OH HAPPY DAY!

Hallåhallå.
Den här dagen har varit bra och den kommer förhoppningsvis och troligtvis fortsätta vara det. På skolan spräckte jag mina svarta jeans när jag jonkade, det var skickligt tyckte jag. Vi slutade 11.15 och då kutade jag + Elin, Sandra och Emmelie till bussen. På stan köpte jag 3 par örhängen för tjugofem mynt och present till syster. Efter ett tag på stan joinade Emma och Mikaela oss och vi vandrade till Willys där vi inhandlade onyttigheter för kvällen. Kvällen ska spenderas hos Angelica med de ovannämnda, efter ändrade planer (vi skulle först vara hos mig).
Nu har jag nyss duschat och ska sy om en klänning lite. Ha en trevlig kväll!

"REPARATION".

NU SKA JAG GÖRA OM BLOGGEN HELT OCH HÅLLET.
jag gör nog en header i helgen hos pappa, har photoshop där. men en tillfällig ska nog kunna dyka upp. så det kommer se ut som ett helvete här ett tag kan jag tänka mig..

update 22.05
jag har hållit på en del nu och headern är en gammal. men nu blev jag less så jag orkar inte fixa mer, godnatt!

DIFFERENT VERSIONS.

foto och redigeringar: jag

ONSDAGEN DEN TJUGONIONDE APRIL.

Hej!

Idag har jag varit på skolan som de flesta andra ungdomar i det här landet. Jag hade fyra lektioner, slutade klockan två. På hålet som är en timme och fyrtiofem minuter gick jag, Sandra, Elin och Emmelie till my place. De hade skagendagen 2 medan jag inte gillar räkor. Jag förstår om ni inte förstår.
Ett tag efter att jag slutat, närmare bestämt ungefär en timme efter att jag slutat, så bestämde jag mig för att gå ut och röra på mig. Jag gick ut genom dörren och så tog batteriet på mp3'n slut så jag fick mig ingen musik. Jag blev less på en gång så jag var inte ute länge. När jag kom hem duschade jag och jag har även ritat, sett på tv och skurit grönsaker. Då vet ni det, adjöken!

HOLA! YOU STINK FOOD.

Tjenis.
Idag var det en helt vanlig tisdag på skolan - nästan. Den enda skillnaden var att jag och Elin fick slava som elevservice. Det var inte så underhållande. Mat började jag lukta också, och det är nästan det värsta jag vet.
På idrotten var vi x antal flickor med bara shorts utomhus. Jag hade med mig underställ men eftersom att jag trodde att det var idrott inomhus så hade jag inte tagit på mig det, och jag hann/orkade inte springa in och dra på mig dem.
Annars har dagen inte bjudit på så många händelser. Vi har varit ner i källaren för ett tag sen och tagit upp cyklarna. Och om en stund ska jag duscha. XOXO ;)

BLUE.BLUE.BLUE.


Jeansjackan är syster gamla, skjortklänning från h&m, tygskor och väska presenter.

GLASSLUNCH.

Idag var det åter igen skola efter en alldeles för kort helg (som vanligt). Det var ganska oseriösa lektioner för min + Elins, Sandras och Emmelies del. De innehöll viskleken bland annat.
Till lunch åt jag och Sandra glass, nyttiga klubben här. Jag måste ut och röra på mig! Men det blir väl troligtvis att simma på onsdag, bättre än inget alls iallafall.
Efter skolan har jag inte sysslat med mycket. Har glott en del på tv för ovanlighetens skull (läs: ironi). Sen kom Sofi och hennes family på ett snabbesök. Elias är en busunge, när han lär sig gå kommer han nog inte sitta still en sekund, haha.
Förresten så kan jag inte bestämma mig om jag ska göra bloggbyte, och isåfall vilket namn. Stoooora problem alltså. Hjälp uppskattas fortfarande.

VILKET NAMN?

Det lutar åt att göra en ny blogg och jag har två muppiga namn jag väljer mellan. Antingen seka.blogg.se (initialerna med alla mina namn inräknade) eller marsipan.blogg.se (jag fyller år i mars...). Om någon snäll själ vill hjälpa mig, så bring it on bara.
 Det står dock att marsipan.blogg.se redan används men när man ska gå in på den bloggen så finns det ingen. Men det borde ju gå att åtgärda med ett mail tycker man. Hur som haver, hjälp uppskattas!


RYCKIGT INLÄGG.

FREDAG - 6 inlägg
LÖRDAG - 1 inlägg.
Anledningen är enkel. På fredagen tillbringade jag den mesta tiden framför datorn, igår satt jag knappt vid datorn.

Strax efter att jag skrivit igår hörde Mikaela av sig och jag gick ut en sväng med henne. Sen gick vi in till henne och jag stannade där till strax före ett. Vi såg film och sjöng, höhö.

