YESTERDAY'S NEWS.


h&m

h&m

ginatricot

SKABURBIAN COLLECTIVE.




Jag och syster orkade väl se en kvart av Rix FM-festivalen igår. Egentligen vet jag inte varför vi for dit. Det var ju bara Hassle vi ville se och visste ju sedan innan att han inte skulle komma. Vi for iallafall hem och for in till stan strax efter tio igen. Stod och sjöng med till Skaburbian lite försiktigt och upptäckte en del låtar som vi inte hade hört tidigare. Somnade relativt tidigt om man jämför med tidigare dagar den här veckan, 02.06 slutade jag läsa. Vaknade i skaplig tid också, klockan elva. Hade gärna sovit lite längre ändå, kalaset ikväll ju!
Nu sitter jag och lyssnar lite mer på Skaburbian och om några timmar måste jag börja duscha och allt. Simma lugnt!

ONE, TWO, THREE, FOUR.

Trots att jag bara sov circus 5 och en halv timme inatt är jag inte allt för trött. Var iallafall på stan strax före tolv och träffade Elin och Emmelie. En stund senare kom Sandra. Köpte biljett till lk, ett linne, ett halsband, ett armband samt fyllde på mobilen. Ikväll blir det rix fm utan Erik Hassle. Han och Style (som jag inte bryr mig ett endaste dugg om) hade ställt in. Blir ju iallafall Skaburbian 22.30 så!
Har duschat för en litenliten stund sen och ska måla naglarna. Det stora problemet just nu är om jag ska ha svart eller knallrosa nagellack.. Svårt det där. Vi hörs!


I'M SO DEEP INTO THE SHIT I CAN TASTE THE EARTH.


Tjenaretja! Idag (igår egentligen, men nu skriver jag "idag") vaknade jag halv tolv av alarmet. Ställde klockan för att jag inte skulle sova bort hela denna dag. Vilket jag egentligen hade kunnat göra med gott samvete. Har inte uträttat ett endaste dugg. Eller, jag plockade ur diskmaskinen. Det var väl det enda "nyttiga" jag gjorde idag.
När jag klivit upp och gått ut från mitt stekheta rum gjorde jag någon form av frukost/lunch. Sallad fick det bli, duktigt av mig. Tyvärr frågade pappa om vi skulle äta "ute" så vi brummade till Boden, köpte familjepizza och hälsade på Sofi och Elias. Och tyvärr så åt vi rabarberpaj och glass sen. Fast egentligen var det väl inte tyvärr, det var ju gott, höhö.
Kom väl hem från Boden vid elva och gick och lade mig före tolv. Med datorn dock. Jag ska snart stänga ner och läsa lite innan jag sover till klockan 10 imorgon. Ska på stan så pappa ska hämta mig vid halv tolv. Ska till mamma först, och efter stan, och bagen väger ton så jag orkar inte ta den på bussen. På kvällen blir det rix fm-festival (mest för att se Hassle) och sen Skaburbian. That's it, kisses.

28 JULI.


Haha, min fot råkade visst komma med på ett hörn.

Chokladfundue, jordgubbar och banan.


Idag kom Elin och Emmelie hit strax före ett, om jag inte minns helt fel. Vi låg ute på gräset och "solade" en väldigt kort stund. När klockan var strax efter två mötte vi Sandra vid OK. Vi promenerade till Ica och köpte gubbar, bananer och cremé fraiche och sen vandrade vi hem till mig och gjorde det ovan - chokladfondue. Det satt inte helt fel i kistan. Satt och surrade och busade till jag skulle äta och dom for hem. Var iallafall en väldigt trevlig dag, kan som inte vara mycket mer med det sällskapet. Imorgon ska jag nog inte roa mig med särskilt mycket men på torsdag blir det troligtvis stan. iCiao!

STILL ALL THE LEAVES KEEP ON FALLING.


Jag antar att skärmen på datorn jag satt vid tidigare är ljusare än dom "normala". Det ska vara vitt runt bilden ovan (bilden längst till höger på headern). Inte grått och en vit klutt i mitten. Får åtgärda det imorgon, (senare idag..) för nu orkar jag inte börja med det. Godnatt! (inte för att jag kommer somna än, men iallafall.)

