte om och så slutade vi med att läsa i 40 minuter på svenskan. Och sen hände något otroligt! Jag och flickebarnen begav oss till Sandra och gjorde plättar, som jag också nämnt tidigare. Sandra hade nytapetserat rum och det var sjukt snyggt måste jag säga. När vi tjockat plättar så vandrade vi till staden. Kikade runt och sen for vi hem. Jag var trött som en gås då, så jag såg bara på tv och somnade i soffan före nio. Gick och la mig då och somnade före tio någongång.

Imorse blev jag väckt av mamma någongång före sju. Steg upp fem i och duschade. Klockan hann bli rätt mycket innan jag var klar så det blev stressigt idag också. Var meningen att vi skulle ha NO men det blev att vi fick göra ett testprov i matte istället. Gick nog helt okej, hoppas jag. Fortsatte med SO och religion. Ett hål sen, gick hem till mig och spelade med andra ord, det börjar bli tradition. Slöjd var det efter det. Fortsatte på min kjol. Har ju som inte hunnit så långt än. Sen var det då dags för klassikern. Simma fyrtioåtta längder. Jag och Sandra var ju hur bra som helst och råkade missa bussen. Sprang förbi några pojkar och då hoppade min mobil ur fickan. En snäll pojke gav den mig, då sa jag tack, haha. Sen vi gick tillbaka till slöjden och sen hade vi svenska. Slutade och Sandras mamma kom och hämtade oss. Så gick vi till Pontusbadet och förklarade att vi skulle göra klassikern. Och så gjorde vi den och det gick ganska bra faktiskt. Så fyrtioåtta längder senare så sitter jag nu här och ska snart äta middag. Tjingtjo!

Plätttttar

Tjohej och tjoho!

Nu är jag hos Sandra med alla fem favoriter. Vi ska äta plättar, hehe. På skolan gjorde vi väl det vanliga. Fick tillbaka engelskaprovet. Måste väl säga att det hade gått ganska bra. På idrotten spelade vi basket. Det var kyyyl. Det var det det. Over and out.

Fräckt.

Har ätit en ganska tidig middag idag måste jag säga. Hade utvecklingssamtal idag. Blev inte jätteledsen av att missa hälsan och sluta en halvtimme tidigare. For och handlade en sväng med mamma då. Sen köpte vi pizza, som jag som sagt har ätit. Vad less jag blir på att aldrig ha något vettigt att skriva. Men jag kan inte låta bli. Ish, jag är nog bloggnörd. På riktigt.

Ikväll tror jag inte att det sker så mycket. Blir ju ganska lång afton när man äter tidigt. Gud vad jag var inne på det nu då. Att jag åt tidigt. Ska nog spela spel med Anna och mamma lite. Det händer ju inte alltför ofta. Imorgon är det inte helt oväntat skola igen. Längtar redan till fredag!

AAh. Förresten. Det var ett sär på Willys. Alltså inte en som var sjuk (vad jag vet). Utan ett puckoo. Mamma blinkade och skulle svänga in på en parkeringsplats. Så kommer en jävel och snor platsen. Var bara tvungen att nämna det.

Skola

Hallå!
Befinner mig på skolan. Var förjävla tungt att stiga upp imorse. Kunde inte somna igårkväll. Oväntat. Har hunnit ha lite mentorstid, so och matte också. Då vet ni. Hejs.

Back before you know it

Kan ju inte säga att jag har roat mig med speciellt mycket kvällen innan skolan börjar om igen. Kan väl mest kalla det tvtittande och datorsittande. Såg på Ensam mamma söker och sen tog jag en ganska lång dusch. Snart ska jag väl gå och sova. Har varit vaken i ungefär tio timmar så vi får se om det går att somna. Blö. Jag vill verkligen inte börja skolan igen. Vill inte vill inte vill inte. Men jag måste. Så godnatt!

Lista

Snott av Angelica, hihi.

ALLMÄNT
namn - Sara Andersson
födelsedag - 5 mars
hemstad - Luleå
ögonfärg - Blågröna
hårfärg - Rött
längd - 161 cm
högerhänt/vänsterhänt - Högerhänt 
värsta ovanor - Värsta och värsta. När jag tar upp mobilen måste jag stryka med tummen över displayen.
stjärntecken - Fiskarna
skostorlek - 38/39
är dina föräldrar skilda - Ja
skor i dag - Skoletter eller vad det nu heter, från Vagabond.
svagheter -  Kan vara rätt blyg. Har dock bättrat mig lite.
självförtroende - Ganska dåligt är det nog.
rädslor - Mörkrädd!
första du tänker på när du vaknar - Vad är klockan?

ANTAL
syskon - 2 systrar
piercings - 3 hål i öronen
tatueringar - Nej

FRAMTIDEN
namn på barn -  Vet inte.
vad vill du bli när du blir gammal - Jag vill bli mamma en vacker dag tror jag. Och ha det mycket bra!
jobbet - Vet inte.

