Nyårsafton!

Nyårsafton år 2008. 2008 är ett år som verkligen, bokstavligt talat, har sprungit iväg. Jag minns knappt vad jag har gjort, och jag har väl nästan inte gjort något speciellt i år om tänker efter.

Kvällen ska som sagt tillbringas hos Emma med mina kära väninnor. Känns väldigtväldigt bra att vi ska vara allihopa, blev orolig över det där ett tag. Och jag var irriterad nämnde jag, och det var inte på någon person, utan bara på själva.. situationen. För tillfället sitter jag med lite lockigt hår och en del av håret upprullat på papiljotter (hur nu det stavas). Man måste ju vara lite fin på årets sista dag. Ha en trevlig kväll alla och gott nytt år!

Nyåret är fixat!


Nu äre såhär att nyåret är fixat och det känns förjävla skönt. Har varit grymt irriterad ett tag. Men det blir iallafall hos Emma som förra året. Kanske lite stackars henne som ska behöva ha "massa" flickor sovande över där igen. Har ju hänt ett antal gånger, hehe. Men går det bra för henne så är det ju superbra. Vi har iallafall varit och handlat det vi ska ha idag. Lite chirre, godis, powerking och pommac, heuheu. Men vad ska man ha för nyårslöfte då. Mindre godis, mer röra på fläsket, minska blygheten? - finns en hel del serru. Ikväll skulle jag leka lite med Mikaela men jag orkar inte, är trött och har ont i huvudet. Det tär på krafterna att vara irriterad.

Jävlajävlajävla.



Ikväll har Mikaela tittat förbi. Vi sjöng lite SingStar, åt kakor, spelade spel och såg på tv. Lugn och skön kväll har det varit. Ändå känner jag mig stressad, och har som en "klump" i bröstet. Är lite förvirrad och ja, stressad över nyår. Vi ska väl vara "de vanliga" flickorna. Pratade om att vara hos mig i Antnäs eller hos Angelica. Men till Antnäs kan några inte ta sig och jag får ju allergi"anfall" hos Angelica på grund av katt. Typ, kliigt i näsa, hals och så, och nyser. För det första så är det väl inte bra att utsätta sig för det för mycket. Har nämligen gjort det på senare tid, varit både hos Mikaela och Angelica och sen har jag börjat reagera mer på det. För det andra så är det ju inte superkul att sitta och klia på sig och nysa hela nyårsafton. Nej, det här är inget tyck-synd-om-mig-inlägg eller så, jag behövde bara skriva av mig.

Idolerna.

Tjolahopptjolahej på dej!

Dagen har till största del tillbringats på staden. For in femton minuter i tretton och for därifrån vid sjutton. Och vaknade klockan elva gjorde jag. Åkte med Emma och Angelica till stan, träffade Sandra, Elin, Emmelie och hennes lillasyster. Emmelie for rätt fort men vi andra gick runt och gjorde.. ingenting? Vi gick till Angelica mammas jobb en sväng och satt lite där. Klockan sexton var Robin, Kevin och Alice i Shopping så vi lyssnade lite på dem. Robin var massa snygg i verkligheten alltså! För tillfället lyssnar jag på musik med våra nya högtalare. De andra vi hade fick man nästan anstränga sig för att höra nåt på. Iallafall efter att vi bytt dator. Nu är ljudet great. Bra att veta.. Hejsvejs!

Kalla tår.

Nu bidde det ett sent första inlägg idag. Det blir det första och det sista för dagen. Gårkvällen tillbringades endast med Emma och Elin. Vi var först hos Elin en sväng sen vandrade vi till Konsum och vidare till mitt place. Vi spelade spel, TP och myste på. Sen började jag och Anna se Titanic, fast vi såg inte ens halva, ska se klart den idag tror jag minsann. Åh, det filmen är så hääääääääääär bra. Idag så har jag först varit på storheden med Anna, vi köpte baslåda och högtalare. Våra andra var för gamla för denna dator, så de hördes knappt. Ikväll har jag lekt med Sandra, Emma, Elin och Angelica. Var först hos Angelica, färgade hennes hår och så, och sen gick vi ut. Angelica stannade hemma för hon hade sovit circus 3 timmar inatt.Vi stod mest ute och surrade och fryste tårna av oss. Kom hem strax efter tio så nu har jag blivit lite varmare, hehu. Sitter och håller på med photoshop som systeryster har fixat, visserligen bara på prov i 30 dagar, men hon skulle kanske fixa ett på heltid sen om det gick :) Vi hörs!

Twilight.


Tjoho. Vaknade kring kvart i tolv så jag duschade bara och gjorde mig klar och drog mig mot stan. Träffade Elin och Sandra som redan hunnit vara på alla affärer, men de gick ett varv till, hehu. Köpte en t-shirt på Cubus för fyrtionio mynt. Var inte på stan så länge och när jag kom hem såg jag på Twilight. Den var verkligen så bra som alla säger. Kvällen ska tillbringas med några flickor, det blir nog bra det.