När jag kom hem och borstade tänderna slant jag på något sätt så att jag bet ashårt i tandborsten. En tand blev lös och jag vet inte om det är en permanent eller en mjölktand. Det är illa med mina tänder för tillfället.

Idag sker det nog inte speciellt mycket. Kanske går ut på en promenad eller något. Vi får se vad som sker. Ha det bra!

VÅRMÄSSA.

Sjukt härligt väder det har varit i Luuuule(å) idag. Circus femton grader och sen kom solen fram en stund. Tyvärr kom vinden också på besök. Jag kan ju meddela att jag hade ballerinaskor på mig. Oh, så skönt! Jag fick sommarfeelings.
Jag har iallafall besökt vårmässan i Arcushallen. Var inte så mycket att se faktiskt och jag köpte bara en godisrem. Såg iallafall Anna Skipper, wow alltså (ironi). Det skulle vara ett bröllop där klockan tre men vi orkade inte vänta och se på det. Förresten, hur oromantiskt är det inte att gifta sig i Arcus?
Nu har jag ätit middag för ett tag sen också. Bakad potatis med skink-och oströra och minibaguett med västerbottenostsmör, det var mums. Kvällen kommer nog inte bjuda på så många händelser. iCiao!

LÅTLISTA MED FÅ LÅTAR.

Erik Hassle - Don't bring flowers after I'm dead
Skaburbian Collective - Flow
Mando Diao - Dance with somebody
Kim Fransson - Here comes the night
Robert Pattinson - I'll be your lover too
John ME - Love is my drug

GREASE.


Tja.
Nu har jag precit ätit middag - kycklingfilé, pommes och currysås. Det har inte skett så mycket sen sist jag skrev. Jag har dammsugit hemmet för typ andra gången sen vi flyttade hit för 5 år sedan. Alltså gör jag det inte ofta. Dammtorkade mitt rum också. Nu ska jag tydligen se Grease med Anna. Trevlig fredagkväll!

FEMNOLLSJU.FEMHUNDRASJU.


har glömt en sak; har skrivit över femhundra inlägg på denna blogg nu. femhundrasju med det här. det gör det ännu lite svårare att byta blogg.. så att, jag måste fundera lite till för jag hatar att heta sara med fem s.

SIX MONTHS'.


Kom precis från tandläkaren. Fick komma in lite senare än fem över elva, men så är det ju oftast. Det gjorde inte så mycket heller, jag satt och bläddrade i Cosmopolitan, höhö. Själva tandläkarbesöket tog nog max en halv minut. Mina hörntänder ser tydligen ut att komma ner fint och om jag inte har tappat en mjölktand (nej, jag har inte tappat alla än!) inom ett halvår så ska dem ta bort den. Jag förstår inte varför jag tappar tänder så sent. Fast jag får se det från den ljusa sidan; då kanske de permanenta tänderna håller längre.

HELLRE MUSIKAL.

Jag har redan slutat jag, för ungefär en timme sen till och med. Min klass skulle på en musikal, men eftersom att jag ska till tandläkaren 11.05 kunde jag inte följa med. Det känns tråkigt, jag hade mycket hellre gått på musikal än till tandläkaren.
Dagen började iallafall med noprov och det känns som att det gick ganska bra. Svarade på allt, var osäker på en del. Sen fikade vi lite och sen slutade jag som sagt. Gick förbi biblioteket och lämnade igen tre böcker och lånade tre nya. Jag är läslus/boknörd - whatever.
Om en halvtimme ska jag alltså till tandläkaren. När jag kommer hem ska jag äta pastasallad från igår. Good to know. Vi hörs!

TODAY: 090424


gamlajeansfrånjc,skorfrånskokanonen,jackafrånh&m,
väska1armbandochspetströjaharjagfåttavsnällasjälar:)


BOOOOODEN.


jag har sett denna "pose" på andra bloggar ja.

Kvällen spenderades "tyvärr" inte med så mycket plugg. Det blev att fara en sväng till systern i Boden som var hemma från fjällen på blixtvisit. Så jag hann gosa lite med lilla bebisen också. Plugget fick ske på ditvägen och någon minut på hemvägen. Det känns som att jag kan det mesta nu, men jag kanske blir överraskad imorgon. Nu ska jag nog trycka i mig en macka och gå och sova om ett tag. Herrå!

Att jag inte förstår förstår nog ingen.

TODAY:090423


systersgamlajeansjacka,tischafråncubus,koftaochleggingsfrångina,skorfrånskokanonen,
väskapresentochsammasmyckensom(nästan)alltid.

EN SOLIG DAG.

Idag är det verkligen våååååår! Solen har lyst hela dagen och det har varit en massa plusgrader. På idrotten joggade jag en sväng istället för att spela fotboll. Jag hade egentligen tänkt bege mig ut ikväll och antingen jogga eller promenera, men nu har jag redan gjort det idag så kvällen får ägnas till plugg istället. Hurra för det. På vårat entimmes hål idag låg vi bara på konstgräset och Elin stekte skinka, haha. Våran sista lektion var engelska där vi skulle skriva horoskop till den vi satt bredvid. Det var mycket underhållande ska du veta.