THERE'S NO ANSWER.


Tjenixen Sixten. Eller nåt sånt. (Ser att det inte rimmar, men orkar inte bry mig.)
Sitter vid datoren hos far min. Är alltså i Antnäs. Har varit och handlat med papi ikväll och köpte knappt något onyttigt. Nöjd tjej. Har, på tal om onyttigheter, inte ätit/druckit något onyttigt idag. Ännu nöjdare tjej.
Satt och kollade på Upp till kamp för ett tag sen. Det är inte slut än, men jag var tvungen att ringa några samtal. Det där lät vuxet. Så jag såg iallafall inte klart det, men har sett det förut. Sverrir Gudnason är iallafall lite småsöt/snygg på nåt vänster.
Imorgon kommer några tjejor hit. Elin, Emmelie och Sandra om man ska vara noga. Emma skulle till Umeå och såg på Angelicas blogg att hon har träning. Så då blir det "bara" vi fyra.

Innan jag avslutar måste jag nämna några saker:
Nummer 1
: När jag låste upp min cykel innan jag skulle till Elin i lördags så kom det ut två killar i tjugoårsåldern ur porten bredvid min. När jag cyklade förbi dom sa den ena; "vilken rödtott!". Det var underhållande även om det inte låter så såhär i efterhand. Jag cyklade sen vidare ett par meter och då mötte jag Sandras kusin. Hans kompis började slå i mitt cykeldäck/hjul och då sa Sandras kusin "VET du inte att det där är Sara, om du har sönder hennes cykel så...(något jag inte hörde)". Det var också underhållande då.
Nummer 2: Igår badade vi någon form av jacuzzi hos Emmelie. Vi hade diverse tävlingar där i bubblet. Bland annat en bittävling så jag hade märken på en knoge efteråt. Det var bara värt att nämnas.
Och nummer 3: Några bilder i headern är snodda av EMMA och ELIN. Om det inte är ok så är det bara att hojta!

Nu ska jag smaka bröd som pappa nyss har bakat. Alla har inte pappor som kan baka, men det har minsann jag, höhö. Hejdå!


IT'S OK.

Om vi fortsätter där jag avslutade så var det torsdagkväll. Blev inte att göra ingenting hela kvällen, utan strax efter halv elva drog jag ut med Mikaela en kort stund. Sen gick vi in till mig och såg Tjenare Kungen för ungefär trehundrafemtiosjätte gången i ordningen. Ungefär, alltså.
På fredagen vaknade jag 13.23. Åt, duschade och så vidare innan jag hoppade upp på min cykel och trampade mot Emmas place. Där befann sig även Elin och sen kom Angelica och Sandra och vi åt marängswiss för att jag, Emma och Elin hade namnsdag, haha. Efter en stund dök även Mikaela upp och allihopa surrade väl ett tag innan vi åkte hem en efter en. Efter att jag varit en sväng på Kvantum hoppade jag åter igen upp på min cykel och begav mig till Konsum som är mötesplatsen number 1. Spenderade kvällen med samma flickor som innan, plus Sanna och Jenny. Vi var först på bv och svamlade och sen cyklade vi vidare mot trollis. Där var det faktiskt rätt långtråkigt så jag och Sandra var hemma hos mig vid elva. Sen dök hennes mamma upp med chips som vi hade beställt, samt lite grejer Sandra behövde. Vi placerade oss på balkongen och sen kom Mikaela och joinade oss. Vid tolv-halv ett gick vi ut på gården och fotade järnet och sen gick vi in vid två. Jag och Sandra borstade tänderna och det, och lade oss i varsin säng och surrade innan vi slocknade vid halv fyra. Vaknade före tio idag av att liten Elias sjöng/pratade så fint så då klev vi upp och åt frulle. Var ofixad och det till efter sju då jag följde med Anna till Kvantum. Hann knappt hem så mötte jag Emmelie och vi for till Elin. Satt i hennes soffa och hade det trevligt till circus halv tolv då jag och Emmelie cyklade hemåt. Om ett tag ska jag väl sova och imorgon får jag se vad jag hittar på. Vi skulle kanske hitta på något på kvällen. Avslutar åter igen med några bilder (från fredag).