Dagens köp.



Detta ovan + en mascara fick följa med hem från staden. Chinos från Bikbok,
sista gråa paret i storlek S, har man tur så har man. Resten från Gina Tricot.

Julen.

Hej! Var ju ett tag sen jag skrev, men jag har ju som två julaftnar jag. Först på självaste julafton var jag med Anna och pappa i Boden hos Anders föräldrar. Sofi, Anders, Elias och Anders bröder och det var också där. Vi for inte hem så sent, både jag och Anna var rätt trötta och Anna hade jätteont i skallen. Igår kom mamma och hämtade mig och Anna i Antnäs, och så brummade vi vidare till Sofi, Anders och Elias. Åt lite lunch som bestod av mammas mjukkaka, lite skinka och sånt. Jag och Anna sjöng lite SingStar och så öppnade vi paket också. Jag, mamma och Anna fick en Sodastream av Sofi och Anders. Och så fick jag även mycket bra julklappar båda dagarna. Vi for från Boden strax efter elva, när jag kom hem provade jag lite av det jag fått och sen så gick jag och sussade. Idag ska jag på mellandagsrea med Sofi och Anna. Lär ju vara en del folk alltså. Hoppas ni också haft en bra jul!

God Jul, Merry Christmas & Feliz Navidad!



GOD JUL ALLA! :)

16.02


Blev inte någon sväng till stan - än så länge. Klockan är ju "bara" fyra, känns som att den är circus åtta. Det är ju kolsvart ute! Har faktiskt rört på mig i tio minuter idag, slå det du! Men det var jobbigt så jag orkade inte mer, hehe. Resten av dagen har jag mest tillbringat på min rumpestump framför datoren. Har spelat sims, det blev bara jobbigt så jag lade av. Så kan man ju fråga sig varför jag skriver. Fråga inte mig iallafall, för jag har ingen aning.

Living in a fantasyworld.

Hallå i stugorna. Idag är det dagen före julafton, som ingen säkert vet. Sorgligt nog försvann den gnutta julkänsla jag fick i lördags, undrar om skatorna åt upp den. Eller de kanske har rest till varmare breddgrader över vintern? Idag var jag iallafall tillbaka på att vakna vid nio, eller jag vaknade vid fyra imorse också men somnade som tur  var om igen. Låg i sängen säkert en timme innan jag steg upp. För tillfället är jag hemma själv, tror far min skulle sluta vid ett eller något. Ska väl kanske dra mig in mot stan också. Har kollat på HM's hemsida, Ginas, Bikbok's och det lilla man kan se på Cubus. Hittade då ingen speciellt fin klänning där. Den jag har får väl kanske duga då. Ska nog bege mig mot köket och fixa mig lite frukost nu. Ha det gott.

Färdigköpt!

Dan före dan före dopparedan och jag är klar med alla julklappar. Känns mycket bra måste jag meddela. En sak som är mindre bra är att Anna hittade kvittot till klänningen på Cubus. Om det hade varit för någon vecka sen hade det varit bra. Jag hittade nämligen en annan klänning på Gina Tricot som nu är slut. Men jag får se om jag orkar ta en tripp till stan imorgon och se om det finns någon annan. Den jag har köpt är som fin, men känns lite för vardaglig på något sätt.

För tillfället befinner jag mig i Antnäs. Vi for och handlade när pappa hämtade oss och sen tryckte vi i oss mat på Max. Pappa gav först förslaget om Kinamat men sen orkade han inte fara in till stan, hehe. Denna kväll ska jag inte syssla med mycket, ska nog inte sitta framför skärmen mycket mer iallafall. Hejsvejs.













Kvart i tolv.

Vaknade av mammas mobiltelefon som ringde tjugo i åtta idag. Fan vad sur jag blev. Trodde verkligen inte att jag kunde somna om, men det kunde jag. Sov istället till kvart i tolv, Sandra hade ringt mig ett antal gånger. Ska till stan, tar nog bussen 13.06. Ska bara klä på mig så är jag klar. Ska inhandlas någon julklapp till far min. Hinner inte gå mer på stan, pappa slutar fyra tror jag och jag måste hinna hem och packa och det innan han kommer.

Måste bara tala om att kvällen igår var trevlans. Vi var i Angelicas soffa. För en gångs skull var alla 6 flickebarn samlade. Gick dit  vid halv åtta, och mamma hämtade mig typ tjugo över elva. Hon hade varit på sjukhuset med mormor..

Nej, nu blev det ännu ett kort och meningslöst inlägg. Hejdå!

Knäck.