Förresten, pricken över i denna dag är att vi ska äta pastasallad till middag. Det är sommar.

JEANSJACKA.


Jeansjackan är systers gamla, tunika och chinos från bikbok, kofta från h&m, sjal från cubus smycken från indiska,
h&m och ur&penn, skor och väska presenter.

FIRRAR.

Idag började dagen med no och vi fick mest repetera till provet. Jag kan det nog ganska okej nu, men måste ändå plugga mer. Skulle behöva göra det idag men är så sjukt trött för tillfället.
Efter no:n hade vi so där vi fortsatte med historia. Sen hade vi the hål, så vi var först en stund på bv, sen åt vi och sen tillbaka till bv. Elin var crazy! Haha. Sen hade vi slöjd och avslutade med svenska.

Efter skolan åkte jag och simmade med Emma på Pontus. Det var rätt skönt ändå, och man kände att det "tog". Vi bastade även lite, och dushade, innan vi åkte hemåt.

Nu har jag ätit för en stund sen och ska nörda mig genom att läsa en massa bloggar. iCiao!


JACKA.

När jag kom tillbaka till skolan så hade vi som sagt engelska. Gick igenom massa stjärntecken, vad det nu ska vara bra för. Ingen gitarr blev det heller, Lars var inte där. Sen hade vi idrott på konstgräset. Vi spelade fotboll och det var inte så kul idag. Kan ju ha berott på att jag kände mig lat och inte gjorde så mycket på planen, haha. Efter idrotten letade jag Sandras mobil tillsammans med henne, men den fanns ingenstans. Man får ju hoppas att stackarn hittar den. Vi avslutade med svenska och fick tillbaka provet, jag hade maxpoäng och det kändes muy bien.

Efter skolan kom Emma till mig, en liten stund senare kom även Mikaela. Vi satt bara vid köksbordet och surrade och svamlade. Det var iallafall trevligt.

Förresten så kom min jacka och "skinn"jacka idag. B-e-s-v-i-k-e-n blev jag. Den blå jackan såg ut som en regnjacka, det var typ en regnjacka. Och skinnjackan var någon mystisk färg och så var den jättekort också. Så dom får ellos tillbaka och så får jag gå en sväng på stan någon dag istället. Så är det.


KROPP MOT KROPP.

Jag är för tillfället hemma på hål. Jag var tvungen att packa idrottskläder eftersom att jag inte hann imorse. Det har typ blivit en vana att göra det.

Nu på morgonen har jag hunnit ha no och spanska. På spanskan körde vi kropp mot kropp och jag, Elin, Sandra och Emmelie vann, höhö. Vi börjar om tio minuter igen så jag ska traska tillbaka till skolan nu. Hörs senare!


TJUGOETT FEMTIOTRE.

Det blev en prommis. Inte en särskillt lång sådan, och inte vi gick inte i turbotempo, men det var skönt att få luft och röra på sig lite iallafall. Nu har jag precis duschat, dock inte tvättat håret. Ska försöka vänja det med varannan dag istället för varje. Det ska väl tydligen vara bättre för håret. Vilket inte är så svårt att förstå.

Om en liten stund ska jag gå och sova. Jag är en pensionär. Men jag är död nästa dag om jag somnar vid exempelvis tolv. Så godnatt!


X.


Idag var det back on track på skolan igen. Kändes riktigt tungt på morgonen. Dagen var ändå rätt underhållande, även om trötthet och huvudvärk smög sig på under dagen. Vi fick sluta tidigare, tjugo i två, så det var ju skönt. Har inte gjort mycket sen jag kom hem - suttit vid datorn, sett på topmodel och legat några minuter på spikmattan. Trots att vi har haft den i x antal veckor så var det bara den tredje gången jag låg på den. Jag kan som inte bara ligga rätt upp och ner och ta det lugnt, blir rastlös på en gång - tyvärr. Kvällen bjuder inte på något spännande vad jag vet. Ska kanske ut och promenera med mor min, vi får se vad som händer och fötter.

Förövrigt så är jag less på mitt bloggnamn. Jag menar, "sssssara", hur kul är det på en skala? Men det känns så jobbigt att börja byta blogg och det, trots att jag har ett helt okej namn på hjärnan. Det här är ju trots allt min tredje blogg, så att byta igen känns inte så lockande. Men den som lever får se vad som händer.

RUTA.



Skjortan är systers gamla (från only), t-shirt & jeans från h&m, smycken från indiska, h&m, ur&penn och fritz ohlsson.
Jag ser förövrigt hemskt dryg ut på bilden.

SUNDAY.

