09.06.30.

Det blev stan med Elin och Emmelie igår. Det enda jag köpte var pärlor och nåt band som jag knåpade ihop till ett armband (tack för tipset Emma!) En kulglass köptes på Blå Gåsen också, det var inte helt fel.
Efter stan for jag hem och åt och sen bar det iväg igen. Cyklade på min cykel, utan luft i bakhjulet, till Emmelie. Som tur var så fick jag pumpa cykeln hos Emmelie. Sen cyklade vi iväg igen och hamnade på Konsum. Där köpte vi ett 6-pack med minimagnum och delade på. Det blev glass i stora lass igår, bokstavligen. Sen bar det av till en strand vid vattnet där vi roade oss ett bra tag. Efter det cyklade vi runt lite överallt och slutligen hamnade vi åter igen på min balkong där vi, hör och häpna, spelade spel! Flickebarnen for hemåt vid elva och jag var trött som en mört. Jag gick och la mig före tolv och somnade vid halv ett.
Idag ska jag umgås med Emma och Elin. Emmelie har nu farit till stugan sin och återvänder inte förrän på söndag. Sorgligt men sant. Nej, nu måste jag göra mig klar. Ciao!


Bild snodd av Elin.

Pemmelie!

Glassigt.

Elin & Emmelie :)

SLOW DOWN.

Cha! (Snygg stavning, jag vet.)
Igår väcktes jag strax efter ett. Då blev det påklädning och frukostätande och sen plockade pappa och Anna upp mig och vi rullade till Antnäs. For dit över dagen för att jag tänkte vara ute i det fina vädret. Blev dock inte att vara ute sådär jättemycket ändå. Kom till mami igen på kvällen och då satt jag och Anna ute på balkongen ett tag. Senare såg jag Flight 93 på 6an och efter det såg jag och syster på Festival. Somnade gjorde jag strax efter tre och idag vaknade jag av alarmet jag ställt 10.30. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det stan med några tjejor. Adios!

EN DAG SOM DENNA.


Linne/tunika som jag slagit knut på- bikbok, avklippta fornarinajeans, gladiatorsandaler och väska från h&m, armband - presenter och ring från ur och penn.

BAPPELSIN.

Jag är fortfarande vaken. Hur jag orkar är en gåta. Jag sov väl drygt 6 och en halv timme föregående natt, ställde ju klockan på 10.
Såå, vad har jag gjort sen senast? Sett på film, som jag skrev. He's Just Not That Into You, eller Dumpa Honom på svenska, fick det bli. Började se den igår så då var jag ju klyftig som fortsatte se den. Jag målade faktiskt tåisarna också. Och så har jag provat en del kläder. Och kollat på en starkt, färgglad regnbåge. Och självklart klickat runt på hur många bloggar som helst. Och (ytterligar ett och) inte att förglömma, ätit en hel del godis och lite glass.  Nog går det att roa sig fast man är själv, tydligen långt in på natten också.
Jag har inte varit med någon sen i torsdags heller. Får ta igen det till veckan, höhö. Men, jag har sagt det förut, flickorna har ju psg hela helgen.
Näej, nu ska jag väl sitta här en stund till och sen blir det nog att sova säng tills jag vaknar. Gooodnatt!


WE WERE FATED TO PRETEND.

Kul att solen gick i moln en halvtimme efter att vi placerat oss på Lulviken. Vi hann äta lunch på stranden och sola några minuter. Satt kvar en stund eftersom ett molnfritt "hål" såg ut att dyka upp, men den solen varade väl i tio sekunder. Åkte hem och strax efter det kom åskan på besök. Jag och Anna försökte sitta på balkongen men det började regna på oss. Vid tretiden hoppade jag in i duschen och sen fixade jag till mig lite och följde med när mamma skjutsade Anna och en vän till busstationen. På hemvägen svängde vi förbi kioskpirren och där köptes det godis. Sen for vi hem och åt och jag har spenderat den största delen av denna lördagkväll framför datorn. Är hemma själv också, det blev inte att fara till Piteå och mamma jobbar och Anna är i Boden. Har målat naglarna på vänsterhand och ska fortsätta med höger när jag har satt punkt för detta inlägg. Tänkte måla tånaglarna också men tror att jag gör det imorgon och ser på film istället. Good to know, yah!