Det blev en relativt kort tripp till Sunderbyn. Kom dit vid halv tolv, åkte därifrån med en buss som gick 12.51. Avan vann förresten, om någon var intresserad. När vi kom till stan var det mer än en halvtimme kvar till bussen hem skulle gå så jag och Emma vinkade adjö till Angelica och gick på biblioteket. Hittade inga Katarina von Bredow böcker, morr. Emma lånade en talbok, så då skulle vi låtsas att hon var blind, haha. Och sen jag kom hem har jag inte sysslat med så mycket. Sett någon film som inte var så bra på fyran och hör och häpna: vi har kokat knäck idag! Hur många gånger jag har sagt att det ska ske vet jag inte, men många är det. Och mamma har gjort i ordning julskinkan idag också, annars brukar hon göra det dagen före men nu ska vi ju som sagt till pappa imorgon. Kvällen ska nog tillbringas med några kära vänner. Tror inte det blir så länge dock. Hej!

Basketball.

Sitter för tillfället och borstar gaddarna. Vaknade vid halv nio idag, så har redan duschat och fått på mig kläder och det. Ska bege mig mot Sunderbyn med Angelica och kolla på basket. Emma ska också med men hon kommer dit på egen hand, höhö. Blev iallafall att vi klädde granen igår. Plastgran, eu. Fast vi ska ju ändå inte vara här någon av juldagarna så. Det är hur som haver mysigt med julgran. Näej, jag skriver nog bara för att skriva nu. Vi höres!

Städning och julklappsinslagning.

Trots att jag var i pyjamas rätt sen och gick i duschen
först vid två-tre-tiden så har jag hunnit med att slå in
julklappar, städa rummet och garderoben. Två
papperskassar + lite till fick resa från min ägo.
Jag hade saker från trean-fyran i garderoben, så
det behövdes verkligen en rensning. Om ett tag ska
vi käka tacos, blir nog julpyntning efter det. Tror vi ska klä
granen imorgon för jag och Anna far till pappa på måndag.
Men det är en som tar hand om nyckeln till förrådet där vi har granen,
great att hon är hemma. Får väl bara hoppas
på att hon dyker upp.

Jul jul strålande jul

.. Jag känner att jag fick värsta julkänslan idag. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det beror på. Det är nog en blanding av det mesta. Julmusik, mammas mjukkaka och att julpynt åker upp idag! Att jag bara har en julklapp kvar att köpa får mig att känna ett litet lugn också. Ska nog slå in fyra julklappar idag. Jag tycker om fina paket, och att slå in de själv. Ha en bra lördag folk!

Jullov är hur bra som helst.

Så har man jullov och det känns förjävla härligt. Började dagen med final i innebandyturneringen. Förlorade gjorde vi, det var inte helt oväntat. Det blev 1-3, så någon utklassning som 7a sa att det skulle bli blev det ju direkt inte. Kollade lite på basketfinalen innan jag gick och bytte om. Sen såg vi när några lärare mötte några 9:or i volleyboll. Klockan tjugo över elva träffades vi i klassrummet en sväng innan vi gick och hämtade de från 7c som ska börja i våran klass. Vi blir 30 stycken efter jul!! Från 21 till 30, hur ska vi rymmas i klassrummen? Vi fikade lite, sen begav jag mig hemåt en sväng med Emma. Vi for till stan vid tjugo i ett och traskade omkring där några timmar. Har bara en julklapp kvar nu, och det är till far min. Jag vet inte vad man ska köpa till killar/män/gubbar, det är sjukt svårt. Kom hem för en stund sen och syster, Anders och Elias har kommit. Nu är jag för övrigt mycket hungrig, vi ska väl äta om ett tag. Hejsvejs.


Whats wrong with the weather?

Sysslade med datorsittande efter skolan. Lärorikt och väldigt underhållande (läs: irooooni). For till stan klockan halv fyra och trots att jag var klar och allt så fick jag springa till bussen. Träffade Anna, och sen mamma. Fick massa ont i maggen så jag tog bussen hem. Men ska på stan imorgon och förhoppningsvis köpa alla julklappar jag har kvar. 3 köpta, 4 kvar. Illa det här. Vad jag ska köpa till folk har jag heller ingen aning om.

Denna torsdagkväll händer nog bara en sak, bonde söker fru (partner). Och så eventuellt knäckkokning. Imorgon är det innebandyturnering, jag är inte peppad. Är destomer peppad på att det är sista dagen och sen är det juuuuuulov till nästa år. Kändes mycket härligt efter sista lektionen idag. Så ja, skoldagen imorgon består nog av att spela innebandy,  se på åttornas basket och niornas volleyboll och fika.

Måste bara lägga in en negativ sak. Vädret. Vad är det för fel alltså? Plusgrader och REGN sex dagar före självaste julafton. Man är ju rädd att man ska slå ihjäl sig när man kliver utanför dörren (kan dock påpeka att jag inte har halkat en endaste gång än slå länge). Torra sockar är heller inget man kan ta för givet.


Pappersflygplan och guldkottar.