Min söndag har fortsatt att vara ganska meningslös och intetsägande. Har ätit en rabarber- och hallonkaka som mamma bakade, spelat ett ganska långtråkigt tärningspel, ritat lite, duschat och ser för tillfället på Söndagsparty med Filip och Fredrik. Eller inte just nu, det är ju reklam. Men jag ska placera mig framför tvn och se slutet, och sen ska jag gå och sova. Godnatt!

SEGT.

Jag är seg som tusan idag. Jag har varit utanför dörren varje dag det här lovet - utom idag, den sista dagen innan skolan börjar. Ska jag vara ärlig så är det rätt skönt, men som sagt - segt. Jag har inte ens bytt om från sovkläderna, fresh.

Förövrigt så blåser det en massa idag, plus att det har regnat. Så jag har inte ens haft någon större lust att gå utanför dörren. Men hey, det är Luleå vi bor i, när blåser det inte?

THE FRAY - UNGODLY HOUR.



Jag hittade denna idag och jag tyckte om den.

THE END.

Jag skickade precis iväg mejlet om att jag ska sluta spela fotboll. Jag har väl aldrig brunnit för fotboll egentligen. Inte på det sättet att jag vill bli någonting inom sporten. Jag har helt enkelt spelat för att jag tyckte det var kul. Vilket jag fortfarande tycker, i små mängder. Jag har tappat intresset och på senare tid har det känts som att jag har spelat för att de flesta av mina vänner spelar det. Självklart känns det lite "sorgligt", men det känns ändå som att jag har gjort rätt val.

Så nu är jag en icke-sportande flicka och det kommer jag nog förbli. Jag får försöka röra mig på egen hand så att jag inte säckar ihop totalt, haha.

 - Uff 08.
 - Uff 07.

YESTERDAY.


21.

Kvällen började som sagt på bergsvallen. Det blev en ganska kortvarig vistelse, vi var många som frös. Så vi skuttade hem till mig. Alla utom Mikaela och Emma hade gått redan när klockan var tjugoett. De flickebarnen (Mikaela och Emma) gick alldeles nyss. Mikaela bor ju i samma trapp som jag och Emma skulle sova där. Så vi har suttit vid köksbordet och spelat yatzy, surrat, druckit o'boy och någon sodastreamad sak och ätit bulla. Ganska lugnt och skönt med andra ord. För tillfället är jag inte ens trött. Bra att vända på dygnet precis innan skolan börjar när jag har klarat mig utan det hela lovet. Men jag antar att jag snart ska gå och sova ändå. Godnatt iallafall!


OUT.

Nu ska jag alldeles strax gå ut och leka med flickorna. Första anhalten är bv, första gången för mig i år! Får väl se om vi stannar där hela kvällen eller om vi beger oss någon annanstans. Kan tänka mig att det blir rätt kallt. Jag får klä på mig ganska mycket helt enkelt. Ha en bra lördagkväll alla!

HÅRSNODDAR/ARMBAND.












Jag köpte dessa hårsnoddar för 19.50 på h&m idag. De ska dock användas som armband. Sen köpte jag godis, detdu.
Ikväll ska jag leka med mina väninnor. Då vet ni det. Herrå!

SATURDAY: 090418

Hallå. Om någon undrar (vilket jag egentligen inte tror) så somnade jag vid halv ett igår. Jag gick alltså inte och lade mig när jag skrev att jag skulle det. Så alltså ljög jag, höhö.

Idag har jag inte hunnit göra så mycket. Jag ska iväg till storheden med Anna en sväng. Sen får jag se vad som händer och fötter. Jag får förresten lite ångest - det är söndag imorgon, sen måndag och sen är det skola igen. Jag är inte peppad för fem öre.

GODNATT.

Jag håller på att somna. Så jag ska borsta gaddarna, tvätta bort sminket och gå och lägga mig alldeles strax. Min kväll har annars inte bestått av så mycket. Såg på filmen Mamma vid sexton för andra gången i ordningen. Nu ska jag som sagt göra mig "i ordning" för att sova. Jag orkar inte vara vaken bara för att vara vaken. GODNATT!

...Tillbaka på samma ställe igen?


SHOES.

Tjo! Var som sagt en sväng på stan. Skorna jag köpte hade jag tur med. Det fanns ett par svarta och två par bruna kvar och de bruna fanns i storlek 39. Så jag köpte dom alltså. Bild nedan.


198 kr, H&M.
 

FREDAG: 090417

Hallådär!

Igår umgicks jag som sagt med Becky, blev dock bara 2 timmar. På kvällen låg jag i soffan och såg två filmer + ett big brother-avsnitt, höhö. Jag somnade där (inte helt ovanligt..) så Anna väckte mig när hon kom hem. Jag vaknade vid halv tio idag, sitter fortfarande i sovdressen. Snart ska jag duscha och sen fara in till stan med Anna en sväng. Jag ska troligtvis köpa ett par skor. Ha en bra fredag!