NÄR DET BLIR VARMA SOMMARDAR.

Hola!
Det första jag gjorde imorse när jag steg upp, klockan tio, var att kolla på termometern. Oj, 27 grader i skuggan. Vad jag blev ledsen i ögat då (ironiiii, för dom som inte förstår det). Åt ytterligare en frukost på balkongen. Nu har jag gjort i ordning matsäck, (eller vad man nu ska kalla det) smort in mig och är redo för beachen. Nu är det bara systern, som skulle jobba en sväng, jag väntar på. Sen ska jag ha en dag i solen. Great. Puss på näsan!


DON'T COMPLAIN, DO SOMETHING ABOUT IT.

Det blev att sitta ett tag på balkongen iförd endast shorts och linne denna kväll. Spelade spel, drack isté, åt chips och lyssnade på musik. Sen tänkte jag se på film men det sket jag i för det blev långtråkigt.
Snart måste jag gå och lägga mig. Ska ställa klockan på 10 imorgon. Blir beachen med syster först och på kvällen skulle jag och några tjejor eventuellt till Piteå.
Måste bara meddela att det är 19 grader den här tiden, inte illa. Jag måste också meddela att jag saknar Sandra och jag tror att hon kommer hem på söndag. Nu skrev jag bara för att skriva, som så många andra gånger.

SOMMAR, SOMMAR OCH SOL.

Åhej vilken härligt väder det bjuds på i Luleå nu. 24 grader redan klockan tio imorse, frukost på balkongen. Inte helt fel alltså. Eftersom att mamma var tvungen att fara och fixa något som hade blivit galet i bilen så blev det inte så mycket till strand idag. Jag och Anna gick ner till älven och låg där en timme innan mamma plockade upp oss och vi for hem och fräschade till oss. Sen blev det en tripp till storheden, främst h&m. Där fick jag ett linne och en trosa av mor min. Nu ska jag och syster sätta oss på balkongen och äta chirre samt spela tiotusen. Hääärligt!

STEKT FLÄSK.

Aloha!
Idag har vädret varit klockrent. 27 grader i skuggan och solsken, solsken, solsken. Mumma. Jag, mamma och Anna brummade till Boden, till Sofi, och låg utanför hennes hem och stekte fläsket. Soleksem fick jag på köpet. Jag har sagt det förut och jag säger det igen - jag kan inte bli brun, hur mycket jag än vill. Vi började iallafall köra hemåt vid 18 men stannade och handlade på Kvantum i Boden.
När jag kom hem duschade jag, åt, klädde på mig och så vidare och sen gick ut till Elin och Emmelie vid niotiden. Gick dock upp till min balkong och spelade tärningsspel, vårat nya intresse. Dom gick strax efter tio, dom har ju psg i värmen imorgon. Jag avundas dom inte.

Jag kan ju ta och skriva kort om den intressanta gårdagen också; jag satt på balkongen och solade drygt en timme och på kvällen var jag med Elin. Klart slut.
Imorgon blir det troligtvis playan. Får väl smörja mig med solskyddsfaktor 350 eller nåt. Nej, men 20 får det nog bli faktiskt. Kul. Jättekul.


VI KUNDE HÖRA HÖSTENS MÖRKA VATTEN BRUSA UNDER BRON.

Tjenaretja!
Under gårdagen skedde inte särskilt mycket (som vanligt). På kvällen, vid sju, träffade jag Emma och vi promenixade och hamnade slutligen i båthamnen. Dit kom Elin och efter en stund även Emmelie. Satt i Emmelies båt och svamlade och redan vid nio skildes vi åt, Emma gick hem till sig och vi övriga gick till mig. Spelade tiotusen några gånger och vid elva vinkade jag adjö till mina vännor. Satt vid tvn ett tag och lade mig i sängen vid ett, läste ett bra tag och somnade väl strax före tre.
Vaknade faktiskt vid halv tolv idag och efter frukosten så målade jag samtliga naglar "tuggummirosa", freeent. Efter ett par timmar slog jag mig ner ute på ballen (balkongen alltså) och läste i solskenet. Blev less fort och lade mig i soffan och läste innan jag bestämde mig för att duscha. Så det har gjort, samt ätit middag. Kvällen är väl rätt oplanerad än så länge. Antingen är jag hemma eller så går jag väl ut, så enkelt var det.

