SANDRA.



Det blev en mycket trevlig kväll/natt hos Sandra och hon blev väldigt chockad över presenten - en firre. Det började med att jag, Elin och Emmelie köpte fisken (som är en slöjstjärt, Sandra döpte den till dynamit-harry) och sen for vi till Sandra. Vi väntade in Emma, fixade i ordning skålen och sen gick vi och åt på Österns Pärla. Mycket gott. Sen kom Angelica och vi åkte lite utter i stadsparken innan vi gick till Sandra. Då fick hon presenten och hon förstod knappt att det var en riktig fisk, haha. Kvällen fortsatte med att vi såg två filmer, åt en massa onyttigt och skrattade. Somnade faktiskt inte allt för sent, omkring halv tre tror jag det var. Jag vaknade sedan först vid åtta men somnade om till nio när de andra vaknade. Det går inte att sova länge när man sover borta. Och det är även mystiskt att man känner sig sjuk när man vaknar om man inte sover hemma. På morgonen for alla hem ganska fort. Jag stannade längst, tog bussen hem elva. Jag pressade ner täcke och kudde i min väska och den blev ganska fet. Har inte sysslat med mycket sen jag kommit hem. Jag har legat i soffan och glott på tv, men flera kanaler började strula så det funkade knappt att se. Mycket mer händer inte idag. Är rätt trött och känner mig lite sjuk. Over and out.


SKOLA.

Tjohejpådej.

Befinner mig för tillfället på skolan. Har haft musik, nolab och so. So:n var underhållande. Våran grupp var så bäst! Vi svarade rätt på alla ord.. utom det sista som vi inte hann tänka på, haha. Snart väntar no, jag dör. Det är bajs.

Får se om det blir mer skriverier idag. Ska ju till Sandra ikväll. Filuren var frisk idag, som tur är. Hadetnice!

FLÄTA.

Tjoho. Träningen idag gick väl lite bra och lite dåligt. Jag tycker iallafalla att det är roligt med fysträning. Vet inte riktigt varför. Negativt är att jag fick sånnadär brännsårsaktiga saker på båda knäna. Plus att jag får någon mystisk huvudvärk när jag sitter i 90 grader, haha. Har väl inte sysslat med så mycket sen jag kom hem. Är väldigt glad över att jag har gjort klart musikläxan iallafall. Har duschat för ett tag sen och nu ska Anna göra en utåtbakad eller inbakad fläta i mitt hår så det blir vågigt imorgon. Tänkte inte orka tvätta håret innan jag ska till Sandra förstår du. Hon fyller ju fjortis imorgon så då ska vi dit och ha partyparty. Presenten till henne är bäst! Vi hörs. Godnatt.

FRÄKNAR.

Tolv kilometer senare och jag är helt slut. Det tog, som tur var, hälften så lång tid som jag hade räknat ut. Alltså 2 timmar. Vissa klarade den typ på 40 minuter. Jag förstår inte hur.

Jag blev klar med Beatlesläxan också. Skrev till och med ut den på skolan. Tror jag ska slänga ihop något att äta nu. Det kan bli en macka eller chokladbollssmet. Jag kan ju inte vara både hurtig och nyttig jag. Det blir väl träning klockan fem också. Jag kommer nog somna klockan åtta ikväll! Måste bara meddela att jag har fått lite fräknar idag. Det tycker jag är bra :)


3 HOURS.

Jag kom hem för ungefär en kvart sen. Började åtta idag, hade en lektion och har hål till klockan 12. Då vankas det längdskidor. Jag tror att jag kommer vara ganska död ikväll. Först 12 kilometer skidor och sen fysträning klockan sjutton.nollnoll. Men det är ju bra att röra på sig. Speciellt eftersom jag gillar att äta, haha.

Nu tror jag att jag ska börja med musikläxan vi har till imorgon. Skriva om Beatles. Ha det bra!

EN DAG PÅ STAN.


Tjoho. Idag har jag varit på stan i sisådär sjuttioelva timmar. Iallafall från circus elva till strax efter åtta. Jo, det var ganska jobbigt.