IDAG.





























tröja h&m, leggings gina, tygskor present och örhängen från indiska.

EN PROMENAD.






Jag har varit ute på en 50-minuters promenad så här på "morgon"-kvisten. Skönt att röra på sig. Jag ska snart hoppa in i duschen, ska vara med Becky lite senare. På tal om bananer så har jag nyss druckit en hallonsmoothie. Eh, ja.. Jag har inte så mycket att skriva som vanligt.

BAGAGE.

Godmorgon!
Blev en kväll med Elin, Emmelie, Mikaela, Sandra, Emma och Angelica igår. Först var alla utom de två sistnämnda på och utanför konsum. Sen kom Emmelie låtsaspappa dit och vi fick skjuts till Emma. Elin och Sandra åkte i bagaget och de satt och skrattade hela vägen. När vi kom till Emma så gick vi direkt därifrån, då gick vi till konsum och träffade Angelica och sen skuttade vi hem till mig. Några av oss spelade rappakalja en stund. Vid halv elva hade samtliga gått hem och jag tvättade bort sminket och glodde på tv en stund. Somnade klockan 00.11 och vaknade vid halv nio idag. Det är ändå rätt bra att jag inte sover bort hela lovet.

Idag ska jag leka med Rebecca. Skulle ringa henne när jag vaknade men jag antar att hon sov/sover, så jag ringer henne om en stund. Klockan är ju inte mycket än. Ha det bra!

 
- Elin ville inte vara med.

WALK.

Jag och mamma var en sväng på Lulebo och kollade på tapeter. Jag vill helst ha bruna tapeter + en fondvägg. Men idag hittade jag ett par som var vita med svart mönster, rosemönster var det nog. Jag vet inte om det skulle passa så bra med bruna tapeter och den tapeten, så därför vet jag inte riktigt hur jag ska ha det. Vi bestämde oss inte idag iallafall, Anna ska väl också kolla på tapeter någon dag. Vi for också en sväng på en second hand-affär. Jag tycker att det är lite läskigt med begagnade saker, köpte iallafall ingenting.

När vi kom hem så mixade jag en smoothie och sen gick jag och mamma ut på en promenad. Vi gick i cirka en timme och en kvart, det behövdes.

Ikväll blir det att umgås med hela gänget, härligthärligt! Jag tror det var ett tag sen vi var alla. Får se vad vi hittar på, vi brukar lyckas ha kul även om vi inte gör något speciellt. Nu ska jag se topmodel, tror det börjar klockan fyra. Herrå!

TODAY: 090415


tröja och jacka från h&m, kjol från bikbok, leggings från gina, skor och väska är presenter.

BLOMMOR.



Jag var som sagt till stan tidigare. Elin och Emmelie var också med, inte bara Emma och Angelica som jag trodde. Vi åt på Dagobert och jag åt en kycklingmacka (som vanligt). Minuset med dem är att man luktar curry om fingrarna trots att man inte tar i mackan med händerna. Lukten sitter också kvar efter ungefär hur många handtvättningar som helst. Jag inhandlade iallafall ett par svarta leggings från Gina och örhängen (ovan) från Indiska. Åkte hem strax efter klockan femton och lade mig på soffan med en hemsk huvudvärk. Det är lite bättre nu iallafall. Det skulle nog vara bra för mig att ligga på spikmattan, men jag tycker inte ens att det är skönt..

TÄNDER.

ÅHÅHÅHÅHÅh. Kom precis från tandläkaren. De ska tydligen dra ut en till tand i min jävla käft. Hon frågade först om jag kunde komma dit imorgon men det ville jag inte. Så jag ska först till en specialsttandläkare som är inbokad sen tidigare och så får jag se vad hon säger. Men det blir mest troligt att jag ska ha tre gluggar i käften. Plus att jag har en lös tand. Jag hatar tänder, helt seriöst. Eller jag hatar att inte ha tänder rättare sagt.
 
Nu ska jag till stan med Emma och Angelica. Vi hörs, hejsvejs!

PÅSK NOLLNIO.

Nu är jag hemma efter en påskhelg i Jäckvik. Kom som sagt fram torsdagkväll. Då snöade det, som det hade gjort där i flera dagar. Men vi kom med solsken så på fredagen var det sol och lite molnigt ibland. Jag och Anna byggde snögubbar ute på isen, haha.


På lördagen var vädret, som sagt, väldigt bra, och jag stekte. Tyvärr har jag ju inte så bra pigment.

På söndagen var vi på Jäckviksnappet, en pimpeltävling. Jag och Anna var inte med, och vi kunde heller inte sola så mycket på grund av den enkla anledningen att det knappt var någon sol den dagen. Som tur var så var det plusgrader så man behövde inte frysa.

Igår kom solen fram vid halv ett. Vi var på gården och grillade souvas, det var mycketmycket gott. Stekte lite innan jag vände mig från solen på grund av soleksem. Det har, som tur är, nästan försvunnit idag.