ARTONDE TILL TJUGOANDRA.



Nu var det ett tag sen jag skrev sist - närmare bestämt torsdag. Då tar vi det därifrån då;
På torsdagkväll for jag till Emmelie vid niotiden och lekte med henne och Elin. Vi spelade kubb, satt i deras förråd (av någon konstig anledning) och så kacklade vi som vanligt. Cyklade hem med Elin strax efter halv tolv, fast vi skildes åt rätt fort.
På midsommarafton, fredagen, gjorde jag ingenting på dagen. På kvällen for vi till en stuga som några vi känner äger. Vi grillade, jag lyssnade mest på massa surr och vid midnatt spelade vi kubb. Vi sov över där och jag somnade väl vid tretiden. Blev väckt av mor min halv elva för att vi skulle åka hem. Åt bara någon macka till frukost och sen rullade vi hemåt. Sov två timmar på eftermiddagen och sen åt jag middag, duschade, klädde på mig osv, och sen träffade jag Emmelie och Elin vid Konsum (som var stängt pga midsommardag, antar jag). Vi cyklade till Statiol och köpte glass. Svängde förbi mig sen och hämtade lite packning och sen vidare till Emmelie där vi skulle tälta (på hennes gård..) Satt i tältet och drack varm choklad, spelade tärningsspel och var allmänt muppiga. Somnade väl runt fyra och sen vaknade jag halv åtta och försökte förgäves somna om. Kvart över åtta gav jag upp och började packa ihop mina saker, så tyst som möjligt för att inte väcka de sovande flickorna. Vid nio var jag hemma och då kröp jag ner i min säng och läste några rader i en bok, sen somnade jag och sov till klockan femton. Var rätt död sen ändå men piggnade till på kvällen. Friserade mor min, såg på tv och gick och lade mig tjugo över ett. Släckte 03.08 och somnade nog på en gång. Idag väckte mamma mig halv ett och jag har inte fått mycket uträttat än så länge.

Varsågod för detta, ganska detaljrika, inlägg.

09.06.18


Ett stycke suddig bild från igår. (Kofta present (från veromoda), top från h&m, jeansleggings från veromoda, skor från skokanonen och väskan är Annas.)

Igår åkte vi tillbaka till civilisationen igen. Mamma var inte hemma när vi kom och när hon kom så hade hon Sofi och Elias med sig. Sysslade inte med mycket alls på kvällen. Åt onyttigt kvällsfika, satt lite vid datorn och lade mig i sängen vid kvart över ett. Läste till halv tre. Vaknade tre gånger idag innan jag slutligen klev upp - först vid åtta, sen vid tio/halv elva och sen strax före tolv. Såg lite på Emil i Lönneberga som var på tv4film och hade en sovande bebis i famnen. När han senare förflyttades till en säng så vaknade han och var lika full i liv och busig som vanligt.
När klockan var före fyra någonting, så for jag, Anna och mamma till staden en kort sväng. Vi for även och handlade lite innan vi åter for hem. Har haft en ond huvudvärk som har börjat försvinna nu. Vet inte vad som sker ikväll, troligen ingenting om jag inte får tummen ur röven och sysselsätter mig med något. Jag måste klura lite på det där. Vi hörs, ciao!

CUPCAAAAKES!


01.28

Tjena!
Gårdagen spenderades hemma i stort sett hela dagen. En liten tripp till Kvantum inföll på kvällskvisten. Åt chirre när vi kom hem, sommarlov och helg hela veckorna.

Idag vaknade jag halv elva, inte av mig själv dock. Åt frukost och fick skjuts fram och tillbaka till Ica. Inhandlade karamellfärg och muffinsformar. Satt en sväng vid datorn och letade recept på cupcakes/muffins. Är skillnaden att cupcakes är dekorerade och muffins inte, eller hur är det där? Bakade iallafall dekorerade muffins som jag, som den nörd jag är, har tagit kort på. Har inte satt in bilderna på datorn så kanske publicerar någon bild på dom imorgon. För det är ju verkligen jätteintressant att se bilder på några cupcakes!
Jag har inte bara bakat idag. Jag har även nördat the Sims 2 för en gångs skull. Jag har typ inget liv när jag befinner mig här i byn. Inget fel på Antnäs i sig, men mina väninnor bor ju inte här.
För ett tag sen gick jag och lade mig i sängen och som vanligt är det väldigt varmt i mitt rum. Är inte mycket trött för tillfället så när jag somnar är en gåta. Godnatt kan jag ju säga iallafall,


HELGEN SOM PASSERAT.