Har slutat skolan för idag. Skulle sluta klockan femton men Sari var hemma och vi har hål före den lektionen. Sen fick vi även sluta spanskan 25 minuter innan. Det första vi hade på morgonen var svenska, som sagt så var ju Sari borta. Någon annan (vet inte vad han heter) kom och sa att vi skulle läsa. Men jag hade ingen bok, och jag vet inte om Emmelie, Elin och Sandra hade det, men vi gjorde iallafall stafettskrivning. Det var sjukt kul när vi läste upp dem, jag skrattade så tårarna sprutade (vilket inte är så märkvärdigt för att vara jag, så fort jag fnissar lite så kan tårarna börja rinna). På idrotten var jag inte med. Blev stressigt på morgonen så jag glömde att packa väskan. Fick förresten tillbaka matteprovet, hade gått ganska galant måste jag få tala om. Ett fel. Efter att Sandra och Emma ätit och jag tittat på, gick vi in i CNO och kastade pappersflygplan och guldkottar. Måste meddela att vi följde våra hjärtan. (hur många fattar..?)

Nu ska jag äta lite mat från igår, åt som sagt ingenting till lunch. Pytt i panna är inte min starka sida. Vid halv fyra ska jag ta bussen in till stan och träffa mor och syster, sen ska vi och handla. Jag tror faktiskt att det kan ske ett under när vi kommer hem, vi kommer nog att koka knäck som vi har sagt ett bra tag nu!


En gravid man.

Sitter här med halvöppna ögon och är sjukt trött. Väntar på att duschen ska bli ledig så att jag kan duscha och sen gå och sova. Kvällen har jag tillbringat framför tvn för det mesta. Såg först på Unga mödrar, en sextonåring födde barn. Som att jag skulle göra det om ungefär två år. Det är ganska svårt att tänka sig. Såg även på bönderna och det där med mannen som födde barn. Att folk blir upprörda, det är lite sjukt. Okej, de kanske tycker att det är helknäppt men hur orkar de då lägga ner tid och energi på att göra någon annans liv så mycket sämre? Samtidigt är det ju inte varje dag en man är gravid så att folk blir lite- ja, nu tappade jag ordet, men att de uppmärksammar det är ju ändå ganska förståeligt. Vissa sa också att det inte är en man eftersom att han en gång varit kvinna, och att man därför inte ska uppmärksamma det en massa, sen gör de det själva. Tycker det är lite dubbelmoral där. Nej, nu är duschen ledig och jag ska bege mig mot den innan jag sover några timmar. Godnatt!

Nejlika.



Jag och Anna pysslade ihop dessa ovan idag. Annars har jag väl inte sysslat med så mycket. Skolan var inte jobbigt alls. Kändes bra att äntligen bli klar med frågorna till Blåögd, skulle inte kännas bra om jag hade haft det att tänka på över jullovet. När vi slutade fick vi skjuts av Elins föräldrar till Emma- jag, Elin, Emma, Emmelie och Angelica. Elin har en bruten tå eller något så hon hoppar på kryckor. Stackars. Väl hos Emma slängde Emma och Emmelie ihop några muffins. När vi tryckt i oss några så sjöng vi Sing star och sen kom mor min och hämtade mig. Hade ingen vidare lust att promenera hem drygt 2 kilometer i slask, halka och blåst. Helt sjukt att det är noll/plusgrader nu, det är en kort vecka kvar till jul ju. Idag visade tidningen väder fram till och med lördag, och enligt den så är det noll grader även då. Vad är det för skit egentligen? Hade det varit april skulle det vara en sak, men nu är det ju inte det.

Soffa.

Tror jag var lite småtrött efter skolan. Somnade i soffan vid halv fem och sov i lite mer än en timme - blev väckt. Har även hunnit spilla ut en massa o'boy i soffan och på kuddarna, skickligt. Skolan var inte speciell alls idag. På spanskan gjorde vi julbilder, jobbigt värre (ironi, you know) och på engelskan och svenskan såg vi på Harry Potter. Lyckades hålla ögonen öppna idag! Nu funderar jag på att svara på frågor till en bok hela klassen har läst. Har sagt att jag ska göra det sjuttioelva gånger men det finns alltid ursäkter för att inte göra det..

2 från;

Those Dancing Days



http://www.youtube.com/watch?v=KBEAS913xlc
 
http://www.youtube.com/watch?v=ILuNZYmAs5o

Guitar

Tja. Gårdagen var tråkig, hela helgen var rätt tråkig. Gjorde knappt ett piss. Dator och tv, jippi. Äh, det är ju jullov snart, sista dagen på fredag! Det lovet ska jag inte slösa bort som jag ofta lyckas göra. Alltså ska jag inte vakna för sent och absolut inte gå i pyjamas hela dagarna, (okej om jag gör det någon dag, men inte många!). Justdetja, jag spelade en massa piano igår, eller orgel kanske det var. Det var massa kul. Gitarren har jag tagit från papi till mamma (for hit igår). Jag kan verkligen inte spela gitarr men jag vill lära mig. Kan ju ett fåtal ackord iallafall.