Samtliga dagar har innefattat bebispratande (blablabla, som Elias säger), åtminstone en gnutta solsken varje dag, kort- och tärningspelande och god mat.

Idag ska jag till tandläkaren, det är mindre roligt. Jag ska snart gå och klä på mig och det, ska vara där 11.40. Får se vad som sker efteråt, kanske leker med någon filur. Den som lever får se.


Hornavan

Gubbarna.

På Jäckviksnappet.

Jag tror inte att någon av mina familjemedlemmar vill finnas på bild här, därför publicerar jag bara dessa bilder.

Hejsvejs!


EN FRÄKEN ELLER TVÅ.

Över 10 plusgrader, inte ett moln och vindstilla - de orden beskriver den här dagen väldigt bra. Jag har legat på bron här utanför och stekt iförd bh på överdelen. Skööööönt, kan man säga utan att överdriva. Kinderna är fräkniga och röda för tillfället. Jag och Sofi for en sväng till affären här i närheten en sväng också. Nu ska jag spela kort med Anna, till middag blir det tacopaj, yum. Hejsvejs!

SOLSKEN.

Hej! Kom fram hit strax före nio, torsdagkväll. Igår såg det ut att bli dåligt väder, det snöade och var grått. Sen sprack det som tur upp och jag fick fräknar och röda kinder. Det såg nyss ut som att vädret skulle bli molnigt idag också, men nu är det väldigt blått. Så jag ska snart gå ut och odla fräknar. Ha det bra!

SNÖÖÖ.

Som sades med en mening i förra inlägget, nu har vi påsklov! Härligthärligthärligt. Jag slutade kvart över elva idag och gick sen en sväng på konsum. Köpte tidningar och lite färdkost. Nu har jag bäddat sängarna här i hemmet, packat min väska och ska diska det lilla som finns att diska. Jag tror att mamma och Anna slutar vid tre, sen ska vi rulla mot Jäggan, efter att vi packat bilen full med mat och väskor.



Förövrigt så vräker snön ner. Hemskt deprimerande faktiskt. Glad påsk!

090409


samma tshirt som igår, från cubus, kofta gina tricot, kjolen har jag sytt själv och skorna är från skokanonen.

PÅSKLOV!


JACKETS.


Förresten, för några dagar sen beställde jag jackorna ovan från Ellos. 500 kronor för båda två, det kallar jag good price! Får ju dock se hur de ser ut på, men det är ju en annan femma.

Eh, jag fastnade här framför alla bloggar. Så jag ska plugga, snart!


GET YOUR SHIT TOGETHER LITTLE GIRL.


Skrev just klart - och renskrev (haha, kan misstolkas!) engelskauppsatsen. Skrev om när jag var i Thailandet. Då får man lite nostalgi- och längta-dit-känslor. Har även skrivit en bokreflektion och idag gick det bättre än när jag försökte mig på det i förrgår. Nu ska jag plugga lite till svenskaprovet jag har imorgon. Har prov i språkhistoria och nordisk mytologi. Några som skulle bort imorgon gjorde provet idag och det var tydligen inte så svårt. Efter 11.15 imorgon ska jag inte ägna en blick åt skolarbete på tio dagar. För härligt!


SOM DET SÅG UT IDAG.

jacka äldsta systerns gamla (från h&m), väska julklapp (också h&m), chinos bikbok, tshirt cubus och cardigan h&m.
skor present, armband från indiska och ett har jag fått i present, ring från ur&penn, tygskorna har jag också fått i present.


KLADDKAKESMET.

Jag har varit sugen på kladdkakesmet sen igår eller i förrgår. Nu på hålet gick jag hem och gjorde lite. Hemskt onyttigt, mycket gott. I'm healthy as a horse! Fast nu har jag börjat må lite illa. Jag måste nog äta något salt också.

Annars då. Började skoldagen med no, alltid lika ounderhållande. Satt bara och svarade på en massa frågor. På so:n började vi jobba med 1800-talets Sverige. Börjar med slöjd om circus en timme och slutar klockan två. Jag längtar som en tok till imorgon. Påsklovet är mycket efterlängtat!


7APRIL09.



cardigan från gina, tunika från bikbok, jeansleggings från veromoda, tygskor present och ring från ur&penn.
Jag ser lite mystisk ut, men det får vi alla leva med :)


BROWN.


Armbanden jag ville ha fanns inte, bara i någon blå färg. Blev att köpa det ovan istället, från Indiska. Ska eventuellt beställa några från Nelly också. Nu: Käk!

TÉ.