Vi hade bara två lektioner idag, slutade klockan tio. Var grymt skönt. Nackdelen är att det känns som att det är lov/helg redan nu. Men jag ska ju tyvärr till skolan imorgon. Jag gick först på stan med Emma, Emmelie och Elin. Sen kom Angelica. Efter ett tag träffade jag systrar + lilla Elias och vi åt lunch. När klockan var vid fem så kände jag att jag inte orkade fara hem, för jag skulle till Kulturens hus. Så jag slog en pling till Sandra, gick till henne, köpte en drickyoghurt på Statiol och sen gick vi till Kh och var där ungefär två timmar innan det började. Vi + en massa andra lyssnade på körer från 6 olika skolor. Sjukt vad vissa var bra på att sjunga alltså.

Förresten så inhandlades tröjan ovan idag. Den är blå- och vitrandig, vilket inte syns på den svartvita bilden. Köpte även en del av presenten till Sandra och en bok till biblioteket. Jag lånade en bok för ungefär ett år sedan, hade den på skolan och sen var den försvunnen. Men jag hade ändå tur. Egentligen ska man betala 200 kronor om man tappar bort en bok. Jag köpte en bok på bokrean för 19.50, hehe. För tillfället gruvar jag mig inför klassikern imorgon. Fyfan vad jobbigt det kommer bli alltså. Jag säger godnatt redan nu. För något mer skriver jag inte idag. Godnatt!


LÄNGDSKIDOR ÄR SÄMST.


AJLAVJO!

Hallådär.

Dagen har varit rätt lugn om jag tänker efter. Vädret var toppen, och snön smälte på några ställen. Det var i och för sig rätt jobbigt på idrotten, vi hade längdskidor. Jag hatar det så hääääääääääääääääääääääär mycket. Jag räknade även ut att klassikern på 12 kilometer kommer ta mig sisådär 4 timmar. Nej, skidor är inte min starka sida. Inte alls.

Vi har sett på film på 3 lektioner också. Lejonkungen på spanskan och Oliver Twist på engelskan och svenskan. Efter skolan gick jag raka vägen hem, tryckte i mig en macka, bytte om och begav mig ner till vägen där jag blev upplockad för att åka till träningen. Kom hem circus kvart i sex. Har ätit middag och jag (det lilla äcklet) har inte duschat än. Ska göra det snart och sen ska jag äta en semla. Tjockt och gott. Precis som jag gillar't.

ROOM.

Tjoho. Blev bara liite gitarrspelande tidigare. Skulle behöva träna mer egentligen, får kanske gå hem på hålet imorgon. Jag har bestämt mig för vad jag ska göra med möblerna. Det blir att behålla skrivbordet. Jag ska välja tapeter någon dag också. Mörka tror jag, eventuellt bruna + fondvägg. Eller grå? Jag ska även framkalla foton och sätta upp på väggen. Tycker det är mysigt och personligt liksom. Vi har även hunnit med att bära ner tre kartonger i källaren. Det var ganska jobbigt. Jag ska nog gå och tvätta av sminket, borsta tänderna och lägga mig nu. Är trött och har huvudvärk. Det var ju inte det ovanligaste. Godnatt!

POSITIVT.

Nyligt hemkommen från skolan. Slutade dagen med pissjävlahälsa, vädret är ungefär snöstorm och Helena ska fan ändå ut och promenera. Jag blir lessssss.

Den dryga veckan som gått sen sist jag skrev (förutom igår då) har väl inte bidragit med allt för mycket. I fredags kom några flickebarn till mig och vi hade det trevligt. Spelade rappakalja, surrade och skrattade. På lördagen for jag, mamma och Anna till Ikea. Köpte skrivbord, stol, hylla och spegel till mitt rum. Men jag är en idiot. Idiotidiotidiot. Jag satte in sakerna i mitt rum och nu vet jag inte ens om jag vill ha skrivbord längre. För jag kom fram till att jag knappt satt vid mitt förra skrivbord. Så nu ska jag fundera så det knakar om jag ska ha som jag har nu, eller om jag ska köpa en sittpuff (eller nåt) och ett sånt där lack sidobord från Ikea. Jag har stora problem alltså. På tal om bananer är jag sjukligt trött för tillfället och jag måste träna på gitarren. Allt är super idag, verkligen.

SHORT.

Nu har vi en fungerande dator igen! Skriver imorgon, har ingen lust just nu. Godnatt, eller nåt.

WHITE.

Usch vad kallt. Har nu blivit fotad ute i snön av Frida, Annas kompis som går media. Jag var vit runt ögonen och hade socker på läpparna på några bilder, och vita läppar på några andra. Får nog bilderna någon vacker dag.