Marängswiss.





GODNATT!

OH MAYBE IT ALL JUST BURNS LIKE A LIVING HELL.

Nej, jag har inte varit i stugan tills nu. Kom hem i söndags, precis som planerat. Men att blogga är inte lika underhållande som jag tyckte att det var förut. Jag känner inte att det "ger" mig något, förutom att jag i framtiden kan läsa vad jag gjorde. Men då kan jag ju lika gärna skriva dagbok. Nu ska jag iallafall bara skriva när jag har lust och inte om varje sysslolös och icke sysslolös dag. Då vet ni.
I stugan var det iallafall rätt trevligt. Träffade en hel del släkt- som vanligt när man är där under Ökx marknad, och hann bara fiska några minuter innan vi åkte i söndags. Det resulterade i noll firrar. Om man inte räknar med dem pappa plockade upp med nät.
I veckan har jag hunnit pallra mig till Boden med Anna och mamma och hälsat på Sofi och Elias. Jag och alla utom den förstnämnda kom oss iväg på en promenix innan vi åt gott. Grillad fläskytterfilé (tror jag), majskolvar, fyllda champinjoner, zucchini och hemmagjord potatissallad med fetaost och grejor i. Det var inte helt fel kan jag tala om.
Igår var det tänkt att jag och några brudar (Emma, Elin, Angelica, Sandra & Mikaela) skulle steka på en strand vid älven. Men det är en liten strand och det var redan folk där så då satte vi oss på en gräsplätt en bit därifrån. Tog dock inte av mig till bikini för det var inte nog varmt för min smak. Satt dock med ena halvan av ansiktet mot solen vilket resulterade i en ganska röd ansiktshalva. På kvällen umgicks jag med tjejorna igen och vi cyklade till donken och köpte McFlurry. Sen cyklade vi mot Sandra, men stannade en stund i Norra Hamn. Väl hos Sandra fick vi lyssna till hemligheter där den ena var roligare än den andra, haha. Strax före tolvslaget cyklade vi hemåt. Jag och Mikaela hade dock deeptalk ute på gården i drygt en timme innan var och en gick hem till sig. Slevade i mig lite yoghurt vid televisionen innan jag tvättade av mig och kröp till kojs med Om jag kunde drömma för tredje gången i ordningen.
Idag har jag gjort ungefär ingenting vilket är ganska vanligt och tråkigt för att vara jag. Det ska jag troligtvis fortsätta med ända till imorgon då jag förhoppningsvis ska kunna pallra mig iväg från el apartamento. Avslutar med några dåliga mobilbilder, enjoy!



BEAT ME, HATE ME, YOU CAN NEVER BREAK ME.

Min blogg förfaller. Dör! Har (som ni eventuellt har sett) inte skrivit sen måndag förra veckan. Ovanligt för att vara jag.
De två nätterna i Elins stuga blev iallafall skrattfyllda och trevliga. När jag kom hem därifrån hade H&M-paketet kommit så då provade jag alltihopa. Av det jag beställde ska jag endast behålla en sak- en bikini. Lila och leopardmönstrad, tuufft!
I helgen gjorde jag inte särskilt mycket vad jag kan komma ihåg. Umgicks med Elin en stund på lördagskvällen. Spelade spel, såg film och käkade faktiskt bara lite godis.
I måndags kom största storasystern och Elias och dom är här fortfarande. Så det enda jag har gjort den här veckan är att umgås med de flesta av mina familjemedlemmar. Och varit på stan tre dagar i rad.
Igår efter stadsturen köpte vi pizza och for till mormor. När vi kom hem igen gick jag och Sofi en liten promenad. Avslutade kvällen med melon, vindruvor och té. För en gångs skull åt jag inte onyttigt på kvällen. Kompenserade ju för pizzan, höhö.
Idag har jag som sagt varit på stan igen, med mina systrar. Har endast föjt med som sällskap och inte köpt så mycket som en godis. Snart blir det middag och sen måste jag packa. Ska till stugan imorgon och stannar där till söndag (vad jag vet). iAdios!