FAVORIT
mat - Grillat måste jag nog säga.
sport - Fotboll.. och basket.
djur - Katt, hund och kanin.
glass - Vanilj. Eller Cookie Dough!
godis - Fazerchokladen!
låt - Kan inte välja en.
popgrupp -  Popgrupp.. vet inte. Ingen?
nummer - 19
tuggummi - De flesta.
helgdag - Lördag
årstid - Sommar och höst.
tandkrämsmak - Mint är det väl
radiostation - The voice, RixFm

HAR DU NÅNSIN
rymt hemifrån - Nej
skolkat - Jo
sovit utomhus - I tält (A)
gråtit i skolan - Ja
spytt i skolan - Nej
velat bli modell - Njae
gjort något dumt som du skrattar åt i dag - Jo
sett en död människa - Ja
druckit alkohol - Smakat ;)
använt droger - Nej
ätit sushi - Smakat ja.
retats - Ja
bråkat utan anledning - Några töntiga bråk har man väl haft.

THIS OR THAT
cider eller öl -  Inte för att jag brukar dricka något av det. Men cider.
pepsi/cola - Cola
mcdonalds/burger king- Aldrig ätit på Burger King.
choklad/vanilj -  Vanilj och choklad!
jordgubbar/blåbär - Jordgubbar
kött/veg - Kött
tv/film - Både och
gitarr/trummor - Gitarr
adidas/nike - Adidas
kinesiskt/mexikanskt - Mexikanskt
paj / kakor - Både och

KAN DU
gå ner i splitt - Nej
skriva med båda händerna - Nej
vissla - Ja, men inte melodier
ha dina ögon i kors - Nej

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
du pratade med - Anna
du msnade med - Mikela igår
du skällde på - Vet inte

SENAST DU
skrattade - Idag, inte asgarv.
grät - Vet inte
filmen du såg - Vacancy
tuggade tuggummi - Idag
sjöng en sång -  Idag har jag väl sjungit någon låtsnutt.

VAR ÄR DU
vad ser man utanför ditt fönster - Det är mörkt så jag ser ingenting.
lyssnar du på musik nu - Nej
vad har du på dig - Underkläder, linne, fleecejacka och mjukisbyxor
vad är det på din musmatta - Den är svart.

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
druckit alkohol - Nej
rökt - Nej
snusat - Nej
motionerat - Ja
solat - Nej

Vacancy

Halloj!
Jag snarkade till tolv idag. Kunde inte somna inatt, blev väl kring tretiden. Åt frukost framför filmen jag hyrde igår. Den var som ändå lite bra. Vacancy, hette den. Handlade om några som skulle övernatta på ett motell och satte på några filmer som fanns i rummet. Det var skräckfilmer och så såg de att filmerna var inspelade i rummet dom var i. Och sen hände det en massa grejer. När jag sett filmen klädde jag på mig och sånt, sen hämtade jag och mamma vinterdäcken i källaren. Vi rullade vidare till mormor där jag intervjuade henne om hennes uppväxt och det. Skolarbete alltså, inte bara för skojs skull. Kom hem därifrån för en stund sen. Har varit ner med sommardäcken och cyklarna i källaren också.

Förresten. Nu har vi fått snö i Luleå också. Lite mysigt är det allt. Förresten 2. Imorgon börjar skolan igen. Jag är inte peppad. Det är inte mysigt.

Och så här ser vi ut:


IGÅRKVÄLL.

Godis, chips, kladdkaka...

Usch, just idag var det läskigt att vara hemma själv.
Har varit en trevlig kväll med Emmelie, Elin, Sandra och Natalie. Jag hade hyrt en skräckfilm, men det blev inte att se på den. Vi satt vid köksbordet och surrade och proppade i oss godis, chips, kladdkaka, chokladbollar, milkshake och läsk för det mesta. Och herregud vad tjockt det där lät. Men det var precis vad det var också. Vi klädde ut oss lite också och plingade på hos någon. Men vi vågade inte stå kvar och säga bus eller godis så vi sprang iväg. Hahaha. Nu är jag förövrigt mätt som en plätt. Och så skulle gulle Mikaela komma och göra mörkrädda mig sällskap till mamma kommer hem från Kulturens hus. Vågar inte gå och sova innan mamma kommer, hihi.

Frost


Hoho i stugan. Då gick vi in i näst sista månaden år tvåtusenåtta då. Minns ju nyårsafton som igår. Eftersom att klockan inte är alltför mycket så har jag faktiskt inte hunnit göra så mycket. Trodde att jag skulle åka och handla godis, chips och sånt till ikväll, men det hade flickorna redan fixat. Så då blir det nog att fara en sväng till hantverksmässan i Arcus med Anna och pappa en sväng. Ha det gott!

RSS 2.0