Och idag då. Var trött på morgonen som vanligt. Har börjat duscha på morgonen oftare nu och det är egentligen rätt jobbigt. Man måste stiga upp tidigare och hålla på att blåsa håret och allt. Men det känns som att håret blir bättre då, bra att veta tänkte jag. På skolan gjorde vi inget speciellt. Hade matteprov och fick tillbaka spanskaprovet. Fick "mvg" :) Efter skolan gick jag hem efter att ha suttit och lekt med Sandra och Emma. Syster, Anders och Elias befann sig här när jag kom hem. Nu ska jag äta en dumle-noblesse-kaka. Onyttigt, men ack så gott.


Som en annan värld

Godmorgon eller något. Själv har man varit vaken ungefär 3 timmar. Såg på faddergalan som sagt (har väl nämnt den sisådär tre gånger nu?). Man kan knappt tänka sig hur det är för vissa. Medan man själv går och klagar på att man inte har några pengar så man kan köpa nya kläder så har andra inte ens mat för dagen. Det är verkligen som två olika världar. Och vad har egentligen gjort att det blivit så? Krig? Religion? Det är hemskt, det är ett som är säkert.

The Sims

Har nyss avslutat the sims. Känns som att det var ett tag sen jag spelade det, och det var det nog också. Nu är klockan åtta om ett tag. Blir nog att se faddergalan faktiskt. Finns inte så mycket mer att hitta på. Ah, förresten. Jag satte mig i snön i shorts och t-shirt idag. Jag är rätt knäpp jag, hehe.. Ha en bra kväll då! (:

Slöseri

Vilken luciavaka det blev alltså. Inte för att vi tänkt vaka så länge men ändå. Jag somnade väl framför en film strax efter elva. Steg upp strax före ett och tvättade bort sminket och borstade tänderna och somnade nog tio över ett. Idag har jag verkligen inte sysslat med mycket. Slöseri på lördagar. Har väl hållt på som att det vore söndag. Ikväll sker nog inte heller mycket. Glor kanske lite på faddergalan, sitter vid datorn- det är väl det som är mina roliga planer.


Det snöar.




Jag tror det snöar. Det har snöat konstant i ett dygn.

Thirtythree.

Verkar börja de allra flesta inlägg med "Kom nyss hem från..". Tänkte göra det nu också men så kom jag på att jag inte skulle det. Har varit hos en faster ikväll med Anna och pappa. De var åtta av pappas syskon där (inräknat med far min). De är några stycken, jag har ju som trettiotre kusiner också, heuheu. Åt julmat först, tycker inte om julmat. Förstår mig helst seriöst inte på folk som älskar det. Såg lite på idol, men inte allt. Jag och Anna är kattallergiker så vi åkte hem tidigare. Det kliade och vi nyste en massa. Ska se vem som tar hem vinsten i Idol för den här gången snart. Tror Kevin som de allra flesta. Tycker lite synd om Alice måste jag säga. Jag och Anna ska ha en egen liten "luciavaka", men jag kommer väl somna som vanligt. Ni hör nog inget mer från mig idag iallafall. Så godnattgodnatt!


I'm singing in the snow

Kom hem från skolan ganska nyligt. Fikade det första vi gjorde på morgonen. Men inte ens en lussebulle fick vi. Bara sån där Smilfestis, två pepparkakor och en mandarin! Sen såg vi på luciatåget i matsalen. Vi började med so:n 9.35 och vi såg bara på film. Innan vi hade börjat satt jag, Elin och Sandra och sjöng så fint. Till lunch åt jag ett fåtal kalla makaroner, uäk. Vi hade även no en sväng och så matte i ett år eller två. Ska snart packa ner lite grejor och så ska jag och syster till pappa sen. Hejs!

Lucia

Det blev inget knäckkokande ikväll. Får väl ta det till veckan eller så, ska bege mig till pappan i byn imorgon. Men man vet ju inte om det blir något knäckkokande där istället. Den som lever får se.

Imorgon är det som de flesta säkert listat ut, den 12 december. Och alla vet ju att Lucia är den 13:de, och de vet ju också att det är på lördag. Så imorgonbitti är det Luciatåg och sånt mys i skolan. Jag tycker om Lucia, och inte bara för att man slipper de vanliga lektionerna. Nej, det är mysigt med tända ljus, lussebullar (även fast de är torra) och en massa jullåtar.

För tillfället så gör jag inte mycket. Har kollat på en massa idolklipp på Robin Bengtsson. Han är kul, "Lateshow with Robin Bengtsson". Snart är det väl time for bed men jag är inte alls sugen på att sova än. Jag orkade/orkar nämlingen inte duscha ikväll så jag tar det imorgonbitti. Då får vi se till att somna tidigare alltså (eller inte). Nu skriver jag osammanhängande och en massa strunt så vi avslutar det här med ett godnatt och ha en trevlig Lucia imorgon.

Harry Potter

Tjabbadabadoo eller något.