BORTA.


Far till Elins mormor och morfars stuga med henne, Sandra och Emmelie imorgon. Stannar troligtvis till på torsdag. Antar att jag skriver då, men det vet man aldrig. Ha det gött, det ska jag ha!


5!



Jag hatar att heta Sara med fem s. Men det är så det blir när man inte har fantasi till att komma på något bättre. Tänkte göra en ny blogg idag, Seka.blogg.se som jag har skrivit om tidigare. Men nu hade det blivit upptaget. Så jag ska klura lite på om jag kommer på ett bättre namn. Det lär ni ju få reda på.

Idag har jag iallafall varit ut på en kort prommis med mamsen. Det började blåsa och några små regndroppar föll på oss så vi var hemma igen ganska snabbt. Nu har jag dämpat min hunger med hjälp av lite honungsmelon och väntar på maaat! Grillad kycklingfilé, klyftpotatis och sallad. Mamma hade även slängt ihop någon sås med crème fraiche, soltorkade tomater och fetaost. Har jag nämnt att jag gillar mat? Det är tur att jag har en mamma som kan laga mat alltså.

Ikväll blir det att umgås med Elin, Sandra, Sanna och Jenny. Vet inte vad vi ska hitta på men något blir det ju alltid. Återkommer när jag återkommer. Simma lugnt!

WORK FOR WHAT YOU WANT.


Tjenaretja!
Gårkvällen började som så att jag träffade en flicka vid namn Elin på den vanliga mötesplatsen - Konsum. Därifrån begav vi oss på våra cyklar mot stan och Sandras place. Väl där lämnade vi cyklarna och gick till Kioskpirren. Där inhandlades lite candy, bland annat äckliga tefat. Vi vandrade vidare genom staden och hamnade i Norra hamn där vi satt ett tag innan vi promenerade vidare förbi Gültza och placerade oss på bryggan vid Hälsans. Efter att vi suttit där ett tag och surrat och lyssnat på musik hämtade vi cyklarna och trampade vidare mot lägenheterna dit Sandra ska flytta. Efter en snabb titt trampade vi åter igen iväg genom stan och hem till Sandra. Drack vatten och lite sånt och sen cyklade jag och Elin hem mot Bergnäset igen. Var hemma en halvtimme före midnatt, halv tolv alltså.
Som ni ser så blev det en hel del flackande och farande men det var iallafall en hemskt trevlig kväll. Det är som väldigt bra att Sandra är hemma igen.

Idag var det tänkt att vi skulle fara och steka, men det tillät inte vädret. Så istället blev det en sväng på stan med samma brudar som igårkväll. Det jag köpte var kulglass och hårklämmor, samt bytande av ett linne. Var väl hemma igen före fyra någongång och då blev det mest att ligga i soffan med huvudvärk och kliiga ögon. Blir inte att gå ut någonting ikväll, men nu ska jag iallafall lämna datorn. Puss&hej!

DON'T THINK OF TOMORROW, DON'T THINK OF TODAY.

Mums på denna dag alltså! Vädret är super och vi har pressat på en strand på Gültza. Med vi menar jag mig själv, Elin, Emma, Sanna och Jenny. Jag tog mitt första dopp och fick äran att hjälpa Elin med sitt första dopp. Vid tjugo i fyra hoppade vi upp på våra cyklar och började trampa hemåt. När vi kommit till början av Bergnäsbron vände jag och Elin och vi for till Diamant och hörde med Sandras pappa när Sandra kommer hem. Och flickan hade kommit igårkväll! Så vi väntade på henne medans hon var på Kioskpirren. Jag som är blek i vanliga fall liknade en albino när vi jämförde armarna. Efter några minuters snack cyklade jag och Elin hem och här sitter jag nu. Ska hoppa in i duschen alldeles strax och ikväll blir det väl att umgås med några. Puss på näsan!




Dåliga mobilbilder.


RSS 2.0