Jag gick hem en sväng, jag har en timmes hål och det är lite småjobbigt att vara på skolan då. Jag åt några minimorötter och sen upptäckte jag att de hade gått ut för några dagar sen. De smakade inte något konstigt, så jag hoppas att jag inte dör. Jag har också hällt upp en témugg. Är egentligen inte så mycket för té men det ska väl hjälpa lite mot min onda hals va? Eller man kanske måste ha i honung då.. Äh, det lär ju inte bli sämre av det iallafall. Efter skolan ska jag nog fara in till stan en sväng. Ska se om det finns några flätade armband, såg några i Aftonbladet Söndag. Ha det bra!


KUTAT.

Puh. Jag har varit ute och sprungit/promenerat en sväng nu. Det var jobbigt men nödvändigt. Bokreflektionen blev det inte så mycket med. Hade inte mycket skriveri i tankarna och fingrarna.

Förresten! Jag gjorde ju om headern och det när jag var hos pappa. Då var bakgrunden på headern ljusare och det var snyggare så. Kanske fixar det någongång när jag far dit, för jag har tyvärr inget photoshop på den här datorn för tillfället.

Nej, nu ska jag skicka min kodning till Becky och sen duscha. Herrå!

4 LEGS.

Hallådär. Nu har jag precis fyllt på matförrådet i magen och tänkte sätta mig här och skriva en bokreflektion. Mycket egna tankar om i princip allt måste jag skriva, vilket jag tycker är rätt svårt - konstigt nog? Jag måste bara nämna att jag ritade en kyckling med fyra ben på bilden idag, tänkte absolut inte på att de bara har två. När jag kom hem satte jag mig vid datorn några minuter innan jag lade mig i soffan. Tog en timmes powernap, och huvudvärken som jag hade innan försvann nästan helt. Så nu är jag redo för att skriva.. iAdios!


BLUEBERRY.

Jag har fixat om på bloggen idag som ni kanske ser. Jag blev rätt nöjd, om man får säga så i Sverige.
Idag har det varit sol och plusgrader men jag har tillbringat dagen inomhus. Fy skäms. Har fotat min mun, suttit vid datoren och vid tvn. Jag ska äta blåbärssmulpaj nu, och om ett tag ska vi nog åka till mamma. Jag är inte peppad på skola imorgon, men det blir ju påsklov efter halva skoldagen på torsdag. Varför har inte vi och de söderut lov samtidigt egentligen? De har tydligen före påsk och vi efter. Aja, hejs!

GREENREDYELLOWBLUE.


PLASTIC.


TVÅ
inlägg på rad får det bli nu. Vaknade vid halv nio imorse av att pappa använde mixern eller något i köket. Jag tror det var det som väckte mig iallafall. Men det gjorde inte så mycket för jag somnade i soffan före elva igårkväll - trött tjej hej! Gjorde inte så mycket till ungefär halv fyra. Egentligen skulle vi in till stan en sväng, men min pappa är så seg så det blev inte. Då blev jag irrrrrrrriterad för jag skulle faktiskt leta skinnjacka och jeans :) Men vi skjutsade iallafall Anna till Kvantum och så for vi till storheden en sväng medan hon satte ut blommor på Kvantum. Sen for vi dit och handlade och så tillbaka hem igen. Har sett slutet av Walk the line, ätit och suttit vid datoen. Ska kanske gå och glo på televisionen en sväng. Kul liv jag har. Ha en trevlig kväll folks!

DECIDE.

Jag kan inte bestämma mig. Det finns för- och nackdelar med båda alternativen. Jag vet att jag skulle sakna det, främst under somrarna. Men jag vet också att man inte kan fortsätta bara för en del saker. Inte om jag inte tycker om det lika mycket som förut. Men det är det som är problemet. Jag vet inte vad jag vill, och jag kommer grubbla sönder mig om jag inte bestämmer mig snart. Vilket jag måste - bestämma mig alltså.

3 APRIL.





Tänka sig. Jag har färska bilder, alltså bilder tagna under dagen. Det finns en anledning - jag är hos pappa. Jag kan nämligen inte sätta in bilder från mobilen på datorn hos mamma. Idag var skoldagen rätt seg. På musiken spelade vi, på nolabbet gjorde vi det som syns på första bilden - brände magnesiumband. På so:n hade vi någon slags redovisning sen hade vi no och matte där vi mest gjorde det vanliga. Det vill säga lyssnade på no:n och jobbade i matteboken på matten. Liten skillnad var att vi såg två filmer på no:n och fick sluta tjugo minuter tidigare från matten. Jag har även lyckats klämma in ett utvecklingssamtal som gick bra. Åh, vad intressant detta blev, några bilder finns ju iallafall.

WHEN YOU GOT NOTHING ELSE TO DO.