Torsdag idag då. Var en kul dag tycker jag minsann. Började med svenska, sen hade vi ingen idrott så vi hade hål istället. Satt i grupprummet till no:n och pluggade till spanskaprovet. Var som rätt kul det också (sen när blev det kul att plugga? när man umgås med 5 flickor vid namn sandra, elin, emma, emmelie och angelica). Hade matte sen, jobbade ingenting, gjorde något annat grejs. Så hade vi lunch, pannkisar och sen så hade vi prov. Det var ganska lätt, så jag blev klar rätt fort. När Angelica kom ut gick vi till fiket där några lärare spelade och sjöng, sjukt bra de var. Hade hål en timme och 45 minuter innan engelskan började. Då började vi se Harry Potter och jag tror seriöst att jag somnade där på slutet. Var så sjukt trött, blir alltid det när jag ser film på skolan. Efter skolan så begav jag mig hemåt med Emma, Elin och Emmelie. Mikaela kom upp efter en stund. Vi började se Mamma Mia för Emmelie, Elin och Mikaela hade inte sett den. Jag däremot har sett den två och en halv gång nu. Och bra tycker jag väl inte att den är. Ikväll ska jag kanske koka knäck, jag tycker om knäck. Då vet du!

etthundrasjuttiofyra

Var rätt chill på skolan idag måste jag säga. På no:n svarade jag bara klart på de fyra frågorna jag hade kvar och sen visade Huimin några grejor. Såg film hela so:n, Tidernas begynnelse eller något hette den. Handlar om bibeln, Abraham och det. Den är 174 minuter lång så vi ska väl fortsätta se den på fredag och måndag kanske. Jag antar det. Sen hade vi hål ett tag och så hade vi slöjd i endast 45 minuter. Marianne skulle på någon kurs. På svenskan började jag på frågorna till Blåögd. Läste ut den för längesen men har inte orkat göra den. Ska helst vara inne i veckan också, toppen sa knoppen. Efter skolan gick jag hem och hämtade lite pengar och så begav jag och Sandra oss till stan. Jag köpte en julklapp till mormor och sen for jag hem. Fick sjukt ont i magen, så jag var på stan i circus 20 minuter. Att jag åkte gratis buss på biljetten hem var ju iallafall rätt bra. Måste plugga lite på spanskan sen, och kanske skriva lite på Blåögd-frågorna. Vi ses (kanske) !


Computer.

Nu är jag inte ett troll längre. Tog ett tag att borsta ut håret men det gick fortare än jag trodde. En annan sak som går fortare är datorn. Har en "ny" nu, vi fick Anders gamla. Bussigt värre. Har sett på de desperata hemmafruarna nyss och ska snart gå och lägga mig. Imorgon slutar vi klockan två, det känns som en stor skillnad motför klockan tre. Känns för övrigt som att jag har massa grejor jag vill skriva om när jag inte sitter vid datoren. När man väl loggar in och ska skriva så kommer det bara tråkiga grejer från fingrarna. Men äh, godnatt.

Finaaaaaal!

Kom hem från skolan för en liten stund sen. Hade vanliga lektioner fram till halv tolv sen begav vi oss till omklädningsrummet. Där tuperade vi hår, målade fräknar och sot i ansiktet och sprayade håret grönt/vitt. Riktig shnygga blev vi. Sen hade vi våran första match i innebandyturneringen klockan 12.10. Vi tjejor i klassen vann alla utom en där vi spelade lika. Var rätt härligt ändå, haha. Killarna förlorade typ två matcher eller något men vi lyckades ändå ta oss till finalen som är nästa fredag (sista skoldagen, weho!) Nu låter jag som att jag tar det här helt seriöst men det är ju roligare att vinna än att förlora, eller hur? Ska inte syssla med mycket alls resten av denna dag. Har prov i spanska på torsdag, så om jag orkar kanske jag pluggar lite till det. Annars hinner jag förhoppningsvis på onsdag. Jag har rätt tur, har lätt att lära mig saker (som kanske inte stannar i skallen så värst länge heller..) Nu får jag se vad jag ska göra, kanske ser gossip girl eller oth. Hejdå iallafall! :)


Växlande väder.

Tjahå. Efter den mycket ovanligt sena middagen så slog jag in de två klapparna jag köpt. När jag var på Mique så frågade kassatjejen om det var en present. Jag sa ja men att hon inte behövde slå in den. Jag menar, inslagningen är ju halva nöjet. Förresten så är vädret mysko. 17 minusgrader på morgonen, 0 när vi kom hem och nu är det 8 minus. Imorgon är det innebandyturnering på skolan, känns ju inte som att det kommer gå så bra för min del. Innebandy är inte min starka sida. Näej, nu ska jag gnugga gaddarna och sen krypa ner i sängen och läsa. Är trött som en mört. Godnatt!