Jag vet, jag vet. Jag sa att jag skulle skriva i lördags. Sanningen är den att jag påbörjade inlägg både då och igår men sen sket jag i det.
Fredagen, skolavslutningsdagen, var iallafall grymt bra. Direkt efter min skolavslutning brummade jag och mamman till stan för att se när Anna tog studenten. Fem långa år tills det är min tur. Herregud. Efter att vi hade gått fram och tillbaka på Storgatan för att se när hon åkte förbi på flaket på Smedjegatan så åkte vi hemåt. Då åt vi en massa gott och vid sju cyklade jag med Sandra, Emmelie och Mikaela mot Emma. Gick ner till den lilla stranden nedanför henne där det redan var en del människor. Efter en stund cyklade jag och några till Konsum. Hade bästa kvällen på länge med en hel drös människor. Vi eldade och hade allmänt trevligt. Gick in till Emma en stund innan jag och Sandra cyklade hemåt strax före ett.
På lördagen for jag, systrarna och Elias till Antnäs. Sofi och Elias for dock hem på kvällen. Jag somnade tjugo över ett och vaknade nästan tolv timmar senare på söndagen - 13.07. Spenderade hela dagen hemma utan att klä på mig normala kläder. Stack inte näsan utanför dörren förrän sent på kvällen bara för att få i mig lite frisk luft. Kort sagt - det var en väldigt lat och tråkig dag. Jag somnade strax efter fyra och vaknade 12.18 idag. Jag börjar sommarlovet med att vända på dygnet, höhö. Idag hoppas jag att jag hittar på något som är lite roligare än gårdagen var. Idag ska jag iallafall duscha och klä på mig, det är ett som är säkert.

SOMMARLOV!!!


Bilden är Elins.

Jag säger bara en sak; SOMMARLOV!
Återkommer ikväll eller imorgon. För nu ska jag fortsätta ha en jävligt trevlig dag och kväll. See you!

SOMMARLOVET ÄR INTE LÅNGT BORTA.

HOLA!
Tänka sig. Om mindre än ett halvt dygn har vi skolavslutning. Om ytterligare några timmar tar systern studenten, vilket är något mer speciellt än att gå ut lilla sjuan.
Idag hade vi ju iallafall brännboll på skolan. Var lite mer underhållande än jag hade väntat mig iallafall och vi vann två "matcher" och förlorade en. Jag sköt inte en endaste boll utan kutade bara runt som en vovve hela tiden. Tyvärr föll några regndroppar under tiden men nu verkar regnet ha blåst bort. Hoppas ju självklart på sol till skolavslutningen imorgon.
Efter skolan for jag och mamma först till hennes jobb och hämtade studentskylten, vidare till mormor för att plocka upp henne, storheden, stan en sväng och slutligen hem. Har skurit potatis till potatissallader, vispat grädde och doppat färska jordgubbar i smält choklad - allt ska ätas upp på studentfirande imorgon. Trevligt trevligt! Jag har även hunnit duscha- skrubbat mig, rakat benen, filat fossingarna, hårinpackning. Jag har också fått håret vågat och även målat samtliga naglar. Mycket jobb för en liten skolavslutning. Fast det var inte särskillt jobbigt, faktiskt rätt skönt. Nu ska jag och min huvudvärk alldeles strax krypa ner i sängen. En lång dag väntar, puss och hej - trevlig sommar!

ONSDAG.

Idag blev jag väckt halv ett av min syster. Skulle jag ha sovit längre skulle jag inte kunna somna ikväll, vilket jag säkert inte kommer kunna ändå. Men skit samma, en halvdag av skola kvar, en brännbollsdag till och med. Är man lite trött så gör det inte allt för mycket.
Har iallafall städat rummet mitt idag. Det var välbehövligt för det var ganska dammigt ska jag tala om. Orkade städa en hylla i garderoben också, sen gav jag upp och placerade ansiktsmask i fejjan. Hoppade sen in i duschen och sen var det middag. Ska till fotbollsplan ikväll med några tjejor. Pojkar nittiofem har tydligen match. Det blir nog bra det. Adjö.