Annars har jag inte sysslat med så mycket. Sett på The girl next door och börjat se Vinterviken, som jag snart ska se klart. Ikväll blir det att åka tillbaka till mamma igen, så det blir nog inte så mycket mer bloggande ett tag framöver. Kan inte säga hur länge, vet inte om det funkar att laga datorn, och om det går, vilken dag vi får tillbaka den. Herrå!

F-F-FEMTONDE.

Godmorgon!

Igår blev det att följa med pappa in till stan när han hämtade Anna som hade jobbat. Vi for på Kvantum en sväng och sen hemåt igen. Såg klart en film som vi började se i fredags, fast jag hade sovit genom cirkus halva. Sen blev det att skjutsa pappa till hans bror och så for jag och Anna och köpte pizza som vi åt hos mamma. Spenderade kvällen i soffan där och sen for vi och hämtade pappa innan vi for hem igen. Jag och Anna var båda trötta, men vi ville se film. Först så råkade det bli fel film och sen tog det typ en halvtimme att flytta över en annan på USBminnet. Så vi sket i det och gick och sov istället. Idag ska jag bli fotad, scary.

HJÄRTA.


Glad alla hjärtans dag
! (eller hur man nu säger)

Egentligen hade jag träning klockan halv nio imorse, men jag bestämde mig redan igår för att skippa den. Behövde få sova ut, kände jag. Men det blev tyvärr inte så länge som jag hade hoppats. Har iallafall hållit på och nysa en massa, och så har det kliat (av katterna alltså), så nu har de flyttat ner i källaren och pappa har dammsugit. Känner mig förkyld nu, så det kanske är en blanding av både förkylning och allergi.

Nu ska jag inte tråka ner er med sånt där "sjuksnack" som någon gammal kärring. Idag sker det nog inte så mycket för min del. Vill hemskt gärna umgås med väninnorna, känns som att  det var ett bra tag sen. Men jag är ju i byn och pappa skulle till sin bror som fyllde år igår och sista bussen hit går fem i sju. Toppen. Men jag får väl umgås med min syster, det är inte helt fel det heller. Puss på er!

KATT.

En vecka sen sist. Datoren hos mami fungerar fortfarande inte, nu har en dock hämtat den hos oss för att försöka få liv i burken. Jag är hos far min nu, så jag har läst igenom sjuttioelva bloggar jag har missat på en vecka. Usch, jag är bloggnörd alltså. Men det blir lite bloggning i helgen, antar jag. Om jag inte ska virusinera (påhittat ord) den här datorn också. Det skulle vara nåt va!

Veckan har väl inte varit sådär jättespännande. Hade friluftsdag i tisdags så det blev en prommis över bron, runt gültza (stavning där?)och in till inpuls för att boxas. Var grymt kul och svettades väl ungefär som en gris. Har hunnit ha både so och matteprov också. So:n gick så bra det kunde gå, och matten gjorde jag idag så har ingen aning om hur det gick. Helt okej, tror jag.

För tillfället har jag en katt på stolen bredvid mig och det kliar en aning i ögonen. Pappa skulle tydligen vara kattvakt, något jag inte visste om. Ska inte ta i kissemissarna något men håret finns överallt. De får nog bo lite i källarn om jag blir för allergisk..


WEEK.

Tjoho. Har ju som inte skrivit här sen i lördags. Orsak: datorn har fått virus, jippi. Kan ju ta veckan utan så mycket detaljer. Lördag: Var ute på en promenad på isen som sagt. Hade klätt på mig alldeles för mycket och höll ungefär på att svettas ihjäl.
Söndag: Var ute på en till promenad. På kvällen blev det bio med Anna, såg I taket lyser stjärnorna. 
Måndag: Skola och mycket mer minns jag inte.
Tisdag: Skola och sen träning i arcus. 
Onsdag: Samma som ovan. (Blev rädd för en spindel på slöjden också..) 
Torsdag: Skola och träning på bergsskolan. Höll på att dö medan jag satt i 90 grader, inte min starka sida alltså. 

Och idag har jag befunnit mig på skolan och det var rätt underhållande. 

Det blev ju inte ett mycket givande inlägg och det kan ta ett tag innan jag skriver igen. Ha det fint! 

RSS 2.0