Christmaspresents

Äntligen hemma. Efter den första, trötta skoldagen den här veckan begav jag mig till storheden med Anna och mamma. Fusk-Anna var ledig idag för att de hade öppet hus på hennes skola i lördags. Efter storheden for vi till stan en sväng, köpte en julklapp till Sofi och Anders. Har köpt till dem och till mamma nu. Anna, pappa, mormor, Elias och Sandra kvar och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska köpa! Tips tack (och gärna inte så dyra sådana). På skolan idag hände det nog inget speciellt. Blev bara lite mobbad av vissa personer, en flicka höll fast mig och två andra kittlade mig, haha. Och jag som inte hade gjort något på dem! (A) Snart ska jag äta middag, efterlängtat ungefär. 

Marknad.

Har varit en sväng på julmarknad i G-stad. Fanns inte så mycket där, och det var ju lite tråkigt. Var sjukt jävla kallt också, höll ungefär på att frysa tårna av mig. Det är konstigt det där. Det blir alltid kallast om låren, näsan och tårna. Nu är Sofi, Anders och Elias här och så ska vi nog fika lite. Jag ska dricka té och värma upp mig. Eh ja, det var väl det det. Hejsvejs.


Katten i hatten.

Har lekt med Sandra och Mikaela ikvällen. Först kom Sandra hit och vi satt och glodde i skolkatalogen, några skratt blev det, filåt. Sen bestämde vi oss för att gå ut och så plingade vi på hos Mikabella och frågade om hon ville följa med. Det ville hon. Vi gick till rinken, Sandra lyckades halka en gång och Mikaela två. Jag har än så länge klarat mig, pjuuh. Vi gick hem till Mikaela sen och såg på Katten i hatten. Alltså jag måste typ sluta vara hos Mikaela och Angelica som har kissemissar. I måndags hos Angelica höll jag på att klia sönder ögonen, och idag hos Mikaela så kliade det i näsan och jag nyste. När jag kom hem hann jag precis se vem som vann Stjärnor på is- Markus Fagervall bidde det. Nu ska jag snart fortsätta se Britney Spears - For the record. Eftersom att det inte blir något mer inlägg ikväll säger jag nu godnatt! :)


Snön vräker ned, tiddelipom.

Tjahoo! Kom hem för en litenliten stund sen. Blev åter igen en sväng på stan, med mamma och Anna idag också. Vi skulle bara kolla lite. Gick till Kulturens Hus för att låna bokar (ren svenska: böcker) av Katarina von Bredow. Men när vi just kommit dit så sa en högtalarröst att de stänger om 5 minuter så jag hann inte leta så värst noga. Illa det, för jag har ingenting att läsa ikväll, läste ut en bok imorse.. Efter stan for vi förbi mormor en sväng, sen vidare till Willys och så hem igen. Ska väl äta om ett tag och så får vi se vad som händer och fötter ikväll.

Igårigårigår.


någon systers gamla spetstop, en gammal kjol från lindex. fläta i håret och lila nagellack blev det också.

The winner takes it all.

Kom hem från stan för en litenliten stund sen. Tredje dagen i rad jag var där nu och det var sjukt jobbigt. Har för tillfället världens huvudvärk och är hungrig som en varg, har bara ätit några makaroner och en banan idag. Köpte mig en klänning till jul och nyår nu iallafall. Kan nog även använda den till vardags om jag vill det. Ska ha röda strumpbyxor på jul och kanske glitter eller paljettleggings till nyår. Skolan orkar jag nog knappt berätta om, det är ju inte så intressant heller så det spelar ju inte så stor roll. Kan meddela att det var sjukt jobbigt för jag hade huvudvärk och under tiden så hade vi noläxförhör (som faktiskt var rätt lätt) och mattediagnos. Helgen är efterlängtad!

För att vinna måste man våga satsta, även om man riskerar en förlust.

Purple.

Tjoho! Efter skolan blev det ett rännande på stan igen. Letade en klänning, hittade en lila på H&M som jag la undan. Jag hatar kläder när man måste ha dem. Då får jag beslutsångest och all annan möjlig ångest också. På skolan hade vi engelska, idrott, matte, hål, spanska, hål och slutligen svenska. På det sista hålet var det sköj. Vi fick den efterlängtade skolkatalogen ska jag inte glömma att berätta. Som tur var så var bilderna svart-vita i våran, vilket de inte var på gymnasiet. Men jag är ful som en gammal hatt på bilden. Måste plugga no snart, kemiska föreningar och allt vad det är. Hurra, toppen och jippi...

Om om om. Om inte om fanns.

Death.

Jag dör lite. Varje gång.

En klapp.