Men sluta gnäll och gör något åt saken istället. Men vad?

BAL NÚMERO DOS.

Tjatja!
Vilken lång dag det har varit. Hann vara hemma ungefär en halvtimme efter skolan och sen blev det att bege sig mot staden. Stressade som en tok för att hinna med bussen som tydligen gick tio minuter senare än jag trodde. Blev gode irriterad (ja, jag har ganska lätt för att bli det..)
Väl i stan gick jag raka vägen till Waldorf där en del av mina klasskamrater redan befann sig. Åt stekt kyckling med cashewnötter. Jag, Elin och Emmelie hann springa på Gina Tricot en sväng innan vi vandrade mot Gültzauudden där resten av klassen var. Hann bara vara där en kort sväng och spela kubb och sen gick vi tre till stadsparken. Kollade på bal, främst min vackra syster som lätt var snyggast av alla ;) Dem var så stiliga så!
Skulle sen åka tillbaka till udden men mötte Elin, Emmelie och Emma som var påväg därifrån så då blev det att åka hemåt istället. Imorgon är jag ledig vilket inte är helt fel. Tjaoo!

BAL.

Kan ju börja ungefär där jag avslutade i lördags. Stan var jag som sagt på, först med Elin och Emmelie och sen dök även Sandra upp. Inhandlade en rosa och en gul t-shirt för det otroliga priset 29.50 kr/st. Även ett hårspray fick följa med mig hem.
Igår sysslade jag först inte med så mycket. Blev less på att jag gjorde just det - ingenting. På eftermiddagen begav jag mig in i duschen och for och handlade med mor och syster. Såg Söndagsparty när jag kom hem och slog väl igen mina ögonlock strax före tolv.
Idag var det skola och dags för den sista skolveckan för det här skolåret. Även den näst sista vanliga skoldagen, som ändå inte var särskillt vanlig.
Efter skolan gick jag väldigt sakta hemåt i sällskap med Sandra som skulle till sin faster. 10 minuter från fotbollsplan och hem. Ungefär tre gånger så lång tid som det brukar ta.
För en stund sen kom jag hem efter att ha varit och sett på bal med Anna. Var inte många par, kanske 15 stycken. Imorgon ska Anna, då skulle det vara 75 par. Ska förövrigt smita från mentorsdagen och se på henne när hon är uppklädd till tänderna. Trevligt!


I DON'T KNOW WHAT TO DO.

Tjenis! Det var inte igår det. Närmare bestämt så var det i tisdags jag skrev. Börjar bli lite inaktiv och jag orkar inte bry mig. Veckan som har passerat var den sista vanliga skolveckan. Vi har bara vanliga lektioner måndag och tisdag nästa vecka, ledig onsdag, brännboll på torsdag och skolavslutning på fredag. För härligt.
Igår spenderades kvällen hos Emma med henne, Elin, Emmelie, Sanna och Jenny. Vi såg film och surrade som getingar som vanligt. Trevligt var det som vanligt.
Nu har jag precis duschat, sminkat mig, klätt på mig osv, osv och ska bege mig mot stan med Elin och säkert någon fler. So long!

HOST.

Idag blev det att stanna hemma för min del. Vaknade halv sex imorse och hade sjukt ont i halsen. Hostade gjorde jag också. Jag somnade om och vaknade vid halv tio. Halsontet är nästan borta fast jag hostar fortfarande. Har spenderat min dag med mina kära vänner tvn och datorn.
Igår var jag sjukligt trött på morgonen så jag kom upp ur sängen 07.38. Kom fem minuter för sent till skolan, som tur var så hade vi ju bara mentorstid då. Efter skolan hade jag huvudvärk men åkte ändå in till stan med mor och syster. Hittade ett par jeans på H&M som jag köpte. Dem måste dock fållas upp, jag har ju inte långa ben direkt.
För tillfället funderar jag på om jag ska se någon film, Gossip Girl eller något helt annat.
Förresten så är jag ju inte liiiite sugen på att se New Moon nu när trailern har kommit. Det är sjukt, men jag längtar till november. Fast först vill jag ha en varm och härlig sommar. The end.


RSS 2.0