Favorittidning: Veckorevyn, kanske.
Bästa saken som hände mig förra sommaren: Jag vet ej.
Favoritplagg i garderoben just nu: Skulle vilja säga skinnjacka men jag äger ingen för tillfället.
Längd: 161 cm kort.
Byxa eller kjol: Både och.
Senast utlästa bok: PUSS
Ditt rum kan beskrivas som: Ganska litet och sällan bra ordning.
Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Fundersam, obeslutsam (om det finns nåt som heter så)
Något jag absolut inte äter: Sill, och massa mystiska saker jag aldrig har smakat.
Kläder just nu: Underställsbyxor och en mörkblå topp, skitsnyggt.
Vad sa du senast: Ungefär "men jag skickar de där sju i ett annat mejl".
Hur många kuddar sover du med: Uno.
Spelar du något instrument: Gitarr försöker jag mig på.
Morgon- eller nattmänniska: Mer natt än morgon.
Bästa film: Twilight! Oväntat?
Har du några homosexuella vänner: Inte vad jag vet.
Tror du på mirakel: Vet faktiskt inte.

Hur många barn vill du ha när du blir stor:  Två eller tre skulle jag kunna tro.
Bio eller promenad: Bio, antar jag.
Är du kittlig: Sjukt kittlig.
Snarkar du: Jag tror inte det, bara när jag är förkyld.
Rädd för insekter: Ah, vissa.
Äckligaste insekten: Spindlar och getingar är läskiga.
Bästa bok: Twilight-serien (även det oväntat, va?)
Vad vill du jobba som: Något kreativt, kanske. Inget tråkigt kontorsjobb iallafall.
Chips, morötter eller godis: Chirre!
Pizza eller hamburgare: Pizza.
Tänker du någonsin pierca eller tatuera dig: Det vet man aldrig.
Gungar du på stolen: Näej.
Vilken hand håller du gaffeln i: Vänster när jag äter med båda besticken, annars höger.
Gillar du att sjunga: Ja, men jag är inte bra på det.
Anser du att du är stark: Inte mycket du.
Använder du knark: Nej, nej åter nej.
Kaffe, te eller inget: Te/inget. Te är bara gott ibland.
Vad hade du på dig idag: Jeansleggings, svarta tygskor och mörkblå topp.
Smink: Concealer (stavning?) där det behövs, mascara, lite vit kajal och så lite svart kajal på ögonlocket.
Vad använder du för skor just nu: Svarta eller vita tygskor för det mesta.
Favoritfärg: Vet inte, beror på vad.

Senaste person som:
Sov i din säng:
Jag.
Du pratade med: Mamma.
Gick på bio med: Syster Anna.
Gick på stan med: Sandra.
Skällde på: Jag vet inte.

Senaste:
Låt du hörde: Robert Pattinson - I'll be your lover too.
Film du såg: Slumdog Millionaire.
Mat du åt: Palt.
Känslan: Samma som några steg uppåt.
Resa: Beror vad man ska ta som resa, senast jag lämnade Luleå för några dagar var två veckor sedan.
Glädje: ?
Dröm: Som jag minns - jag började studera hos en tatuerare som var känd för att vara otrevlig. 10 minuter efter att lektionen startat gick jag där ifrån för att han var just otrevlig. Och jag fick 40 minuter frånvaro.
Person du träffade: Mamma och Anna.
Personen du pratade i telefon med: Mamma.
Personen du fick sms av: Tudda.
Gången du var utomhus: Circus 11.20 idag.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Hela familjen var det några år sedan.
Saken du köpte: Onyttigheter på donken.

Om dig:

Namn: Sara Andersson.
Hårfärg: Rödhårig.
Ögonfärg: Någon grön/blå-aktig sak.

Favorit:
Färg:
Beror på vad.
Mat: Grilllllat.
Låt: Nåt med R'Pattz ;)
Plagg:
Vet ej.
Skor: Tygskor.
Ställe: Thailandoo.

Allmänt:
Ska bli skoj: Hoppas på summer '09.
Ska inte bli skoj att: Vakna till alarmet på mobilen imorgonbitti.
Önskar att jag var bättre på: Fatta beslut!
Dagens dryck: Vatten.
Vad saknar du: En del.
Vad har du gjort idag: Varit i skolan och gått hem tidigare med huvudvärk.
Brukar du svära mycket: Det händer.
Gillar du att slåss: Det händer sisådär aldrig.
Vad ska du göra ikväll: Duscha, sova.
Vad är det för veckodag: Torsdag.
Öl, vin eller cider: Cider.

TRIP.



Idag har vi haft 3 lektioner - no, so slöjd. Sista lektionen var egentligen svenska men vi fick istället lyssna på information om Operation Dagsverke. Under hålet mellan so:n och slöjden så gick vi hem till mig och bakade kladdkaka. Tog en tripp till stan med Sandra när vi slutat. Inhandlade plektrum och så fyllde jag på mobilen. Jag och Sandra fick McFlurry-sug, och eftersom det inte finns inne i stan längre gjorde vi en bussresa till donken på Mjölkudden. När vi ätit så fick vi ångest (haha) så vi promenerade in till stan igen. Mina fossingar blev blöta ska jag passa på att meddela.


RSS 2.0