Idag snöade det i princip hela skoldagen. Jippi, tänkte man väl lite eftersom att det gärna får vara massvis med snö till jul. Helst bara vid juletider också. På skolan hade vi 4 lektioner, no, so, slöjd och svenska. På slöjden upptäckte jag att de inte hade några silvriga dragkedjor, utan bara svarta. Och eftersom att jag vill ha en i silver på min kjol så ska jag köpa det någon vacker dag. Efter skolan begav jag mig till stan med Sandra. Vi började med att gå på T.A en sväng. Sen gick vi runt i några timmar. La undan en spetsklänning, men börjar fundera på om jag kanske ska ha en svart spetstop (ja, jag gillar spets!), en röd kjol och svarta strumpbyxor istället. Fast jag har inte hittat någon röd kjol men det borde finnas någonstans tycker man ju. Gick en liten stund med syster också innan vi for hem. Fick endast köpt en julklapp och jag var på stan från strax efter två till kanske kvart i sex. Inte precis vad jag hoppats på. En sak jag inte heller hoppades på var att det skulle bli plusgrader och börja regna denna onsdag tredje december.

För jag tycker det är kul - gånger 3


Stars are blind


Lite fuskigt att Anna fick sin skolkatalog idag och de tog kort i oktober. Vi har inte fått våran och vi blev fotograferade veckan efter att skolan hade börjat. Synd bara att jag är ful som en fisk på kortet. Ah, förresten, deras katalog var med färgbilder. Ber till Gud (typ) om att våran ska vara svartvit. Känns ju som att det blir lite bättre då iallafall.

På skolan dårå (inte för att det är så värst intressant att läsa). Vi började med no och håller på om atomer och molekyler och det är ju superintressant. Not. Vi ägnade den sista kvarten till att prata om vad vi ska klä ut oss till på innbandyn. Vi tjejor tyckte att killarna skulle vara tjejer och att vi skulle vara killar. Det gick de inte med på. Men vi ska nog vara troll, haha. På spanskan skulle vi ha med oss en "idol".  Hade helt glömt bort det så jag skrev ut en bild på skolan (som så många andra). Tog Lars Winnerbäck gjorde jag. På hålet läste vi barnböcker på biblioteket. Det var en som var söt som hette "Vem är söt?". Det var en katt som var gul, och då sa hans "kompisar" att gult var fult. Då kom en fågel som också var gul och sa att gult inte alls var fult. Att rosa (som nallen var) var fult, för att räkor är rosa och räkor luktar blä. Så stod det. Jag hade även högläsning ur en Mamma Mu-bok. Efter lunchen så hade vi engelska, muntligt läxförhör och lite smått och gott. På hålet efter engelskan så var vi och spelade inne på musiken. Det låter illa alltså. Förstår inte riktigt hur vi ska kunna spela upp det på fredag. På idrotten spelade vi innebandy igen. Vi var både tjejer och killar tillsammans idag, och då mötte vi 7a. Behöver ju inte berätta hur det gick, kan bara meddela att vi vann mot de i fotboll i sexan, hehe. Läste som vanligt på sista lektionen. Har äntligen börjat med Hur kär får man bli? Den verkar super! Läste ut en bok hemma idag också, den var braoo. De kallade mig Ise, var namnet. Har även ätit för en liten stund sen. Nu ska jag glo på bloggisar.

Xoxo.

I just wanna be dancing, dirty- dirty- dirty dancing.


Bild från google - dirty dancing.

Nu har jag sett Mamma Mia med mor och syster. Den var exakt likadan som sist. Förresten så vill jag se massa grejor nu. Dirty Dancing (både första och andra) och O.C skulle stå högt upp på listan om det fanns någon. Sen så "måste" jag se ett eller två nya avsnitt av One Tree Hill och så Gossip Girl. Men det nya avsnittet kommer aldrig, sorgligt. Nu ska jag nog gå och duscha och sen ska jag gå och lägga mig. Läser för tillfället De kallade mig Ise. Den är rätt så bra. Tror nog jag ska börja med Hur kär får man bli? imorgon. Emma har läst ut den, wiie! Boknörd..?


Allergi

Tjoho. Har nyss ätit middag, risgrynsgröt, även kallat tomtegröt blev det idag. På skolan fick vi veta säkert att det är 7C som kommer splittras och vi kommer alltså få 8-9 stycken nya efter jul. Jag skulle verkligen inte vilja vara dom just nu. Fick även veta att en i 7F hade fått en järnstång in i låret eller något, och den hade farit upp i någon tarm. Huvva, stackarn. På bilden så skulle vi blanda färger och göra det ljusare åt ena hållet och mörkare åt andra. Sandra var p-r-o-f-f-s! Efter skolan begav jag mig till konsum med Elin och Emma, där väntade vi på Angelica medan hon hämtade pengar. Vi köpte lite candy och sen skuttade vi till Angelica. Såg på en film som hette Feel the noise eller något. När Elin gått såg vi på Andra Avenyn, uh, jag tycker inte det är bra. Men det gör mina kära vännor. Börja sen klia som tusan i hela ansiktet och i ögonen, hann även nysa några gånger. Inte så bra att vara hos folk med katt när man är allergisk. Ikväll sker det inte mycket. Kanske ska se på Mamma Mia för andra gången. Mamma har inte sett den så jag kanske gör henne sällskap i soffan. Tror iallafall att hon skulle se den. Hejsvej leverpastej.

RSS 2.0